Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Search (Nu imi apare nici un rezultat la cautare) |
Search |
Dacă sunt recent adăugate nu le va găsi. Trebuie să aştepţi o scurtă perioadă până vor fi disponibile la căutarea lor.
|
Da.. Durează puţin mai mult. Mai aşteaptă un timp, dacă tot nu merge te rugăm să revii cu un mesaj.
|
Quote (SkipY) Da.. Durează puţin mai mult. Mai aşteaptă un timp, dacă tot nu merge te rugăm să revii cu un mesaj. Aceeasi problema o am si eu ,iar eu am materiale introduse acum 2 saptamani.Astazi am observat ca nu functioneaza bine deoarece un prieten imi cerea un film pe care eu il am deja pe site .I-am spus sa bage la cautare numele filmului si mi-a zis ca nu ii gaseste nimic ,am facut eu proba si acelasi rezultat ,filme care le am pe site de mai bine de 2 saptamani nu sant gasite ,sant momente cand CAUTARE functioneaza binisor si imi gaseste filmul respectiv dar de cele mai multe ori nu gaseste. Stie cineva cum putem rezolva aceasta problema sau bug ce este?? |
marius15, daca este vorba despre site-ul http://kz-video.com/ , vad ca nu esti in perioada de carantina, probabil se indexeaza mai greu materialele.
|
Quote (Devil) marius15, daca este vorba despre site-ul http://kz-video.com/ , vad ca nu esti in perioada de carantina, probabil se indexeaza mai greu materialele. Da Devil insa nu inteleg de ce poate intrazia atat ,la inceput functiona destul de bine iar acum aproape deloc ,mi se pare destul de suspect sa trebuiasca sa treaca mai bine de 2 saptamani pentru a indexa numele unui film in search. Eu ma gandesc ca este alta problema insa nu stiu care ,apropo nu exista vreun script ,ceva care sa imi construiesc alt search si care sa meraga bine?? |
Quote (marius15) apropo nu exista vreun script ,ceva care sa imi construiesc alt search si care sa meraga bine?? Nu exista, poti doar sa ti-l personalizezi. Am intrat acum pe site-ul tau si am cauta cuvinte cheie, si mi-o gasit tot ce am cautat, nu vad nicio problema :). |
| |||