Comunitatea uCoz » Concursuri » Alte Concursuri » Concurs Profile uID (Premii în valoare de peste 4000$!)
Concurs Profile uID
Joe
Postări: 771
Reputație: 41
Mesaj # 91 | 5:49 PM
yce, mulţumim, dar deocamdată ajunge doar un post.
Mesac
Postări: 47
Reputație: 0
Mesaj # 92 | 8:09 PM
bataie de joc si sunt si neseriosi m-am convins wacko angry
Danny
Postări: 670
Reputație: 31
Mesaj # 93 | 8:20 PM
Mesac, personal te-as crede ca ai facut 4500 de voturi pe cai decente doar daca mi-ai da macar 1 exemplu de unde ai stras atat de multe.
Eu sunt de parere ca ai fost descalificat din motive de frauda.
Mesac
Postări: 47
Reputație: 0
Mesaj # 94 | 8:26 PM
Danny da chiar asa numai straini au catigat trebuia separat romani si o alta varianta pt straini deci neseriosi ramaneti angry angry angry
Danny
Postări: 670
Reputație: 31
Mesaj # 95 | 8:41 PM
Mesac, mai exact au fost 2 romani printre castigatori
Babii Eusebiu si Andra Chelariu
Denisa
Postări: 71
Reputație: 0
Mesaj # 96 | 8:48 PM
Dany la inceput a fost Start iar Babii Eusebiu castigator la straini a fost afisat ca nu au primit destule lucrari pentru a desemna un castigator asta inseamna ca concursul a fost initiat separat apoi probabil din lipsa de utilizatori au fost reunite si se tot spune de descalificati dar la rusi au fost totii corecti ? au fost descalificari la cel rusesc? Iar Andra Chelariu merita mai mult are un profil bun asta e parerea mea scuze daca gresesc.
Material modificat de Denisa - Vineri, 28/02/2014, 8:51 PM
Danny
Postări: 670
Reputație: 31
Mesaj # 97 | 9:06 PM
Denisa, nu am urmarit in Rusia concursul (nu iti pot da detalii...pentru ca nu stiu)
Nu stiu daca Andra Chelariu merita mai mult

Din ce motive au fost descalificati sau de ce nu au castigat mai mult romani?
Nici eu nu stiu sa va raspund ... sunt simplu utilizator ca si voi.
Denisa
Postări: 71
Reputație: 0
Mesaj # 98 | 9:32 PM
Dany ok oricum va doresc tuturor O primavara frumoasa !
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 99 | 10:30 PM
Dragilor, acestea sunt rezultatele în urma votului echipei uCoz, per ansamblu. Totul a depins, în general de gusturile fiecăruia astfel că, la fel ca în orice concurs, rezultatul a fost ... subiectiv.

Referitor la descalificare, nu a contat că utilizatorii sunt portughezi, români sau americani, importantă era calitatea, originalitatea și caracterul creativ pe care îl avea profilul respectiv.

Mesac, premite-mi să reamintesc faptul că uID este un proiect separat de uCoz și gestionat de o echipă distinctă. Utilizarea celor două nu trebuie să fie neapărat interconectată. Concursul a fost unul pentru toate naționalitățile și sper ca utilizarea platformei uCoz să fie la fel de plăcută, indiferent de rezultatele concursului uID.

Denisa, Eusebiu a fost declarat câștigător cum mai bine de o lună în urmă, nu pentru că nu au fost primite lucrări în engleză ci pentru că profilul lui arăta cam cel mai bine dintre lucrările primite atunci de la toți participanții.

Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
Denisa
Postări: 71
Reputație: 0
Mesaj # 100 | 10:44 PM
Raver ok era profilul lui mai bun dar eu am vrut sa spun ca pe forumul englezesc a fost scris si inca este ca la categoria Start nu au fost primite destule lucrari pentru a desemna un castigator dar pe cel romanesc aparea castigatorul Eusebiu asta inseamna ca concursul a fost initiat separat daca forumul in limba engleza si cel romanesc erau unite atunci aparea si acolo ca este un castigator la categoria respectiva.Inseamna ca concursul strain a fost initiat separat de cel romanesc dar pe viitor nu vreau sa primesc invitatie sa particip la nici un concurs sau opinii etc.pentru ca nu am stiut ca totul depinde de gust si nu de calitate in fine nu doresc sa mai comentez nimic asa cum mai spus inainte.Nu conteaza.
Citat
VI. Quick Start

UPD: Unfortunately we haven't received enough works to be able to choose a winner in this category. Don't worry, your works will participate in the contest further. We still have 5 more nominations :)
http://forum.ucoz.com/forum/47-17875-5
Material modificat de Denisa - Vineri, 28/02/2014, 10:59 PM
yce
Postări: 155
Reputație: 2
Mesaj # 101 | 11:24 PM
Nu va mai bateti capul, e in zadar, a fost si vor fi in continuare o mare vrajeala aceste concursuri !!
Mesac
Postări: 47
Reputație: 0
Mesaj # 102 | 11:57 PM
da frate mare vrajeala uID asta au dato rau in bara angry wacko biggrin cool
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 103 | 4:47 PM
yce, ne pare rău că nu ai câștigat, dar asta a fost decizia unanimă a juriului. Referitor la reclamația ta, am cerut mai multe explicații cu privire la acest rezultat. Astfel, s-a considerat că a cere utilizatorilor să te voteze este, una iar a influența utilizatorii să te voteze promițându-le ceva în schimb este complet altceva.

E aproape echivalentă cu situația în care cineva da șpagă cuiva pentru a obține un favor. Ideea obținerii voturilor în cadrul concursului se bazează pe două elemente solide:

A. Disponibilitatea prietenilor, colegilor, familiei, comunității site-ului să voteze profilul benevol în mod subiectiv datorită legăturii existente cu participantul la concurs, prin utilizarea de către acesta unui mesaj direct, corect, transparent. Nu s-a specificat în mod clar cerința asta pentru că, în genere, se subînțelege ideea de moralitate.

B. Capacitatea de a atrage voturi indirecte prin nivelul calitativ ridicat al profilului creat deci, prin intermediul meritocrației

Mesac, dacă un Concurs e "vrejeală" atunci când nu câștigăm, atunci majoritatea concursurilor sunt așa.

Noi felicităm încă o dată toți utilizatorii pentru participarea în cadrul acestuia și sperăm că, în cazul celor care nu au câștigat, acesta este un pas intermediar până la următorul concurs, care îi va găsi mai motivați și mai pregătiți.

Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
yce
Postări: 155
Reputație: 2
Mesaj # 104 | 5:28 PM
Da recunosc ca am gresit cu o regula de care habar nu aveam, am fost fortat oarecum sa apelez intr-o singura postarea la acea "tehnica" de a da like in schimbul a ceva, insa doar o singura postare la miezul noptii, 1 singura, la care nu a avut nici un efect si am renuntat, trebuia descalificat din prima si Alex ala de pe primul loc si eu, dar ati ales sa ne vedeti cum ne strofocam ca niste prosti ! Trebuia sa specificati acest lucru in regulament si nu sa faceti regulile dupa ce s-a terminat concursul. Daca chiar va pasa si ati vrut corectitudine trebuia sa indepartati voturile influentate deoarece nu ati specificat acest lucru si astfel era multumita toata lumea. Dar ati ales printr-un mod de batjocora de ma descalificati dupa ce am obtinut corect peste 3000 de voturi, mai pe inteles, v-ati batut joc de peste 3000 de oameni care m-au sustinut !!!

Cum am spus, o mare vrajeala acest concurs si celelalte la care am participat, am pierdut timp, am acumulat numai experiente negative si o neplacere de nedescris impreuna cu prieteni care mi-au tinut pumnii si care am crezut in acest joc si m-au sprijinit pe toate paginile lor, dar asta nu mai conteaza, un sut in fund , un pas inainte , voi renunta sa mai particip la vreun concurs organizat de voi !

P.S. Nici ideea de moralitate nu era scrisa in regulament !
Material modificat de yce - Luni, 03/03/2014, 5:35 PM
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 105 | 9:38 PM
yce, sunt convins că vei câștiga cel puțin un premiu la concursurile viitoare, mai ales datorită experiențelor acumulate până acum. Dacă renunți, cum vei mai putea să câștigi apo? Neve give up. Învățăm, ne scuturăm, mergem înainte. Într-adevăr, poate că acest lucru, referitor la influențarea votanților, trebuia clar precizat dar, aceasta este greșeala noastră și ne-o asumăm. Mulțumesc încă o dată pentru participare!
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
Comunitatea uCoz » Concursuri » Alte Concursuri » Concurs Profile uID (Premii în valoare de peste 4000$!)
Căutare: