Comunitatea uCoz » Informaţii generale » Anunţuri » Site-ul nu functioneaza
Site-ul nu functioneaza
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 1 | 12:07 PM
Informații despre funcționarea serverelor
Update:


Ultimele noutăți:

- Situații cunoscute
- Situații rezolvate

Informatiile actualizate despre starea serverelor sunt disponibile aici: https://forum.ucoz.com/forum/3-14706-1#85106 (forumul in limba engleza)




Istoricul modificărilor IP-ului serverelor



Pe 03 martie 2015, adresa IP a Serverului s101 a fost schimbată. Noua adresă IP pentru Serverul s101 este 213.174.157.150.

Pe 03 martie 2015, adresa IP a Serverului s105 a fost schimbată. Noua adresă IP pentru Serverul s105 este 213.174.157.151.

Pe 03 martie 2015, adresa IP a Serverului s107 a fost schimbată. Noua adresă IP pentru Serverul s107 este 213.174.157.152.

Pe 05 martie 2015, adresa IP a Serverului s59 a fost schimbată. Noua adresă IP pentru Serverul s59 este 193.109.247.11.

Pe 10 martie 2015, adresa IP a Serverului s6 a fost schimbată. Noua adresă IP pentru Serverul s6 este 193.109.246.6.

Pe 18 martie 2015, adresa IP a Serverului s19 a fost schimbată. Noua adresă IP pentru Serverul s19 este 195.216.243.99.


NB: Actualizările anterioare sunt deosebit de importante pentru website-urile care au domeniile proprii atașate utilizând Metoda 3. Acești utilizatori, ale căror website-uri sunt localizate pe oricare dintre serverele menționate anterior și ale căror domenii sunt atașate prin Metoda 3, ar trebui să-și modifice A-Record din Panoul de Control pentru numele domeniului. Website-ul va fi disponibil prin domeniul atașat odata ce datele acestui domeniu au fost actualizate cu succes..



Informații suplimentare...

  • Dacă website-ul se deschide cu un browser dar nu se deschide cu un altul, problema este la browser-ul respectiv sau din cauza faptului că sunteți în spatele unui firewall.
  • Dacă ceilalți pot vizita website-ul și dvs nu puteți, atunci problema cu care vă confruntați este cu Furnizorul de internet sau canalul de comunicații utilizat.
  • Înafara prietenilor care pot fi de ajutor, există programe specializate pentru acest lucru. De exemplu:

  • Dacă nu cunoașteți serverul care găzduiește site-ul dvs, pinguiți adresa acestuia

    Lista serverelor după IP

    Cum se face ping la site?





Dacă site-ul dumneavoastră a fost închis și sigur nu ați primit mail , atunci scrieți aici https://u.to/l8PkFA
Dacă aveți și alte site-uri, puteți trimite o cerere din CP-ul unuia din site-uri.




blooddy4
Postări: 8
Reputație: 0
Mesaj # 421 | 7:20 PM
raspunde cineva pe prostia aste de site?
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 422 | 7:24 PM
blooddy4, ai doar o singura postare, poate mai intai pui prostia ta de intrebare?
blooddy4
Postări: 8
Reputație: 0
Mesaj # 423 | 9:05 PM
si ma rog ce s-a intamplat cu mesajul din contul unnivers? si cu toate celelate mesaje si e-mail-uri la echipa de thenicieni si ce s-a intaplat cu petiti de pe site-ul ucoz? chiar vreau un raspuns la aceasta intrebare, si ce se intampla incat nu ma pot loga in panoul ce control la uID cand eu sunt logat (in primu rand) ca adminitrator pe propriul site platit pe 12 luni care zicea ca beneficiez si de design premiu...... dar doar zicea, si cand vreau sa ma loghez in uID imi zice e-mail sau parola gresite...... sa zicem ca gresec.... dar de ce nu primesc nici un e-mail cu resetarea parolei avand in vedere ca am trimis atatea cereri in 2 zile incat mi s-a blocat IP- ? este o intrebare destul de buna? daca nu as fi platit chiar ma durea la basca, dar sa platesc si in primu rand sa nu primesc nici o notificare cu plata facuta sau chitanta pune semnu la cateva intrbari, sa sper ca nu e vorba de incercarea de frauda a statului roman, am cativa juristi cam buni la asa ceva. si mai verifica si PM de pe profilu uID daca mai vrei intrebari. O zi buna!
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 424 | 9:45 PM
blooddy4,
1) Ideie nu am ce e cont unnivers.
2) Suportu tehnic si forumul asta sunt doua lucruri diferite.
3) Nu stiu de ce petitie vorbesti, asta e forum de intrebari - raspunsuri. Ai o problma, reda-o si daca avem solutii iti raspundem.

Problema uID - mai intai ar trebui sa stii ca parola de la site (Control Panel) si uID sunt diferite, esti sigur ca nu le-ai gresit?
Pentru design premiu trebu sa apelezi la suportu tehnic si-l alegi daca nu gresesc in una din categoriile de aici http://utemplate.pro/
In ce priveste ca ai apelat la suportu tehnic si acesta nu ti-a raspuns, sa-mi fie de scuzare, daca ai scris in engleza la fel cum si in Romana, sunt mai mult ca sigur ca ei nu au inteles care-i problema ta. Si daca nu ai lasat link la site, e si mai rau.

Si la final ca sa nu crezi ca-ti sunt obligat cu ceva ca de ce nu-ti citesc mesajele de pe uID, care niciodata nu le-am citit si nu stiu cum sa le citesc, sa stii ca nu sunt salariat al uCoz si nu am interes de a rezolva oarecare problema a tuturor celor care-mi scriu.

blooddy4
Postări: 8
Reputație: 0
Mesaj # 425 | 11:45 PM
deci ucoz.ro este complet in romana cat si in alte limbi, eu am cumparat un domeniu http://librari-fast.ucoz.ro/shop
vreau ma la loghez cu contul pe care este cumparat domeniul adica E-Mail meu, am 3 obtiuni, uID, facebook sau Google, daca eu am cumparat domeniul de pe ucoz pe E-Mail unnivers@yahoo.com, cu acesta s-a conectat automat, server fiind : s108, apoi ca sa editez pagina desigur trebuie sa ma loghez aici : http://librari-fast.ucoz.ro/admin/ nici o problema se conecteaza bine frumos lucrez ceva ore la site si apoi imi termin treaba si merg la culcare dimineata intru sa continui ce am inceput deschid siteul, eram conectat ca administrator si vreau sa intru dinou pe http://librari-fast.ucoz.ro/admin/ doar ca nu merge, si iti garantez ca adresa de E-Mail nu o gresec nici parola, dar haide sa zicem ca nu merge parola, dau resetare parola si imi cere si numarul de telefon ca intrebare de siguranta, astept 1 ora 2, 3, 4,....... o zi...... trimit iara zeci de solicitari..... nimic..... apoi incerc cu alt email..... desigur ca imi spune ca acest email nu este inregistrat,...... ce as putea sa fac in acest caz? avand in vedere ca tu esti singura persoana de contact ca admin
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 426 | 0:23 AM
blooddy4, poți să ne oferi un printscreen cu eroarea care apare în momentul în care încerci să te autentifici în Panoul de Control? Din ce se poate observa, ultima autentificare în CP a fost realizată cu succes...
În ceea ce privește formularul pentru reamintirea parolei disponibil la adresa uid.me/remind, într-adevăr acesta nu funcționează actualmente la parametri normali (mesajele nu sunt transmise către adresele de yahoo), însă situația este deja cunoscută de către echipa tehnică și va fi remediată în cel mai scurt timp.
Citat blooddy4 ()
sa nu primesc nici o notificare cu plata facuta sau chitanta pune semnu la cateva intrbari

Pentru invoice poți trimite datele de facturare către echipa de asistență tehnică prin CP sau formularul de contact și ți se va elibera fără probleme un astfel de document.

Good things come to those who wait!
blooddy4
Postări: 8
Reputație: 0
Mesaj # 427 | 11:46 AM
Sincer va spun nu ma intereseaza nici o factura, vreau doar sa imi pun design-u site-ului la pun sa incep ce am si eu de inceput, imagine ---> http://librari-fast.ucoz.ro/Autentificare.png , din cate vedeti aici sunt pe web site-il pe care l-am cumparat in casuta de autentificare, dam pe autentificare (U) img--> http://librari-fast.ucoz.ro/autentificare_2.png , intra in casuta de autentificare uID, bagam email si parola , img--> http://librari-fast.ucoz.ro/autentificare_3.png , se reda urmatoarea eroare, ok sa zicem ca gresesc parola, reamintirea parolei spuneti ca nu se poate, eu ce ar trebui sa fac in cazul de fata?, acea parola o am trecuta in world si este imposibil sa o gresesc, insa continuam, tin sa va aduc la cunostiinta ca ieri autentificarea prin Facebook nu a mers pacar ca nu am facut Prt Sc, img-- > http://librari-fast.ucoz.ro/Autentificare_facebook.png , am intrat prin facebook si sunt administrator, cum ? asta nu inteleg ce legatura are, poate adresa de IP, din cate vedeti dupa ce m-am autentificat prin facebook vreau sa intru in CP si mi se deschide o noua pagina img--> http://librari-fast.ucoz.ro/autentificare_control_panel.png , dau autentificare prin uID si o luam de unde am inceput img--> http://librari-fast.ucoz.ro/autentificare_CP_admin.png , astept sfaturi spre rezolvare, mai precis de atat nu se poate. si am mai primit un email de la uID care nu il mai gasesc dar am apucat sa iau continutul, mi-a fost trimis un nu de autentificare : [ Autentificare: mlibrari-fast.u ] si o parola, nustiu pentru ce sunt, nu am reusit sa dezleg misteru.

Adăugat (09/02/2016, 10:46 AM)
---------------------------------------------
astazi am mai primit un email de la thehnicieni, dar ce fel de raspuns numai dumneavoastra siti img--> http://librari-fast.ucoz.ro/cum.png , pe site nu am nimic in rubrica mesaje, img--> http://librari-fast.ucoz.ro/da.png .
Toate cele bune!

eda2k
Postări: 7
Reputație: 0
Mesaj # 428 | 8:10 PM
@blooddy4:

Mesajul nu îl primești pe site, ci în admin panel ! Încearcă http://librari-fast.ucoz.ro/admin - Ajutor - Asistență tehnică !.. Acolo probabil ți-au răspuns .. biggrin
blooddy4
Postări: 8
Reputație: 0
Mesaj # 429 | 9:10 PM
da au raspuns, problema cu primirea email-urilor s-a rezolvat, am primit email cu noua parola.
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 430 | 9:19 PM
blooddy4, te sfatui sa schimbi mail-ul yahoo pe gmail. Si eu am fost un intarit fan a yahoo, insa yahoo e un dinozaur si nu are ce cauta printre noile tehnologii.
blooddy4
Postări: 8
Reputație: 0
Mesaj # 431 | 8:05 AM
asta am facut imediat cum am recuperat contul nu sunt fan, insa asemenea vechimi este si continutul contului.
yce8326
Postări: 25
Reputație: 0
Mesaj # 432 | 6:15 PM
Dragi colegi, stiu ca faceti tot ce va sta in putinta sa mentineti serverele pornite, dar este extrem de frustrant sa cada zile intregi, serverul 19 este cazut de cateva zile, cel putin este instabil si la aceasta ora, tocmai astazi s-a anuntat ca este o problema la el. Pierd foarte multi vizitatori, iar concurenta urca din ce in ce mai mult, astazi un nou server este instabil, server 57. Am rugamintea sa investiti putin mai mult in aceste servere, mariti planul de tarifare daca nu faceti fata. Suntem in luna Martie si probabil up-timeul este de 90%, este extrem de greu sa readucem site-ul dupa o cadere de zile intregi, posturile noastre nu se indexeaza, intra altii in fata noastra si pierdem bani, deaceea va rog sa mariti atentia catre functionarea serverelor si daca este cazul sa mariti planul tarifar.
Multumesc.
CreareWebsite
Postări: 910
Reputație: 4
Mesaj # 433 | 4:39 PM
Nu-mi merge site-ul cupeonline.deinteres.org, ce se intampla?
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 434 | 6:01 PM
CreareWebsite, ieri au fost înregistrate într-adevăr câteva minute în care serverul nu a fost funcțional. Dacă în continuare întâmpini erori la accesare, te rog să ne specifici ora și să ne oferi și o captură de ecran cu eroarea.
Good things come to those who wait!
CreareWebsite
Postări: 910
Reputație: 4
Mesaj # 435 | 5:45 PM
Felicia, site-ul si-a revenit!

Adăugat (22/03/2016, 4:45 PM)
---------------------------------------------
Felicia, acum merge foarte, foarte greu....se incarca site-ul neobisnuit de greu, de 3-4 fata de obicei.


Comunitatea uCoz » Informaţii generale » Anunţuri » Site-ul nu functioneaza
Căutare: