• Pagina 1 din 1
  • 1
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Forum » Probleme noi ucoz template
Probleme noi ucoz template
Alext3r
Postări: 8
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 12:53 PM
Salutare tuturor am rezolvat problema cu Informatorii multumita lui Daniel . Acuma am o noua problema nu imi apare bara de costructor de pe site! Uitati o poza [img][/img] ce sa intamplat??? Multumesc anticipat smile :) !
daniel
Postări: 359
Reputație: 23
Mesaj # 2 | 1:35 PM
bara nu iti apare deoarece template-ul nu a fost adaptat cum trebuie
ai un script care impiedica bara sa apara biggrin

AlexDany
Postări: 2
Reputație: 0
Mesaj # 3 | 11:54 PM
Nu imi merge nici bara nici sa intru pe una din ramuri (Cand dau click se transforma sub forma de edit) sad !!!!
Ce as putea face?
Material modificat de AlexDany - Sâmbătă, 23/11/2013, 11:57 PM
Joe
Postări: 771
Reputație: 41
Mesaj # 4 | 0:16 AM
Caută:
Cod
contenteditable="true"

şi şterge-l wink

+ Link site, dacă nu merge!
CreareWebsite
Postări: 909
Reputație: 4
Mesaj # 5 | 10:08 PM
Citat daniel ()
bara nu iti apare deoarece template-ul nu a fost adaptat cum trebuie
ai un script care impiedica bara sa apara


Sau nu e logat pe site ...

ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 6 | 10:12 PM
CreareWebsite, daca nu ar fi logat, nu ar fi fost nici bara.
CreareWebsite
Postări: 909
Reputație: 4
Mesaj # 7 | 8:19 PM
Muşatinu, nu mi-am dat seama ca e bara acolo pentru ca el a incercuit-o ... oricum, problema asta apare din cauza unui script sau la mai multe scripturi puse unde nu trebuie ... in partea de sus a site-ului de cele mai multe ori!
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Forum » Probleme noi ucoz template
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: