Comunitatea uCoz Informaţii generale Actualizări ale sistemului uCoz Am lansat "Bara Socială" (Butoanele Like și Share vor fi simplu de adăugat) |
Am lansat "Bara Socială" |
Pentru că nu a trecut multă vreme de când am lansat modulul "Distribuitor Rețele Sociale", iată că a venit momentul să discutăm din nou despre Social Media. Datorită efortului constant al echipei, menit să răspundă cerințelor de integrare venite din zona rețelelor sociale, am lansat Bara Socială, care este un instrument util și ușor de personalizat ce vă permite să adăugați rapid și facil butoanele de tipul "like” și „share” pe oricare website din sistemul uCoz. Procesul va fi simplu și rapid, nefiind nevoie de tutoriale sau crearea de coduri separate de butoane pentru fiecare rețea de socializare – trebuie doar să activați Bara Socială!
Totul despre opțiunile și posibilitățile acestui nou instrument găsiți pe blogul uCoz. Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
Unde se gaseste activarea lui?
Adăugat (17/10/2013, 5:51 PM) Căutăm ajutor cu materiale (fig.) aici.
Trenuri (încă selucrează, e nou) şi iar trenuri. (www.lumeatrenurilor.ucoz.net) |
mie imi apare doar distribuitor retele sociale dar nu are facebook si bara sociala am gasito--este ok
felicitari ucoz Adăugat (17/10/2013, 9:47 PM) Adăugat (17/10/2013, 9:53 PM) Material modificat de dj_mazz - Joi, 17/10/2013, 10:39 PM
|
dar dupa ce uploadezi apare mesajul de eroare ce zice ca trebuie de 24x24 px. Puteti corecta deci cred ca aici te referi intradevar in prima faza suntem informati ca putem folosi imagini pana in 32x32 px, ca mai apoi sa primim eroare cum ca maximul este de 24x24 px Atașamente:
8204110.jpg
(47.1 Kb)
|
Crazyness, cum a zis și Danny mai sus, trebuie 24x24. Facem update în perioada următoare și rămâne 24x24 peste tot, nu 32x32.
Referitor la Bara Sociala și faptul că nu rămâne activă, acest lucru se întamplă pentru că trebuie utilizat, momentan, codul Cod $ADMIN_BAR$ Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
buna seara,
am o nelamurire, in bara sociala apare facebook, twitter, g+, etc.. din toate actiunile de pe bara functioneaza doar G+ ? de ce nu apare +1 si la facebook dupa ce se da like sau la twitter, am vazut ca genereaza automat o adresa pentru like. Intrebare: daca ai pagina facebook pentru acel site, cum o poti adauga in bara sociala? |
| |||