Comunitatea uCoz » Informaţii generale » Anunţuri » Banner-ul publicitar uCoz se schimbă! (înlocuirea acestuia cu unul de tip leader-board (728x90 px))
Banner-ul publicitar uCoz se schimbă!
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 1 | 4:02 PM


Salutare tuturor!

După cum știți, uCoz oferă servicii gratuite complete care, pe lângă super CMS-ul cu 22 de module, FTP, domeniu, spațiu, mai includ și găzduirea unui website, blog sau a oricărui proiect online.

Pentru a putea oferi cele mai bune servicii gratuite, noi afișam un mic banner publicitar în partea superioară a site-urilor, care să ne ajute la susținerea costurilor de găzduire și întreținere.

Astfel, din luna Martie, banner-ul existent în partea superioară se va transforma într-unul de tip leaderboard (728x90 px) și va fi afișat, la fel, pe toate website-urile gratuite. Banner-ul se va integra cu design-ul website-urilor voastre în mod normal, păstrând ușurința în navigare și aspectul vizual.

Dacă doriți ca acest mic banner să fie eliminat, puteți ca si până acum, să vă achiziționați un pachet plătit, începând cu cel “Baza” de la 5.99$ . O listă completă cu pachetele de servicii poate fi vazută aici: http://www.ucoz.ro/pricing/ iar mai jos, găsiți mai multe informații despre modalitățile de plată cele mai populare:

1. Card bancar (debit, credit), pentru achiziția unui pachet - http://forum.ucoz.ro/forum/25-623-1 (probabil cea mai bună variantă, mai ales că majoritatea cardurilor au comision 0 la plățile online)

2. SMS - reîncărcați contul, după care activați un pachet - http://forum.ucoz.ro/forum/25-624-1

3. Dacă sunteți din Republica Moldova, vă recomandăm și Webmoney Transfer sau ROBOXchange

Vă mulțumim și vă dorim:




Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 2 | 4:17 PM
Da la Chisinau ninge biggrin

Bine ai venit primavara, da mai bine nu veneai

ßoby
Postări: 5
Reputație: 0
Mesaj # 3 | 0:03 AM
Astept sa vad cum va arata acest banner.
http://worldtorrent.ucoz.net
mihai6887
Postări: 1
Reputație: 0
Mesaj # 4 | 4:04 AM
Plz sa ma ajute cineva vreau sa fac un forum

Adăugat (08/03/2012, 2:03 AM)
---------------------------------------------
Nu stiu nimic despre siteuri tati add id claudiumitos sa vb

Adăugat (08/03/2012, 2:04 AM)
---------------------------------------------
Vreau sal fac forum cs si nu stiu cum va rog sa ma ajute cineva la id claudiumitos

Danny
Postări: 670
Reputație: 31
Mesaj # 5 | 10:16 AM
Sunt contient ca uCoz ofera multe servicii gratuite care necesita costuri din partea lor , dar sincer mi se pare cam exagerat banner-ul publicitar sa fie de 728x90 px ... in fine decizia asta cred ca a fost luata sa oblige oarecum 80% dintre utilizatorii uCoz sa isi cumpere pachete (nu ca acestea ar fi exagerat de scumpe).
Cred ca o sa scada mult numarul celor ce utilizeaza uCoz.
PS:Eu unul raman si o sa imi iau pachetul pe 1 an (asta cred ca e si targetul uCoz cu aceasta modificare)
yce
Postări: 155
Reputație: 2
Mesaj # 6 | 2:34 PM
Cand se va schimba ?
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 7 | 2:38 PM
mihai6887, ca să-ți faci un Forum, îți faci cont pe www.ucoz.ro, după care te autentifici în Panoul de Control al site-ului nou creat. Aici, în coloana din stanga apeși pe butonul Inactiv(e) de jos și ți se va deschide o fereastră, de unde alegi Modulul Forum. Apeși pe el, dai Activare, după care acesta îți va apărea în coloana. Mai multe informații în limba română ai aici: http://faq.ucoz.ro/faq/6-1. Alte întrebări legate de crearea unui Forum, pune-le te rog în secțiunea Forum de aici: http://forum.ucoz.ro/forum/9-0-2

Danny, e un format standard, popular pe piața românească și internațională. În plus, căutăm și alte variante chiar mai mici, cât mai convenabile pentru vizitatorii site-urilor create în uCoz. Toți cei care accesează site-urile vor putea închide reclama afișată cu un buton de tip "X" iar bannerele sunt discrete, ca și până acum. Utilizatorii care vor să nu afișeze vizitatorilor aceste bannere, trebuie să ne facă cinste, cu două beri pe lună :).

yce, începând cu săptămâna viitoare.

Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
yce
Postări: 155
Reputație: 2
Mesaj # 8 | 2:57 AM
Eu personal sunt de acord, castig din site si mi se pare normal sa fac cinste cu niste beri smile , recunosc cate odata beau cam multa bere si uit sa mai fac cinste si voua tongue

P.S. Ar trebui sa va faceti reclama prin Google AdWords macar cu sigla Ucoz, nu ca nu ar sti lumea de voi, dar pe foarte multe forumuri gasesti pareri contra ucoz. Se pare ca au ramas cu impresiile de la inceputul activitatii voastre. Ucoz a avansat din pct. meu de vedere si sunt foarte multumit. Printr-o reclama cred ca ar spori increderea in ucoz, iar cineva cand vede un site cu domeniu ucoz sa nu mai rada cum am mai intalnit in cazul de fata.
Material modificat de yce - Vineri, 09/03/2012, 7:40 PM
defaultNick
Postări: 16
Reputație: 0
Mesaj # 9 | 3:29 AM
o porcarie de idee ! asta sigur a venit ideea de la un roman ! nu putea sa lase cum a fost pana acum ! mare cat casa si in header ! nu se poate asa..si ce fac..dau 3 $ cat o bere pe cat..pe luna? 36 de euro pe an adica? ..cam multe beri nu?

Adăugat (10/03/2012, 1:29 AM)
---------------------------------------------
eu unu o sa renunt la ucoz !

in primul rand nu avem o baza de date in caz ca dorim sa renuntam la UCOZ ! ce fac..toata munca mea o pierd ??? X( o porcarie de ideee !

mai bine imi cumpar host si imi i-au si domeniu de 36 de $ si am si baze de date ! S-a dus draq si ucozu
Material modificat de defaultNick - Sâmbătă, 10/03/2012, 3:34 AM
Vampire
Postări: 42
Reputație: -18
Mesaj # 10 | 3:41 AM
Doar pentru siturile romanesti sau pentru toate ?
defaultNick
Postări: 16
Reputație: 0
Mesaj # 11 | 11:46 AM
uite cum mi-a stricat design-ul !!! http://play-media.eu/
Vampire
Postări: 42
Reputație: -18
Mesaj # 12 | 1:13 PM
Urmariti forumul in engleza : http://forum.ucoz.com/

Dar de monstrozitale astea de reclame ce zici ?





Sexul vinde tot. Mai conteaza ca se uita copiii pe siturile acestea ?
Pana la urma toti o sa ajunga niste descreierati obsedati de sex de la atata propaganda sexuala.

Da e firesc sa facem sex ca altfel am disparea ca specie, dar companiile de reclame doar astfel de reclame mai vand.

Adăugat (10/03/2012, 11:13 AM)
---------------------------------------------
Dupa insistentele majoritatii.

Quote (Sunny)
Dear users!
Our service is free but is not ads-free. The ad banner has always existed as a bar at the top of a website. Taking into account the quality and the experimental character of the campaign of the last several days, we will get back to the previous narrow banner format. In future the banner format and location may change, according to the terms of our service.


Raver, sper sa nu ramana doar la romani acest banner agresiv.
Multumesc.
Material modificat de Vampire - Sâmbătă, 10/03/2012, 1:14 PM
defaultNick
Postări: 16
Reputație: 0
Mesaj # 13 | 2:55 PM
deci nu stiu cine a venit cu ideea asta !
toshiba
Postări: 28
Reputație: 0
Mesaj # 14 | 2:58 PM
Pa pa ucoz eu ma *** pe el cu reclama masii ma mut pe host
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 15 | 3:08 PM
Salut defaultNick, sunt 3$ (dolari) pe lună, pentru a renunța la reclama respectivă iar, dacă se plătește pe un an se primește CADOU, un domeniu de tip: .org, .com, tot pe un an de zile. Dacă se face un calcul efectiv, se ajunge la 2$/lună, valoarea reală. În plus, mai poți elimina reclamele astfel:
1. Donații PayPal din partea utilizatorilor site-ului tău, după care îți activezi un pachet.
2. Participi la Concursurile de tutoriale uCoz, cum a fost acesta: http://forum.ucoz.ro/forum/27-663-1
3. Te invităm la concursul: I love uCoz, unde, dacă obții 50 de like-uri, de exemplu, primești Cadou un pachet Basic pe 3 luni: http://apps.facebook.com/iloveucoz/ (e cea mai simplă și poți imediat să o pui în practică)

uCoz este o organizație comercială, care face tot posibilul să asigure condiții și funcții cât mai bune utilizatorilor săi și, trebuie să se finanțeze. Astfel, există două variante: 1. Reclame afișate pe site-urile gratuite sau 2. Pachete plătite. Mulțumim pentru înțelegere.

Vampire, nu sunt afișate pe site-urile românești bannerele respective. Dă-mi un screenshot cu orice site uCoz pe care îl accesezi (doar dacă ești în România în acest moment) și care are afișate bannerele respective. De asemenea, te rog nu dezinforma și fă copy/paste de pe Forum-ul în engleză. Acolo, sunt alți useri, alte IP-uri. Toate reclamele sunt afișate în funcție de IP, iar cele de RO sunt doar de tip Leaderboard (728x90), atât. În plus, ați fost informați asupra acestui lucru aici și prin Facebook.
Dacă aveți întrebări cu privire la conținutul unei reclame afișate în banner, vă rog să vă adresați și rețelelor de advertising.

Toshiba pentru a elimina reclamele, citește te rog răspunsul pe care i l-am oferit lui defaultNick.

Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
Comunitatea uCoz » Informaţii generale » Anunţuri » Banner-ul publicitar uCoz se schimbă! (înlocuirea acestuia cu unul de tip leader-board (728x90 px))
Căutare: