Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale conectare cu facebook |
conectare cu facebook |
salut! probabil ati inteles deja ce vreau sa spun din titlu
se poate introduce un script sau ceva ca sa ne putem loga direct cu facebook pe site? |
pai eu nu stiu php. vom face php abea pe clasa a XI a si eu sunt doar in a IX a
ma refeream la o metoda mai usoara poate cu un script ceva ca sunt multi carora li se pare mai usor sa se conecteze direct de pe facebook |
sa nu mai scriu in alta parte:
Butonum imi place de la facebook care sa arate si numarul se poate de pus ca in partea stinga sus |
Code <div id="fb-root"></div> <script> window.fbAsyncInit = function() { FB.init({ appId : 'YOUR_APP_ID', // App ID channelUrl : '//WWW.YOUR_DOMAIN.COM/channel.html', // Channel File status : true, // check login status cookie : true, // enable cookies to allow the server to access the session xfbml : true // parse XFBML }); // Additional initialization code here }; // Load the SDK Asynchronously (function(d){ var js, id = 'facebook-jssdk', ref = d.getElementsByTagName('script')[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement('script'); js.id = id; js.async = true; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js"; ref.parentNode.insertBefore(js, ref); }(document)); </script> aici ar trebui modificat :| :| Code <div class="fb-like" data-href="http://neoclin.ru" data-send="false" data-layout="box_count" data-width="250" data-show-faces="true" data-action="recommend" data-font="lucida grande"></div> Ajutatima va rog Material modificat de 43arin - Marţi, 22/05/2012, 0:27 AM
|
43arin, din cate stiu eu iti trebuie un Graph API ID pentru aplicatie pe care momentan nu stiu cum il poti obtine ... o sa ma informez eu ziele acestea despre acest subiect pentru ca si eu sunt interesat sa introduc in site logare alternativa prin site-ul de socializare facebook.
O sa revin pe aceasta tema daca o sa reusesc. apropo Code appId : 'YOUR_APP_ID', // App ID |
salut! pana la urma stie cineva php ca sa ma ajutati cu acest script? daca da lasati un pm va rog.
|
43arin, Danny, eu cred ca pentru a nu il baga in bezna totala pe admin9894, CRED (nu sunt sigur) ca am putea folosi acest plug-in de autentificare facebook, sper sa fi inteles bine ce doreste admin9894
Adăugat (29/05/2012, 7:50 PM) Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
Chibo, se pot folosi si subdomenii de ucoz (ma refer la faptul ca suporta aplicatia) ... doar ca trebuie dezvoltata putin, in mare parte eu am reusit , pute-ti verifica pe site-ul din semnatura la butonul din header ... mai e putin de lucru la aplicatie dar eu zic ca in cele din urma reusesc sa o pun pe picioare .... cand o voi finaliza si voi fi convins 100% ca functioneaza corespunzator si pe uCoz varianata HTML (ca pe PHP merge sigur) o sa revin cu tutorialul promis pentru instalare pas cu pas. Momentan e in stagiu de proiect dar va invit sa verificati si poate aveti si ceva sugestii.
Nota: Dupa ce va logati pe butonul din header d-ati un refresh la pagina. (sper sa nu mai fie nevoie atunci cand o voi finaliza :P ) |
am reusit in sfarsit sa creez aplicatia aia dar ce trebuie sa fac mai departe? stie cineva?
Material modificat de admin9894 - Marţi, 29/05/2012, 11:56 PM
|
eu am facut aici logarea in 2 feluri
Primul buton (LOGIN WITH FACE.) foloseste acest cod Code <html> <head> <title>My Facebook Login Page</title> </head> <body> <div id="fb-root"></div> <script src="http://connect.facebook.net/en_US/all.js"></script> <script> FB.init({ appId:'YOUR_APP_ID', cookie:true, status:true, xfbml:true }); </script> <fb:login-button>Login with Facebook</fb:login-button> </body> </html> este legat de o aplicatie Moketest (puteti crea si voi una intrand pe facebook developers si apasati APLICATII...eu unul am facut aplicatia astfel am scris la namespace doar moketest la canvas url am scris http://pentrutest.ucoz.com/ iar sa secure url am scris httpS://pentrutest.ucoz.com/) am trecut in codul de mai sus codul aplicatiei in loc de YOUR_APP_ID si merge zic eu adica daca esti deconectat de la facebook si introduci email si parola te logheaza. Problema e ca ar trebui sa dispara acel buton dupa logare zic eu? sau nu? si sa iti arate "Logat ca" sau stiu eu:) Adăugat (30/05/2012, 9:41 PM) Code <fb:login-button autologoutlink="true" onlogin="Log.info('onlogin callback')"> </fb:login-button> pan aici am stiut cam ce sa fac am scris aici poate vreo minte mai luminata elucideaza problema pan la functionarea corecta.:)) Adăugat (30/05/2012, 9:55 PM) Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
ok dar spune mai explicit cum se face asta.
uite eu am incercat cu codul: Code <html> <head> <title>My Facebook Login Page</title> </head> <body> <div id="fb-root"></div> <script> window.fbAsyncInit = function() { FB.init({ appId : 'YOUR_APP_ID', status : true, cookie : true, xfbml : true, oauth : true, }); }; (function(d){ var js, id = 'facebook-jssdk'; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement('script'); js.id = id; js.async = true; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js"; d.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(js); }(document)); </script> </body> </html> imi spuneti si mie mai exact unde trebuie sa modific si unde trebuie sa-l introduc in site ca acolo scrie Code The JavaScript SDK requires that you register your website with Facebook to get an App ID (or appId). The appId is a unique identifier for your site that ensures that we have the right level of security in place between the user and your website. In order to use the authentication methods, your app must be configured with an App Domain. App settings can be changed on the settings page. The following example shows how to load the JavaScript SDK once you have your appId daca ma puteti ajuta trimiteti-mi un pm va rog |
| |||