Comunitatea uCoz » Informaţii generale » Anunţuri » Banner-ul publicitar uCoz se schimbă! (înlocuirea acestuia cu unul de tip leader-board (728x90 px))
Banner-ul publicitar uCoz se schimbă!
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 1 | 4:02 PM


Salutare tuturor!

După cum știți, uCoz oferă servicii gratuite complete care, pe lângă super CMS-ul cu 22 de module, FTP, domeniu, spațiu, mai includ și găzduirea unui website, blog sau a oricărui proiect online.

Pentru a putea oferi cele mai bune servicii gratuite, noi afișam un mic banner publicitar în partea superioară a site-urilor, care să ne ajute la susținerea costurilor de găzduire și întreținere.

Astfel, din luna Martie, banner-ul existent în partea superioară se va transforma într-unul de tip leaderboard (728x90 px) și va fi afișat, la fel, pe toate website-urile gratuite. Banner-ul se va integra cu design-ul website-urilor voastre în mod normal, păstrând ușurința în navigare și aspectul vizual.

Dacă doriți ca acest mic banner să fie eliminat, puteți ca si până acum, să vă achiziționați un pachet plătit, începând cu cel “Baza” de la 5.99$ . O listă completă cu pachetele de servicii poate fi vazută aici: http://www.ucoz.ro/pricing/ iar mai jos, găsiți mai multe informații despre modalitățile de plată cele mai populare:

1. Card bancar (debit, credit), pentru achiziția unui pachet - http://forum.ucoz.ro/forum/25-623-1 (probabil cea mai bună variantă, mai ales că majoritatea cardurilor au comision 0 la plățile online)

2. SMS - reîncărcați contul, după care activați un pachet - http://forum.ucoz.ro/forum/25-624-1

3. Dacă sunteți din Republica Moldova, vă recomandăm și Webmoney Transfer sau ROBOXchange

Vă mulțumim și vă dorim:




Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
Andrw
Postări: 70
Reputație: 2
Mesaj # 271 | 4:24 PM
Raver, probabil daca ati adopta mai multe metode de plata nu numai ce le convine rusilor. De exemplu am facut propunere pentru adoptarea metodei de plata prin paysafecard. Si de asemenea modificarea pachetelor...poate eu doresc doar eliminarea reclamelor nimic mai mult...de ce trebuie sa cumpar pachetul Baza care costa 6 $ cand as putea achizitiona pachetul Minim cu 3 $ (doar pentru eliminarea reclamei). Si in al doilea rand nu toata lumea doreste sa cumpere pachet pentru 6 - 12 luni sau mai mult ca sa beneficieze de reducere.
O alta problema e lipsa bazei de date la care nu avem acces desi noi suntem creatorii de content,si normal ar fi sa avem acces la ea, sa o putem salva sau pur si simplu sa venim pe ucoz sau sa plecam de pe ucoz.(accesul la baza de date de catre utilizator nu va fi niciodata implementat, ucoz pe asta se bazeaza, putem sa le facem ce vrem dupa ce au muncit atat la website-urile lor nu o sa mai plece si o sa inghita reclama noastra de toata jena) Apropo, reclamele la cresterea de sani, babe in costume de baie si alte mizerii inca mai sunt, nu au fost eliminate.
Inca ceva, ucoz nu mai este si nu se mai poate numi platforma gratuita. Sincer sa fiu regret ca mi-am facut website pe ucoz.

CreareWebsite
Postări: 910
Reputație: 4
Mesaj # 272 | 5:22 PM
Andrw, ai dreptate ...

Respect echipa din Romania pentru munca lor dar implementarea reclamelor (4 la numar) e mult prea mult ...

In legatura cu pachetele, bine zice Andrw!

cipriiulian98
Postări: 21
Reputație: 0
Mesaj # 273 | 8:20 PM
Citat Raver ()
Vampire, lăsând la o parte tonul discuțiilor acide din ultima vreme, realitatea este că uCoz nu este profitabil în România, așa cum bine ai observat și tu, fapt ce a determinat administrația din Rusia să apeleze la măsuri mai drastice.

Si prin ce metode doriti sa cresteti numarul usserilor premium ? Daca eliminarea reclamelor era valabila la pachetul de 3$, cu siguranta multi webmasteri cumparau ...

Citat Raver ()
Cu toate acestea, sistemul uCoz se dezvoltă în continuare și vă garantăm că veți beneficia de opțiuni și funcții din ce în ce mai interesante și utile, la cele mai bune tarife de pe piață. Personal, vă garantez că nu găsiți un sistem similar, care oferă aceleași avantaje, la tarife mai bune.

Ok,bun text .. dar noi ce garantie sa mai avem in uCoz,cand "cei de sus ", fac ce vor ?
Material modificat de cipriiulian98 - Vineri, 08/05/2015, 8:21 PM
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 274 | 9:50 PM
Andrw, CreareWebsite, cipriiulian98, Cum spuneam anterior, chiar și înainte de majorarea tarifelor serviciilor plătite uCoz de anul trecut, peste 98% dintre utilizatorii din România preferau conturile gratuite, chiar dacă atunci, la plata pe 12 luni costul real era de 2$/lună. Comparativ cu absolut toate soluțiile similare de pe piață, uCoz oferă cel mai bun raport calitate-preț și, în plus, apropo de durată, o mare parte dintre competitori nu acceptă plăți sub 3-6 luni. Trebuie să ținem cont și ca uCoz este una dintre singurele platforme de tip website builder care oferă o versiune și asistență în limba română.

Apropo, dacă vreți să vedeți cum stă uCoz în comparație cu alte soluții de pe piață, vă invit să consultați acest tabel.

Referitor la metodele de plată, cu siguranță dacă dorești să investești în proiectul tău, poți împrumuta de la cineva un cont de PayPal iar dacă nu, cu siguranță găsești un card Bancar de Debit sau de Credit (nu trebuie să deții tu card). SMS-ul nu îl recomandăm nici noi, din cauza costurilor ridicate, iar alte metode de plată cu siguranță vor fi introduse în acest an.

Migrarea proiectelor din sistemul uCoz este posibilă, iar informații despre acest lucru se găsesc aici.

cipriiulian98, din punct de vedere tehnic, platforma primește inovații constante și, de aproape 10 ani de zile serviciul funcționează la parametri normali. În cazul utilizatorilor gratuiți, ca în orice serviciu de acest tip, aceștia trebuie să își asume posibilele modificări care pot apărea. Asta, pentru că nu au control asupra produsului utilizat, în lipsa unui contract de vânzare-cumpărare.

Dacă mai aveți alte întrebări, vă stăm la dispoziție cu mare drag!

Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
CreareWebsite
Postări: 910
Reputație: 4
Mesaj # 275 | 6:39 AM
Raver, pe alte platforma se poate face migrarea mult mai decent....se da un fisier xml, se instaleaza automat modulele/paginile site-ului cu ajutorul unul wighet....nu manual fiecare pagina in parte ca la ucoz. Sigur sti despre ce e vorba. Eu am ales Ucoz pentru ca mi-a placut cel mai mult din multe puncte de vedere dar faza cu astea 4 reclame plus ca nu poti sa cumperi un singur serviciu, pe langa serviciul pe care il doresti trebuie sa mai dai banii pe altele care nu-ti trebuiesc! Avand in vedere pretul e ok dar de ce sa-mi cumpar ceva de care nu ma folosesc?
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 276 | 11:41 AM
CreareWebsite, pentru că, de fapt, achiziționând chiar și un pachet "Bază" din cadrul căruia nu utilizezi o serie de servicii, tu ca utilizator te folosești o serie de servicii necesare și oferite de platformă în varianta gratuită. Iar în acest caz se creează un echilibru între ceea ce folosești în varianta premium (probabil eliminarea bannerelor publicitare) și ceea ce oricum utilizai în varianta gratuită. E ca și cum ai investi suma respectivă pentru a utiliza totalitatea serviciilor oferite de uCoz, la un general tarif accesibil.

Sper că ați înțeles acest raționament iar, dacă nu, așteptăm și alte păreri.

Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
CreareWebsite
Postări: 910
Reputație: 4
Mesaj # 277 | 11:56 AM
Pai parca era un serviciu gratuit....nu? ''create free website'', nu?
djmario
Postări: 24
Reputație: 2
Mesaj # 278 | 9:40 PM
salut..ucoz zice asa,Creează un site web gratuit,problema sta cam asa ,rusi au zi asa prin anul 2014 3/4 luna,ca este o mare problema cu site free pentru (Romania) si asa mai departe,ce sa gandit compania hai ca facem altfel,bagam reclame cu japca pe site fara a fii anuntat accel care a muncit din greu la site s-al aduca 100% functional.
Deci accentul pe Creează un site web gratuit nu mai exista de mult,

Eu folosesc si am folosit UCOZ multi ani de zile,personal am fost foarte multumit pana a veni aceasta schimbare.

pentr a elimina reclama,să vă achiziționați un pachet plătit, începând cu cel “Baza” de la 5.99$ .
poate nu toata lumea are bani pentru accest pachet,poate unul vrea sa plateasca doar pentru reclame,altul vrea mai mult spatiu,altu nu vrea ca sa plateasca 12 luni sa profite de 20% reducere,altu poate vrea sa cumpere pe 3 luni dar tot odata sa se aplice si lui o reducere.
Raver}

eu personal nu am vazut acceasta campanii,o singura data am primit prin email si atat,eu personal cred ca daca ati avea buna vointa de a oferi posibilitate pentru totii,adica daca ati face mai des campanii cu reduceri cred ca aproape toti le-ar da mana sa cumpere.
Raver}


sunt multi care nu au posibilitate de a plati prin ce aveti voii pe site,de ce ar merge cineva sa ceara la alt cineva sal ajute sa cumpere accel pachet?.poate accel cineva care vrea sa cumpere un pachet poate nu are pe nimeni de al ajuta sa cumpere,trebuie gandit si asa, trebuie sa bagati si alte metode de plată.

ucoz trebuie sa respecte pe fiecare in parte,si sa anunte in prealabil orice modificare se face,asa este corect.
nu poti ca tu ucoz sa obligi pe cineva sa cumpere accel produs,mai ales sa aduci accele modificari cu japca,si la urma sa primesti un raspuns ,cum ar fii daca va covine bine daca nu asta este.
asa ca ucoz din cel free ,Creează un site web gratuit sa dus.

aceasta este parerea mea. respecta si vei fi respectat!!
Material modificat de djmario - Sâmbătă, 09/05/2015, 9:43 PM
Andrw
Postări: 70
Reputație: 2
Mesaj # 279 | 10:05 PM
Filmepenet
Postări: 12
Reputație: -1
Mesaj # 280 | 10:56 AM
"Creaza un website plin de reclame" asta ar trebui sa fie noul slogan in Romania biggrin
Florin0205
Postări: 44
Reputație: -2
Mesaj # 281 | 2:30 PM
Citat Filmepenet ()
"Creaza un website plin de reclame" asta ar trebui sa fie noul slogan in Romania

Nu un website plin de reclame ci un website plin de barnere caci creaza un website plin de reclame suna sa iti creezi un website pentru reclamele tale

Adăugat (10/05/2015, 2:30 PM)
---------------------------------------------
Eu totusi nu sunt impotriva barnerelor atata timp cat nu sunt pornografice. Inteleg ca pentru a crea si a detine un site gratuit este nevoie sa se faca reclame pe site-urile gatuite, ca asfel daca serverele se folosesc gratis sa se scoata bani de pe reclame
Material modificat de Florin0205 - Duminică, 10/05/2015, 2:31 PM
Andrw
Postări: 70
Reputație: 2
Mesaj # 282 | 2:40 PM
Florin0205, da 3 bannere dintre care unul pop-up (care iti redirectioneaza vizitatorii catre alte site-uri) nu ti se par cam multe?
Eu zic ca ajungea bannerul ala din clotul din dreapta-sus, ca era mare cat casa.. dar acum tot website-ul este acoperit de reclame si o sa stea asa mult si bine.

Florin0205
Postări: 44
Reputație: -2
Mesaj # 283 | 3:34 PM
Citat Andrw ()
da 3 bannere dintre care unul pop-up (care iti redirectioneaza vizitatorii catre alte site-uri) nu ti se par cam multe?
Eu zic ca ajungea bannerul ala din clotul din dreapta-sus, ca era mare cat casa.. dar acum tot website-ul este acoperit de reclame si o sa stea asa mult si bine.

Acel pop-up este inervant caci se deschide de fiecare data cand accesezi site-ul si nu ar fi neaparat sa se deschida automat acel pop-up (tab) caci acel tab il poate deschide manual dand click pe un barner care apare cand accesezi site-ul. Daca cel care detine site-ul nu vrea sa ii mai apara acele barnere, poate sa stea continu logat. Vizitatorii daca vor ceva de pe site-urile noastre, nu cred ca le este atat de greu sa inchida acele barnere daca nu ii intereseaza. Important este ca sa nu fie reclame pornografice. Daca este nevoie ca pe site-urile gratuite sa se faca reclame pentru ca ucoz sa scoata bani ca cei ce vrem site gratis sa il avem gratis, eu inteleg asta

Adăugat (10/05/2015, 3:34 PM)
---------------------------------------------
Pentru mine doar daca s-ar scoate acel pop-up ar fi foarte bine

CreareWebsite
Postări: 910
Reputație: 4
Mesaj # 284 | 6:12 PM
Florin0205, banerele apar de fiecare data cand se acceseaza o alta pagina....asta mi se pare si mai grav smile
Material modificat de CreareWebsite - Duminică, 10/05/2015, 6:13 PM
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 285 | 6:26 PM
djmario, Andrw, Florin0205, CreareWebsite, sunt total de acord că, din cauza lipsei comunicării s-a ajuns la această situație.
Anul acesta vom face tot posibilul pentru a introduce o nouă metodă de plată și, în plus vom iniția noi campanii promoționale, prin care veți putea achiziționa cupoane ce vor putea fi utilizate pentru a vă alimenta conturile și achiziționa pachete plătite.

Unele dintre aceste bannere sunt și teste inițiate de echipă cu scopul de a identifica varianta optimă între reclamele, dimensiunea și natura acestora. Cu siguranță, lucrurile vor arăta altfel, în 1-2 luni, din punct de vedere al numărului și dimensiunii bannerelor de pe site-urile gratuite.

Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
Comunitatea uCoz » Informaţii generale » Anunţuri » Banner-ul publicitar uCoz se schimbă! (înlocuirea acestuia cu unul de tip leader-board (728x90 px))
Căutare: