Comunitatea uCoz » Concursuri » Alte Concursuri » Concurs Profile uID (Premii în valoare de peste 4000$!) |
Concurs Profile uID |
Muşatinu, faci parte din echipa forumului...
Material modificat de TheGame - Vineri, 10/01/2014, 8:36 PM
|
Update: Avem un câștigător la secțiunea Start Rapid. Acesta este: http://uid.me/babii.eusebiu sau kpk1l. kpk1l, felicitări! ![]() |
UPDATE! Am prelungit desfășurarea concursului:
Acceptăm aplicații până la 5 Februarie, 2014. Ziua de 5 Februarie este ultima în care puteți trimite profilul vostru uID. Pe data de 7 Februarie vom publica lista profilelor trimise pentru concurs. De pe 7 Februarie până pe data de 15 Februarie vom avea:
Iar pe 17 Februarie vom prezenta rezultatele finale. Mult succes în continuare! Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
Muşatinu da este naspa ca s-a prelungit concursul eu m-am chiunuit cu un net de 120 kbps/sec daca stiam de prelungire nu m- as fi grabit.
Raver dar participa toate tarile la un loc? Si eu cred ca nu este vorba de a avea mai multe optiuni de alegere cred ca s-a prelungit concursul pentru a se inregistra cat mai multi in platforma ucoz.Dar se uita de un fapt unii se pot inregistra de dragul concursului dar dupa si sa plece la fel de usor ca unii utilizatori inactivi ce deja exista, este un lucru publicitar dar poate cateodata ar fi binevenit sa fie concursuri specifice unele doar pentru utilizatori noi si unele pentru cei vechi ca ambele categorii de utilizatori sunt importante.Cel nou aduce ceva nou si poate alti utilizatori noi dar cel vechi nu emigreaza spre alte platforme dimpotriva isi dezvolta site-urile si fiind obisnuit,multumit de acesta platforma ii indruma si pe altii sa utilizeze platforma ucoz.Asta este parerea mea daca parerea mea este gresita atunci imi cer scuze. Material modificat de Denisa - Vineri, 17/01/2014, 10:12 PM
|
| |||