• Pagina 2 din 2
  • «
  • 1
  • 2
code scripet
Crazyness
Postări: 331
Reputație: 6
Mesaj # 16 | 7:56 PM
Flavi, cu parere de rau dar nu am gasit nimic care sa ma impiedice din a incerca sa copiez ceva de pe site ul tau happy
Lasa-mi un PM ca sa-mi explici la ce te refereai prin acel
Citat (Flavi)
plug anticopy

Joker6185
Postări: 145
Reputație: 3
Mesaj # 17 | 10:53 PM
Crazyness, pentru Inaltimea sa Flavi biggrin un script care interzice click dreapta si inca unul care nu da voie sa copii textul e un
Citat (Crazyness)
plug anticopy

biggrin ... Treaba cu anticopy chiar m-a amuzat putin biggrin

P.S : Flavi - mai exista si F12 , pentru a vedea HTML-ul poti accesa si view-source:www.prodj*****.net si ca sa nu mai vorbim de numeroasele toolbar-uri pentru developeri. Acest plug anticopy , ( ca sa ii zicem asa ) poate functiona numai cu Resppect biggrin

http://CMovies.net Priveşte filme online CMovies
Material modificat de Joker6185 - Sâmbătă, 10/08/2013, 10:58 PM
Flavi
Postări: 258
Reputație: 14
Mesaj # 18 | 2:58 AM
Joker6185, nu era faza exact pentru site ul meu de radio , ...! insa e ok ! mai intrigat hai sa vad cat de destept esti !
un test de verificare

- cate dejete ai la mana dreapta ? da la cea stanga ? spunemi care e diferenta intre mana dreapta si cea stanga la nivel de doua degete de la piceor ?

Daca imi raspunzi la intrebarea asta vb mai apoi si sa nu crezi ca e o intrebare ce nu are legatura cu IT.

Bafta

Material modificat de Flavi - Duminică, 11/08/2013, 5:01 AM
Resppect
Postări: 156
Reputație: 2
Mesaj # 19 | 1:31 PM
Citat
blin
biggrin cool oke .... Bine bine ... Incep să invăţ totul . Cu ce anume să incep ? Zimi cum ai inceput tu / (care vreţi scrieti cum ati inceput să invătati) pe youtube tot de ce să mă leg să invăt .. Limbajul HTML ??? _ am dorintă de a invata - si poate voi ajunge si eu master web... Astept cu nerabdare raspunsurile voastre

Adăugat (11/08/2013, 12:31 PM)
---------------------------------------------
Joker6185, si srazu (numai cu resppect )... Lasama ca vreau să mă invăt .. biggrin

<b>www.filmed.tk</b> <i>Video Portal MD </i>
Joker6185
Postări: 145
Reputație: 3
Mesaj # 20 | 2:18 PM
Citat (Flavi)
cate dejete ai la mana dreapta ?

5
Citat (Flavi)
da la cea stanga ?

5
Citat (Flavi)
spunemi care e diferenta intre mana dreapta si cea stanga la nivel de doua degete de la piceor ?

Fii mai explicit cu intrebarea asta

http://CMovies.net Priveşte filme online CMovies
  • Pagina 2 din 2
  • «
  • 1
  • 2
Căutare: