Comunitatea uCoz Altele Comunicarea dintre utilizatori code scripet |
code scripet |
Bună maiti pute da scripetul sau sami ziceti de unde gasesc asa ceva ... Am vazut pe mai multe siteuri . Se afla in partile verticale si kind dai cu mausul se deschide singur . Acolo de multe ori sunt social network , grupe , eu as vrea sa pun un chat asa acolo .. Imi ziceti si unde trebuie să pun codul de la chat in ala .. Mersi
<b>www.filmed.tk</b> <i>Video Portal MD </i>
Material modificat de Resppect - Luni, 05/08/2013, 1:55 AM
|
Resppect, pentru introducerea unui Chat în slide ai acest tutorial. Dacă nu te ajută, lasă un screenshot cu părțile verticale pe care le-ai vazut pe alte site-uri, precum și o adresă pentru a vedea despre ce este vorba cu exactitate. Mulțumesc
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
Resppect, pentru introducerea unui Chat în slide ai acest tutorial. Dacă nu te ajută, lasă un screenshot cu părțile verticale pe care le-ai vazut pe alte site-uri, precum și o adresă pentru a vedea despre ce este vorba cu exactitate. Mulțumesc
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
stiu eu la ce . am ideeile mele ..hai va rog explicatimi cum il pun
Adăugat (09/08/2013, 8:20 PM) <b>www.filmed.tk</b> <i>Video Portal MD </i>
|
de acord sunt de pe tablet shi miam scos un browser nou si cam gresesc literele , nu ma mai uit inapoi. pina ma deprind scz
Adăugat (10/08/2013, 1:07 AM) Adăugat (10/08/2013, 1:21 AM) <b>www.filmed.tk</b> <i>Video Portal MD </i>
|
Resppect, blin , da mai pune mana pe carte adica, invata din tutoriale de pe youtube care sunt foarte multe utile , sunt carti in pdf de pe scribd.com sunt sute de forumuri care te invata sa iti crezi personal ceva ! NU mai copiati pe alti , fiti mai creativi eu unu sunt inpotriva copiatului , am inplementat un plug anticopy cu modificari personale incat nimeni si nici odata nu o sa poata copia ceva indeosebi coduri , aspect , imagini , lumea e plina de plagiatori ! Daca nu te ajunge capul la ceva mai complicat , creaza ceva simplu , insa daca nici simplu nu poti face fata atunci cautati mai bine alta ocupatie !
NU toti sunt dati pe acest pamant ca sa fie programisti , masteri , ect .... NU iti irosi timplul este sfatul meu ! Material modificat de Flavi - Sâmbătă, 10/08/2013, 6:10 PM
|
| |||