• Pagina 2 din 2
  • «
  • 1
  • 2
Search
marius15
Postări: 265
Reputație: 9
Mesaj # 16 | 5:59 PM
Quote (Muşatinu)
marius15, eu am dat la cautare si merge perfect.

Musatinu inteleg ce ziceti ,si la mine gaseste cate un film ,insa uite iti voi daun exemplu mai concret ,filmul COLUMBIANA este unul dintre primele filme adaugate pe site ,logic este indexat ,insa acum am facut o cautare si nu il gaseste .atat eu cat alti 5 prieteni am facut cateva probe si se pare ca sant foarte multe filme pe care nu le gaseste acolo si care ar trebui sa fie indexate deoarece sant adaugate printre primele .
Inainte nu aveam aceasta problema ,acum nu stiu de unde a putut aparea

Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 17 | 6:40 PM
marius15, Indexul de căutare se actualizează la 3 zile, de aceea nu găsiți momentan ultimele intrări adăugate. În cazul opus, în care intrarea a fost activă, aceasta mai poate apărea la căutări timp de 3 zile, chiar dacă a fost dezactivată.
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
marius15
Mesaj # 18 | 7:12 PM
Quote (Raver)
marius15, Indexul de căutare se actualizează la 3 zile, de aceea nu găsiți momentan ultimele intrări adăugate. În cazul opus, în care intrarea a fost activă, aceasta mai poate apărea la căutări timp de 3 zile, chiar dacă a fost dezactivată.

Nu prea am fost inteles ,eu nu vorbesc despre intrarile recente care au cateva zile de la adaugare ,eu vorbesc despre cazuri de intrari care au fost adaugate la infiintarea site-ului si care nu pot fi gasite ,si ceeea ce nu inteleg este :
Code
În cazul opus, în care intrarea a fost activă, aceasta mai poate apărea la căutări timp de 3 zile, chiar dacă a fost dezactivată.
.Dezactivata cum?? Fiindca eu nu dezactivez nimic ,as vrea sa inteleg si eu mai bine la ce faceti referire cand ziceti activat si dezactivat .Am inteles perfect ca o intrare poate intarzia cateva zile pana la indexare in motorul de cautare al site-ului ,insa nu inteleg cum poate disparea dupa ce a fost deja indexata??
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 19 | 7:57 PM
marius15, nu pot fi gasite pentru ca nu sunt active materialele, nimeni nu le-a citit, spre exemplu acum ca am intrat pe materialul COLUMBIANA, la cautare el va fi gasit. smile
marius15
Mesaj # 20 | 8:27 PM
Hmmm si eu am vz filmul Columbiana ,atat eu cat si alti membrii ai site-ului.
Totusi am sa urmaresc daca asta este adevaratul motiv .
Multumesc mult de tot pentru lamuriri .

Adăugat (11/02/2012, 7:27 PM)
---------------------------------------------

Quote (marius15)
Hmmm si eu am vz filmul Columbiana ,atat eu cat si alti membrii ai site-ului.
Totusi am sa urmaresc daca asta este adevaratul motiv .
Multumesc mult de tot pentru lamuriri .

Revin cu o completare ,am incercat acum sa caut Columbiana si tot degeaba la mine nu il gaseste ,imi gaseste altele dar columbiana nu ,la fel ca si alte filme .
In fine sa speram ca se va rezolva

Material modificat de marius15 - Sâmbătă, 11/02/2012, 8:26 PM
lalexandru
Postări: 4
Reputație: 0
Mesaj # 21 | 4:49 PM
Bună ziua,

Poate mă ajutaţi şi pe mine, cu un sfat, o părere, un răspuns...
Aş dori să ştiu dacă funcţia "Căutare" de pe site oferă răspuns şi din conţinutul "Catalog de articole"?
Nu de alta, dar de câteva zile de când mi-am făcut şi eu un site (http://bdrf.ucoz.ro), la apelarea funcţiei Căutare primesc răspuns doar la ceea ce există ca şi conţinut în "Pagina principală". Cum se face indexarea pentru "Catalog de articole" astfel încât să primesc raspuns la ceea ce am introdus acolo?
În speranţa unui raspuns, vă multumesc anticipat.
ArtyRo
Mesaj # 22 | 9:48 PM
lalexandru, modulul cauta in toate modulele cu exceptia magazinului Online.
Danny
Postări: 670
Reputație: 31
Mesaj # 23 | 11:19 PM
lalexandru,
Quote (Raver)
Indexul de căutare se actualizează la 3 zile, de aceea nu găsiți momentan ultimele intrări adăugate. În cazul opus, în care intrarea a fost activă, aceasta mai poate apărea la căutări timp de 3 zile, chiar dacă a fost dezactivată.

Raspunsul la intrebarea ta se afla mai sus,incearca dupa 3 zile de la adaugarea unui articol sa faci un Search pe cuvantul dorit si cu siguranta iti vor aparea rezultatele.
lalexandru
Mesaj # 24 | 10:15 AM
Quote (Danny)

Raspunsul la intrebarea ta se afla mai sus,incearca dupa 3 zile de la adaugarea unui articol sa faci un Search pe cuvantul dorit si cu siguranta iti vor aparea rezultatele.

O căutare la 4 zile după un cuvânt cheie dintr-un articol:
Rezultate 0-0 din 0 pentru Iancovici ( secunde)
E cazul să aştept mai mult de 3 zile. La voi funcţionează?
http://bdrf.ucoz.ro
ArtyRo
Mesaj # 25 | 11:27 AM
lalexandru, tu nici nu ai asa cuvant "Iancovici" in material.
lalexandru
Mesaj # 26 | 4:00 PM
Quote (Muşatinu)
lalexandru, tu nici nu ai asa cuvant "Iancovici" in material.

cuvantul "Iancovici" apare in materialele 1 si 2 România: priorităţi mondiale la EFIRO 2008 (partea I) si Romania: World priorities at EFIRO 2008 (part I) pe randul al doilea. In fine, o cautare dupa oricare alt cuvant din articolele postate dau vre-un rezultat?
  • Pagina 2 din 2
  • «
  • 1
  • 2
Căutare: