Am lansat "Bara Socială"
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 16 | 3:54 PM
YorNO, cred că tu ai nevoie de modulul "Distribuitor rețele sociale".

Bara socială e un instrument lansat pentru a facilita procesul de sharing în rețelele sociale de pe website-ul respectiv vizitatorilor site-ului tău, în timp ce modulul "Distribuitor rețele sociale" este cel pe care îl utilizează Admin-ul site-ului (tu) pentru a propaga în Social Media (Pagina oficială a site-ului, Contul de Twitter, VK, etc) informațiile noi apărute pe site-ul său. Detalii complete despre modul găsești aici (click).

Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
Hand-made
Postări: 18
Reputație: 0
Mesaj # 17 | 8:10 PM
Am activat bara sociala, functia share, dar cand dau share pe facebook imi apare o pagina alba goala si dupa aceea nimik, de ce? pe twitter ar merge, dar pe fb nu... site link http://artizanat.ucoz.com/
YorNO
Postări: 11
Mesaj # 18 | 3:56 AM
Reaver multumesc pentru raspuns, dar la fel este si la "distribuitor retele sociale" aceeasi eroare ca la bara sociala, apare pagina alba detectata fiind ca o eroare, de asta am intrebat cum pot adauga pagina deja creata, pentru ca acel buton din bara sociala nu functioneaza, cu parere de rau spun ca nici distribuitor de retele sociale nu merge... inafara de google+ si twitter nu merge nimic.. cry
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 19 | 8:59 AM
Hand-made, YorNO, mulțumim pentru observație, într-adevăr este un bug. Actualmente, echipa de dezvoltatori lucrează pentru remedierea acestuia în cel mai scurt timp!
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
Cezar
Postări: 47
Mesaj # 20 | 5:34 PM
La mine nu pot activa bara socială. La setări nu/mi apare opțiunea. Mă poate ajuta cineva?
Vă mulțumesc
CreareWebsite
Postări: 910
Reputație: 4
Mesaj # 21 | 0:20 AM
Am activat bara sociala, toate cele ... dar nu apare

Site-ul este http://vezivideo.ucoz.ro/
Atașamente: 5906746.png (66.3 Kb)

Material modificat de CreareWebsite - Luni, 03/03/2014, 0:20 AM
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 22 | 0:40 AM
CreareWebsite, in poza apare Distribuitor Retele Sociale - cu el ai probleme sau cu Bara Sociala?

Cezar, ca si alternativa: incearca sa accesezi direct adresa: http://artaliteratura.ucoz.ro/panel/?a=jsbar - aici poti activa direct Bara Sociala. O sa te rog sa anunti daca a mers wink

Good things come to those who wait!
CreareWebsite
Mesaj # 23 | 1:14 AM
Felicia, ai dreptate, cu Distribuitor Retele Sociale am probleme!
Felicia
Mesaj # 24 | 11:43 PM
CreareWebsite, te-as ruga sa dai mai multe informatii cu privire la ce anume nu merge: daca e vorba de postarile din cadrul unui anume modul, daca doar pentru o anume retea de socializare, etc.
CreareWebsite
Mesaj # 25 | 0:16 AM
Felicia, Twiterul nu merge deloc, nu ma lasa sa distribui site-ul!
Cezar
Postări: 47
Mesaj # 26 | 2:26 PM
Nu merge. În locul unde ar trebui să fie previzualizarea barei scrie „Solicită suport”
Felicia
Mesaj # 27 | 0:47 AM
CreareWebsite, Cezar, din pacate, momentan, o parte din subdomeniile uCoz au fost blocate de Twitter. Se fac demersurile necesare rezolvarii acestei situatii, insa necesita un pic de timp (sa speram ca nu prea mult smile ).
vcercelariu
Postări: 106
Reputație: 1
Mesaj # 28 | 2:00 AM
Felicia, La mine nu merge distribuirea pe Facebook !
CreareWebsite
Mesaj # 29 | 7:54 PM
vcercelariu, pe ce site?
vcercelariu
Postări: 106
Reputație: 1
Mesaj # 30 | 8:11 PM
CreareWebsite, www.oooda.net
Căutare: