Comunitatea uCoz » Concursuri » Alte Concursuri » uCoz City Grant (Creează website-ul orașului sau regiunii tale, în uCoz!)
uCoz City Grant
kcamelia
Postări: 32
Reputație: 0
Mesaj # 196 | 1:20 PM
Publică text
Citat (Chibo)
ok .....am fost destul de rabdator dar...... totusi detaliile sunt destul de putine referitor la cand vor fi trimisi banii, asta pentru ca deja vad ca multa lume a intrebat si raspunsul a fost dezamagitor. Prin ce metoda anume vor fi trimisi? De ce dureaza atat de mult, cat ca am inteles ca echipa ucoz este implicata in alte ..........? De ce intrebam doar 2-3 pe aici iar restul..... parca stiu deja raspunsul la toate? FRATILOR cred ca am fost destul de rabdatori pentru un concurs care a inceput ....daca bine retin acum 4 aproape 5luni, la lansarea acestui concurs nu s-au stabilit niste reguli, niste metodede plata, niste premii, niste criterii? O dam in barci "ca stai sa vezi ca blallalala", haideti sa fim seriosi daca tot sustinem ca UCOZ este o treaba serioasa. Cred ca daca cineva posta astfel era totul in regula: -castigatorii sunt..........lista castigatori; -premiile sunt...fiecare ce a meritat; -modalitate de plata ....sunt 2-3 acceptabile pentru fiecare; -si IMPORTANT data cand se trimit banii. In schimb primim povesti si modificari de premiii si tralalla (dam 2 premii de 500EUR ca.......sa castige cineva care a postat 2 stiri aiurea si un player ZU pe site), categoria X s-a scos ca a trebuit sa alegem alte si alte si alte. Pana acum dupa 4 luni sau.....cat timp a trecut de la lansare am primit munca la site degeaba si promisiuni care mai de care. Clasament facuta de membri ucoz blallalala...... Singurul care a luat premiul pe drept e constanta.net (cel mai misto aspect-Parerea mea-poate sa se supere cine vrea). Am lungit'o in acest comentariu atat pentru ca deja mi-am pierdut rabdarea si'asa putina cata o am.


Ai mare dreptate, un concurs organizat de o mare companie merge la notar cu un cacat de regulament, face un regulament sa fie respectat. Acest concurs nu a avut nimic, data limita nu, regulament nu si poate nici premii.

Crazyness
Postări: 331
Reputație: 6
Mesaj # 197 | 2:28 PM
kcamelia, vorbeste frumos !Daca cei de le Comunitatea uCoz nu v-au dat inca un raspuns inseamna ca lucreaza la ceva , iar cand spun ceva ma refer la creatorul de site-uri ucoz care va este de folos tot voua.In plus s-au organizat multe concursuri in ultima pewrioada plus noile actualizari care inca sunt in stadiul de proba. In locul vostru as astepta si nu as mai posta comentarii aiurea .

Material modificat de Crazyness - Sâmbătă, 26/01/2013, 2:45 PM
kcamelia
Postări: 32
Reputație: 0
Mesaj # 198 | 2:38 PM
Citat (Crazyness)
kcamelia, vorbeste frumos ! Daca cei de le Comunitatea uCoz nu v-au dat inca un raspuns inseamna ca lucreaza la ceva , iar cand spun ceva ma refer la creatorul de site-uri ucoz care va este de folos tot voua.In plus s-au organizat multe concursuri in ultima pewrioada plus noile actualizari care inca sunt in stadiul de proba. In locul vostru as astepta si nu as mai posta comentarii aiurea .


Am vorbit frumos, si am mare dreptate. Daca era un concurs cu regulament nu se intampla asa ceva acum. Isi platea taxele la stat, un regulament semnat de notar si gata.

Crazyness
Postări: 331
Reputație: 6
Mesaj # 199 | 2:45 PM
Citat (kcamelia)
cu un cacat de regulament

smile


bogdannn96
Postări: 229
Reputație: 2
Mesaj # 200 | 7:33 PM
Intelegeti si voi ca cei de la uCoz au mult de munca si nu aveti de ce sa-i criticati
Aveti si voi putina rabdare biggrin

LuncaCernii
Postări: 89
Reputație: -1
Mesaj # 201 | 7:34 PM
Bună ziua,

Am observat progresul pe care l-aţi făcut cu dezvoltarea website-ului dvs: aţi modificat din nou design-ul. Bună idee! Dar, încă mai trebuie să lucraţi la el, şi eu sunt aici ca să vă ajut să creaţi cel mai bun design.

Ştiu că unul dintre bonusurile pe care le-aţi solicitat a fost reclama AdWords pentru website-ul dvs, dar consider că aveţi mai multă nevoie de un design bun. De aceea, doresc să vă ofer şablonul design-ului, în locul codului promoţional AdWords. Priviţi, de exemplu, website-ul: http://44bridgeport.ucoz.com/ . Vă pot oferi toate elementele şi sfaturile despre cum să instalaţi şablonul. Bineînţeles, dacă preferaţi, vă pot oferi reclama AdWords, dar sfatul meu este să vă ocupaţi, mai întâi, de design.
Ne pare rău că nu vă număraţi printre câştigătorii concursurilor, însă, aţi reuşit să creaţi un website destul de bun.

Dacă pe viitor veţi avea întrebări suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi!
Vă dorim mult succes în dezvoltarea website-ului dvs.

Toate cele bune,
Elena


Multumesc, dar nu mai vreau nimic, la cate pagini am eu, nu imi ajunge designul acela pentru pagini. Oricum multumesc, dar au fost setate niste reguli la inceput, cum ca daca ne dorim 2 din acele 3 bonusuri sa alegem, am ales si acum pe sfarsit, hai sa nu dam alea, sa dam altceva. Multumesc pentru tot. Nu mai vreau nimic. Oricum ma intreb de ce am fost acceptat atunci in a2a etapa daca nu aveam un design destul de bun incat sa imi aleg cele 2 bonusuri...GENIAL...
Toate cele bune,
LuncaCernii. -----Pana acum era unul Patrick de imi spunea...dupa cum ziceam, nickname-uri...

Material modificat de LuncaCernii - Sâmbătă, 26/01/2013, 10:11 PM
nyku
Postări: 21
Reputație: 0
Mesaj # 202 | 8:46 PM
Am primit raspuns la mail, dar nu raspunsul care trebuia. Echipa voastra nu a citit mailul trimis de mine, daca il citea isi dadea seama ca nu dorect sa primesc bani prin paypal, deoarce nu am cont paypal si nu vreau sa imi fac cont. Doresc sa primesc bani in contul meu bancar, am trimis datele contului bancar. Va este greu sa cititi un mail? Va este greu sa raspundeti? Am asteptat cateva zile sa primesc un mail de 3 randuri.
LuncaCernii
Postări: 89
Reputație: -1
Mesaj # 203 | 9:01 PM
nyku, lasa man, ca eram la inceputul concursului si a spus daca avem probleme sau ceva de genul, sa le dam mesaj ca ei sunt indrumatorii nostrii...am dat mesaj, n-am primit nimic...doar ca am intrat in a doua etapa...
Mesac
Postări: 47
Reputație: 0
Mesaj # 204 | 9:18 PM
si eu am primit rasp la fel ca nyku este ceva de necrezut acum garantez ca nu mai rasp pana vineri cel mai bine daca raspund
kcamelia
Postări: 32
Reputație: 0
Mesaj # 205 | 9:23 PM
Am primit cuponul de la domeniu, bine inteles invalid. Dar cuponul google nu il mai primesc ?
LuncaCernii
Postări: 89
Reputație: -1
Mesaj # 206 | 10:10 PM
kcamelia, acolo au fost incurcaturi intre coduri...si eu am incercat vreo 3...deci incearca...
Chibo
Postări: 399
Reputație: 9
Mesaj # 207 | 10:41 PM
Da si la mine a ajuns acelasi mail pe care binenteles l-am mai primit odata si anume daca Paypal este bun ca metoda de plata pentru mine?
Ei bine nu este.

Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
Mesac
Postări: 47
Reputație: 0
Mesaj # 208 | 10:52 PM
vrem prin moneygrame e metoda cea mai ieftina si buna ei platesc taxele , asa cu pay pal o trebuieasca sa platim comisioane
nyku
Postări: 21
Reputație: 0
Mesaj # 209 | 11:16 PM
sau sa fie transferati in contul bancar:)

Adăugat (26/01/2013, 9:16 PM)
---------------------------------------------
Nu conteaza prin ce metoda, dar nu paypal sad

Mesac
Postări: 47
Reputație: 0
Mesaj # 210 | 11:20 PM
da am aflat acum ca cel mai bine e prin cont bancar in euro gen IBAN
Material modificat de Mesac - Sâmbătă, 26/01/2013, 11:20 PM
Comunitatea uCoz » Concursuri » Alte Concursuri » uCoz City Grant (Creează website-ul orașului sau regiunii tale, în uCoz!)
Căutare: