• Pagina 2 din 2
  • «
  • 1
  • 2
conectare cu facebook
Danny
Postări: 670
Reputație: 31
Mesaj # 16 | 2:59 AM
admin9894, ai mai sus toate explicatiile de care ai nevoie in postul lui Chibo, mai explicit de cat acolo nu cred ca poate fi smile .
La codul ce l-ai postat tu trebuie sa inlocuiesti YOUR_APP_ID cu 'codul unic de identificare al aplicatie create de tine.
Chibo
Postări: 399
Reputație: 9
Mesaj # 17 | 5:39 PM
ideea este cum am specificat eu acolo doar ca .....din cate observ undeva (atunci cand faci aplicatia) trebuie specificat un link anume cu care "sa conlucreze" acel buton de autentifica-te.
ceva nu am facut bine cand am add linkurile CANVAS/SECURE url si celelalte la acea aplicatie test MOKETEST
mai concret logarea merge dovada "Nume1 and Nume2 are using Moketest", doar ca inainte de a aparea asta da o ...eroare sai zicem "Message for Developers Only:
To fix this error, please set your Connect URL in your app's settings. Once it has been set, users will be redirect to that URL instead of this page after logging in."
Solutia.......

Adăugat (31/05/2012, 4:39 PM)
---------------------------------------------
admin9894, acest cod

Code
<div id="fb-root"></div>
<script>(function(d, s, id) {
   var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
   if (d.getElementById(id)) return;
   js = d.createElement(s); js.id = id;
   js.src = "//connect.facebook.net/ro_RO/all.js#xfbml=1&appId=AICI NUMARUL APLICATIEI sau API KEY";
   fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>

il adaugi in SITE PAGES/FILE CATALOG/PUBLISHER/ cam oriunde in mare, important e sa fie adaugat dupa <BODY>
Mai explicit fiecare sectiune are html ceva de genu
<head>
content
</head>
<body>
continut-tu aici adaugi acel cod de mai sus
</body>
iar al doilea cod adica acesta
Code
<div class="fb-login-button" data-show-faces="true" data-width="200" data-max-rows="1"></div>
il adaugi intr-o SECTIUNE NOUA sau zis altfel in acele blockuri create din CONSTRUCTOR
Ai si tu putina rabdare totusi ca pana la urma din N minti luminate facem 1 LUXTEN:)))

Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
admin9894
Postări: 125
Reputație: 0
Mesaj # 18 | 5:58 PM
Da danny am inlocuit acolo dar nu stiu unde trebuie sa pun codul ala ca am incercat cu constructor si cu adaugare sectiune si nu apare
Danny
Mesaj # 19 | 6:05 PM
admin9894, il pui in site oriunde doresti tu sa apara .
Nu apare deoarece nu ai urmat pasii corect .. ar fi singurul motiv.
admin9894
Postări: 125
Mesaj # 20 | 6:08 PM
bine gata apare acum dar nu functioneaza. cand dau pe autentifica-te imi deschide o fereastra noua dar aceasta nu se incarca ci ramane alba
uite:

Material modificat de admin9894 - Joi, 31/05/2012, 6:13 PM
Danny
Mesaj # 21 | 6:17 PM
admin9894, da un refresh la site ... pana aici e floare la ureche , de aici trebuie sa iti dezvolti singur aplicatia sa actioneze in stilul tau ... in stagiul in care esti acum e ceva default sa zic , cauta tutoriale dezpre dezvoltarea unei aplicatii si limbajul folosit .
Chibo
Postări: 399
Reputație: 9
Mesaj # 22 | 6:13 PM
mie personal Defaultul de la Login Prin Facebook mi se pare porcarie:)
te loghezi si apare "Nume x using Pagina X" mare scofala
Vb lu Danny,
Quote (Danny)
sa actioneze in stilul tau
e problema

Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
Paul1427
Postări: 21
Mesaj # 23 | 2:58 PM
@Danny, how can put more than 3 ads of the google adsense ?
I open your link http://filmez-hd.com/ and i view more ads from google adsense. How can put more ads?

I know because google adsense have more 3 ads on the page
  • Pagina 2 din 2
  • «
  • 1
  • 2
Căutare: