Comunitatea uCoz » Informaţii generale » Anunţuri » Banner-ul publicitar uCoz se schimbă! (înlocuirea acestuia cu unul de tip leader-board (728x90 px))
Banner-ul publicitar uCoz se schimbă!
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 1 | 4:02 PM


Salutare tuturor!

După cum știți, uCoz oferă servicii gratuite complete care, pe lângă super CMS-ul cu 22 de module, FTP, domeniu, spațiu, mai includ și găzduirea unui website, blog sau a oricărui proiect online.

Pentru a putea oferi cele mai bune servicii gratuite, noi afișam un mic banner publicitar în partea superioară a site-urilor, care să ne ajute la susținerea costurilor de găzduire și întreținere.

Astfel, din luna Martie, banner-ul existent în partea superioară se va transforma într-unul de tip leaderboard (728x90 px) și va fi afișat, la fel, pe toate website-urile gratuite. Banner-ul se va integra cu design-ul website-urilor voastre în mod normal, păstrând ușurința în navigare și aspectul vizual.

Dacă doriți ca acest mic banner să fie eliminat, puteți ca si până acum, să vă achiziționați un pachet plătit, începând cu cel “Baza” de la 5.99$ . O listă completă cu pachetele de servicii poate fi vazută aici: http://www.ucoz.ro/pricing/ iar mai jos, găsiți mai multe informații despre modalitățile de plată cele mai populare:

1. Card bancar (debit, credit), pentru achiziția unui pachet - http://forum.ucoz.ro/forum/25-623-1 (probabil cea mai bună variantă, mai ales că majoritatea cardurilor au comision 0 la plățile online)

2. SMS - reîncărcați contul, după care activați un pachet - http://forum.ucoz.ro/forum/25-624-1

3. Dacă sunteți din Republica Moldova, vă recomandăm și Webmoney Transfer sau ROBOXchange

Vă mulțumim și vă dorim:




Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
Urs
Postări: 46
Reputație: 2
Mesaj # 31 | 1:15 AM
Raver,

300x250 este mare si din experienta pe care o am pot spune ca, utilizatorii existenti vor fi tentati sa paraseasca sistemul iar utilizatorii noi vor fi descurajati de reclama si vor cauta in alta parte la concurenta. Evident uCoz nu doreste asa ceva.

Pe mine de exemplu ma va deranja foarte mult o astfel de reclama in pozitia respectiva si la acele dimensiuni.

1. http://www.etarget.ro va face geo-Localizarea si https://www.bursadereclama.ro/ va serveste reclamele ?

2. Astfel de reclame nu doar ca pot fi foarte usor blocate, dar sunt automat blocate de oricine care are instalat Adblock Plus. Reclama apare goala.

Acest lucru va face ca scopul uCoz de a sta pe linia de plutire din punct de vedere financiar sa fie ineficienta.

Solutia mea, nu stiu in ce masura patronul/patronii companiei o vor lua in seama este sa oferiti pe modelul acesta (sau pornind de la exemplul oferit) :

http://u.to/SwzQAQ

Sa zicem, 5 reclame fixe cu pret pe numar de impresii, per click sau pe timp limitat.

Sa zicem ca am o firma si sunt interesat sa imi fac reclama pe uCoz si nu doar prin clasicele adsense etc.

Va platesc o suma de bani pentru o reclama care apare fie pe toate siturile uCoz, fie pe siturile intr-o anumita limba pentru un Banner de 200 x 22.

Bannerul dispare fie atunci cand un numar de impresii este consumat, fie per click, fie dupa o perioada limitata de timp.

Voi aveti controlul reclamelor si luati banii integral de la cine vrea sa faca reclama. Practic o platforma ca uCoz ar trebui sa aiba propria retea de reclame.

Este foarte usor de facut, trebuie doar sa existe vointa si sa ajunga la urechile patronului/patroanei/patronilor.
Eu asta as fi facut, azi, daca compania ar fi fost a mea.
Material modificat de Urs - Duminică, 11/03/2012, 2:19 AM
defaultNick
Postări: 16
Reputație: 0
Mesaj # 32 | 2:16 AM
deci nu inteleg de ce luati cele mai mari dimensiuni de reclame !! deci marimea 720x90... enorm ! ..300x250 e enorm mai ales in partea dreapta unde marea majoritatea au meniu..de fel si eu ! e o porcarie ! pur si simplu nu stiu alta solutie care o puteti lua, eu as zice un script care sa fie obligatoriu sa puna unde vrea omul ! fara acel script sa nu mearga site-ul gen Powered_BY ! fara codu asta sa nu mearga pagina ! sunt prea mari..de ce nu ati luat marimi mai mici..468x60.. si alte exemple cat mai mici.. deci mie imi este de munca depusa pe site-urile mele.. inteleg ca trebuie sa luati si voi cateceva din serviciile astea..dar gasiti o marime mai mica..dar nici chiar incomoda si distrugerea design-ului site-ului !..am 4 ani de ucoz..nici nu era cu gandu la ucoz.ro ! sunt vechi pe site-urile astea.. si stiu cata munca am depus si ce a iesit din mana mea.. daca avea baza de date plecam de mult dupa chestia asta !
Urs
Postări: 46
Reputație: 2
Mesaj # 33 | 2:28 AM
defaultNick, sunt in aceasi situatie ca si tine. Sunt de multi ani aici si am trafic de 1000 de persoane unice pe luna. 12 000 pe an, fara ca situl meu sa aiba vreo legatura cu pirateria sau alte chestii la limita legala.

Nu am avut nici o reclama platita pe site.

Ma gandesc ca din 12 000 de persoane pe an, am ajutat cumva uCoz, macar prin faptul ca o parte din vizitatorii mei au aflat de uCoz si au spus si altora. Din acesti 12 000 pe an + cunostinte, unii si-au facut situri si au platit. (cum este si normal cand folosesti un serviciu)

uCoz = you cause us to be better.
Prin traficul sitului meu voi sunteti acum mai cunoscuti / bine cotati.
defaultNick
Postări: 16
Reputație: 0
Mesaj # 34 | 2:36 AM
Quote (Urs)
trafic de 1000 de persoane unice pe luna. 12 000 pe an

chestia e ca eu am 4500 pe zi unici !si nu vreau sa pierd ceva dintr-o prostie
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 35 | 3:16 AM
Urs, mulțumesc pentru ideile interesante, le vom analiza în saptămâna care urmează. De asemenea, îți mulțumim pentru încrederea acordată în utilizarea sistemului de-a lungul timpului. În același timp, țin să precizez faptul că traficul, în mod singular, nu acoperă costurile de găzduire, nici cele de întreținere și/sau dezvoltare ale companiei/sistemului. Compania uCoz s-a dezvoltat pentru că există mulți utilizatori care apreciază și valorizează serviciile din punct de vedere financiar, iar aceștia sunt, în mare majoritate, în spațiul vorbitor de limbă rusă. Avem destui utilizatori din România care achiziționează pachete plătite, iar acest număr crește pentru că, marea majoritate înțelege valoarea serviciilor. De asemenea, vom continua dezvoltarea sistemului și vom lansa noi module, în viitorul apropiat de aceea, este importantă contribuția noastră, a tuturor.

Dar, aș vrea totuși să-mi răspundeți (toți cei nemulțumiți) la o întrebare formulată anterior - Ați achiziționat vreodată, un serviciu de la uCoz?

defaultNick, există mai multe metode prin care banner-ul poate fi eliminat. Acestea le-am comunicat în prima pagină a acestei discuții, la sfârșitul acesteia. (3, respectiv).

Revin cu încă o întrebare - cum vi se pare 3$/lună (10 RON) sau echivalentul a două beri (sucuri sau a unui pachet de țigări) și, care ar fi suma care ați fi dispuși să o investiți în eliminarea banner-ului.

Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
yce
Postări: 155
Reputație: 2
Mesaj # 36 | 4:19 AM
Eu as veni cu alta propunere. Sunt platitor de ucoz,si voi mai fi cat va merge.
Am mai multe site-uri in crestere incet incet ca m-am apucat iar de treaba.
Doar 1 singur site este profitabil 200 - 300 Euro lunar nu ma plang sa platesc cativa lei.
Dar in schimb, am cateva site-uri care is la inceput si nu prea as vrea sa bag bani in ele pana nu sunt sigur ca vor merge si presupun ca orice utilizator nu cumpara daca nu are vizite.
Sunt absolut convins ca de pe un site ce are pana in 500 - 1000 vizitatori nu va aduce voua ucoz un profit de care sa fiti multumiti.
Deaceea as propune sa lasati site-urile sa creasca fara reclame, pana au un numar de minim 500 vizitatori asta decideti voi,dupa care puteti umple site-urile de reclame si o sa vedeti,toti o sa cumpere.
Cel putin in cazul meu nu as investi intr-un site fara sa-i vad viitorul deasta am ales si ucoz.

Si un sfat cu reclamele. Eu unu as alege reclame tip scris cate 5 reclame in banner rotator, si orice vizitator sa poata cumpara un link, la un pret acceptabil 10 - 20 euro lunar.Si cred ca se vor aduna foarte multi banuti in felul acesta.
Bpx
Postări: 8
Reputație: 0
Mesaj # 37 | 10:31 AM
Quote (Raver)
o să punem unul rectangle, de 300x250 în lateral

Asta vroiam sa zic,daca se poate muta in aceasta pozitie smile biggrin .Exact cum este aici
Material modificat de Bpx - Duminică, 11/03/2012, 10:35 AM
CosminSpaceMusic
Postări: 263
Reputație: 19
Mesaj # 38 | 10:40 AM
Raver eu zic sa il lasi tot pe acela care era inainte.
Deja uni utilizatori au parasit sistemul ucoz din cauza bannerelor prea mari.Eu asta zic sa il lasi tot pe acela,daca nu ai sa vezi cum nu o sa mai ai nici un utilizator.
Astept raspuns:)
Bpx
Postări: 8
Reputație: 0
Mesaj # 39 | 10:46 AM
Quote (CosminSpaceMusic)
Deja uni utilizatori au parasit sistemul ucoz din cauza bannerelor prea mari

Macar bucurati-va ca site-ul este unul moca si nu vi-l umple de reclame.E bine si asa. angry
Urs
Postări: 46
Reputație: 2
Mesaj # 40 | 11:35 AM
Raver,

Da, uCoz trebuie sa-si acopere toate costurile atat cu dezvoltatorii cat si cu infrastructura.
Altfel nu va mai exista uCoz si nici siturile gratuite.

Da, am achizitionat pachete uCoz din banii mei cand am realizat un site pentru o persoana straina.

Intrebarea este : Cum reuseste uCoz sa maximizeze si sa faca profit din conturile gratuite ? ( avand in vedere ca acesti utilizatori nu obisnuiesc sa plateasca ).

In primul rand trebuie respectate niste principii :

1. uCoz trebuie sa aiba un usor avantaj fara de competitie pentru conturile gratuite.
2. uCoz trebuie sa atraga utilizatori noi si sa consolideze / fidelizeze baza actuala de membrii.
3. Trebuie sa faca profit respectand punctele 1 si 2.

Acum.

-> o imbunatatire sau o mentinere a dimensiunilor reclamelor pe uCoz la conturile gratuite este considerata un avantaj. Atat timp cat un serviciu este constant creeaza fidelizare si incredere.

-> o modificare a continutului reclamei folosind aceleasi dimensiuni, nu produce statistic nici o nemultumire in randul bazei de utilizatori.

La modelul 1000 x 22 (5 x 200x22) am adaugat 2 butoane de 11x11 si am schimbat reclamele. A devenit astfel 1011 x 22. Butonul X inchide bara. Butonul R duce utilizatorul la o pagina de unde poate achizitiona reclama pe uCoz.



O decizie pe care trebuie sa o ia uCoz este cum va cere bani pe aceasta reclama.

1. Daca uCoz are multi utilizatori care nu dau click pe reclama, atunci este mai bine pe impresii ( adica dupa un anumit numar de afisari / pagini vizualizate, reclama platita nu mai este afisata pana la achizitionarea unui nou pachet.

2. Daca uCoz are multi utilizatori care dau click pe reclama, atunci este mai bine ca reclama sa se consume in urma unui numar fix de clicuri. Eu incarc contul uCoz cu 50 euro si vreau sa am sa zicem 5000 de clicluri. (0.01 centi click)

3. Daca uCoz nu are nici clicuri multe, nici utilizatori multi, atunci o reclama pe timp limitat ( 5 zile, 7zile, 30 zile) care va fi afisata fie constant, fie pe un sistem rotativ (dar care sa dea voie ca reclamele sa fie aratate, statistic vorbind, de tot atatea ori ca si altele pe aceasi perioada de timp ) este solutia optima.

***

3$/lună nu este mult. Insemna 37.08 dolari pe an = 125 lei sau 1 250 000 vechi pe an.

Cei care nu platesc niciodata pentru eliminarea unui inconvenient (reclamelor) vor fi atrasi de posibilitatea de a plati reclama, daca acel inconvenient s-ar trasforma intr-o platforma potential benefica pentru ei. Aceste lucruri au fost demonstrate phihologic si folosite cu succes atat de companii mici cat si de firme de renume.

O posibila ajustare a pachetelor s-ar putea face.

Mai adaug faptul ca In control Panel aveti un banner gigant, dar care nu deranjeaza pe nimeni 240px × 400px. Si acesta poate fi fructificat ca si reclama platita pe modelul de mai sus, dar nu pe impresii sau timp ci pe click. ( ca sa fie siguri cei care platesc ca platesc pe bune - ca cineva chiar le-a vizitat business-ul / situl - avand in vedere ca doar administratorii ajung acolo ).

Un exemplu de site cu reclame pe impresii (de cate ori reclama a fost aratata) este mediafax tocmai pentru ca are un trafic mare de vizitatori care sunt interesati de stiri si nu de reclame.
Material modificat de Urs - Duminică, 11/03/2012, 2:35 PM
styiks
Postări: 28
Reputație: 0
Mesaj # 41 | 11:56 AM
Quote (Raver)
styiks, De ce nu merge? Primești vreo eroare sau ai mai folosit aplicația. Dacă ai mai folosit aplicația, se poate utiliza o singură dată.

cam asta imi zice can intru acolo
http://imageshack.us/photo/my-images/827/testacp.png/
cand dau clik pe butonul acela imi apar toate jocurile de pe facebook

Acest site nu suporta browserul Internet Explorer
Caut uploaderi
Join me All-Stars.ro
With uCoz since 2009
Material modificat de styiks - Duminică, 11/03/2012, 11:58 AM
toshiba
Postări: 28
Reputație: 0
Mesaj # 42 | 12:49 PM
sau o alta metoda ar fi sa fie latimea 200 si inaltimea 400 wink dar e bn si asa ce ziceti?
defaultNick
Postări: 16
Reputație: 0
Mesaj # 43 | 1:53 PM
Quote (toshiba)
sau o alta metoda ar fi sa fie latimea 200 si inaltimea 400 wink dar e bn si asa ce ziceti?

toshiba..deci te rog frumos ..taci ca scoti numai prostii pe gura !
toshiba
Postări: 28
Reputație: 0
Mesaj # 44 | 2:29 PM
frt intrun fel trb sasi scoata si ei parleala! cea mai buna metoda ar fi aceea de script pt ca toti pe situri avem spatiu de reclame wink iar cei care nare scriptu li se blocheaza contu !! simplu
Material modificat de toshiba - Duminică, 11/03/2012, 2:30 PM
CosminSpaceMusic
Postări: 263
Reputație: 19
Mesaj # 45 | 2:41 PM
ideea lui toshiba este foarte buna!! Eu deja am inceput sa scad ieri am avut 3000 de vizite unice din google am ajuns la 1300 si ceva angry o sa vedeti si voi cum o sa scadeti (UCOZ)
Material modificat de CosminSpaceMusic - Duminică, 11/03/2012, 2:42 PM
Comunitatea uCoz » Informaţii generale » Anunţuri » Banner-ul publicitar uCoz se schimbă! (înlocuirea acestuia cu unul de tip leader-board (728x90 px))
Căutare: