Mesaj # 1 | 3:32 PM


Butonul Quote nu este prezent în cadrul înregistrării. De ce şi ce trebuie făcut în privinţa asta?

Dacă aţi bifat "Formularul de răspuns este pe o pagină separată"în Setările modulului, atunci butonul Quote va dispărea. Dacă îl doriţi, trebuie să dezactivaţi această caracteristică.

Vreau ca anunţurile să fie vizibile în partea de sus a paginilor forumului.

Introduceţi textul necesar în cadrul şablonului forum-ului. Îl puteţi formata ca şi tabel.

Quote
Există vreo opţiune care să permită lipirea la un loc a înregistrărilor unui utilizator, de exemplu, dacă un utilizator începe un flood (postarea de mesaje unul după altul) atunci toate mesajele sale să fie unite. Această caracteristică este modificată pentru fiecare grup, pentru moderatori şi administrator este dezactivată în mod implicit.


Am căutat în Panoul de Control, dar nu am găsit unde pot modifica această caracteristică.

Panoul de Control > Utilizatori > Grupuri Utilizatori > Stabileşte permisiunile pentru toate grupurile > Forum > Afişează împreună răspunsurile repetate.

Este posibilă ştergerea cuvântului Adăugat în cadrul înregistrărilor unite?

Dacă doriţi să ştergeţi cuvântul, atunci adăugaţi elementul display:none în stiluri. Dar această caracteristică este importantă – pentru ca utilizatorii să poată vedea că înregistrarea a fost actualizată...

O variantă mai uşoară este modificarea înregistrării.

Nu modificaţi o înregistrare unită dacă este foarte lungă – ar putea depăşi lungimea permisă.

Vreau să redenumesc o temă existentă. Unde pot face acest lucru?

Mergeţi la modificarea primei înregistrări şi faceţi schimbarea acolo.

Ataşarea de fişiere.

Această opţiune trebuie, mai întâi, să fie activată pentru un grup, în cadrul setărilor grupurilor. Dimensiunea fişierului nu trebuie să depăşească 0.5 Mb. Dacă fişierul este o imagine, atunci dimensiunile liniare nu sunt limitate – utilizaţi servicii speciale (ex. http://imageshack.us ) pentru unificarea dimensiunilor imaginii.

Aş vrea să pot vedea de câte ori un fişier a fost descărcat de pe forum. Este posibil?

Nu.

Temă întotdeauna sus: Cum se poate face. (Fixarea temelor)

Selectaţi "Fixare temă" în cadrul opţiunilor moderatorului.

Cum pot colora temele importante?
De exemplu, cu roşu


Găsiţi următoarele clase în stiluri:

a.threadPinnedLink:link {text-decoration:none; color:#F64454;}
a.threadPinnedLink:visited {text-decoration:none; color:#F64454;}
a.threadPinnedLink:hover {text-decoration:underline; color:#FFFFFF;}
a.threadPinnedLink:active {text-decoration:underline; color:#F64454;}

şi înlocuiţi culorile cu cele dorite. Dacă nu există aceste clase în stiluri, atunci adăugaţi-le dvs. Câteodată această clasă este scrisă la un loc cu cea a.threadLink:link – în acest caz, separaţi-le.

Este posibilă îndepărtarea inscripţiei ce specifică faptul că mesajul a fost modificat?

Da, dar numai pentru administratori şi moderatori. Puteţi dezactiva opţiunea ca utilizatorii să poată modifica comentariile lor – astfel veţi rezolva problema cu inscripţia.

Perioada minimă pentru modificarea înregistrărilor, în cadrul setărilor standard este de 1 zi. Aş dori să o modific la 5 minute. Este posibil?

Nu, minimul este de 1 zi.

Cum pot şterge toate postările unui utilizator?

Mergeţi la secţiunea Membri, selectaţi utilizatorul dorit şi accesaţi din meniu opţiunea Ştergeţi postările utilizatorului şi daţi click pe ОК. Veţi vedea pagina ce conţine următoarele elemente:
Quote
Selectaţi utilizatorul
Ştergeţi toate temele utilizatorului
Toate temele, create de către utilizatorul selectat, vor fi şterse, dar vor rămâne comentariile acestuia la temele altor utilizatori.
Ştergeţi toate comentariile utilizatorului
Comentariile utilizatorului la toate temele vor fi şterse. Prima înregistrare în toate temele utilizatorilor, precum şi temele în sine, vor rămâne (deoarece prima înregistrare nu reprezintă un răspuns).


În primul rând selectaţi un utilizator. Veţi vedea o fereastră de tip pop-up (dacă fereastra pop-up nu este blocată de către navigatorul dvs) – introduceţi (sau cel mai bine copiaţi şi inseraţi) un nume de utilizator în câmp şi daţi click pe ОК . Apoi, click pe numele de utilizator găsit şi acesta va apărea în formularul pentru ştergere. Alegeţi metoda necesară şi daţi click pe ОК.

Notă: Un nume de utilizator va fi vizibil pe pagina principală a forumului ca fiind ultima persoană care a răspuns, până în momentul în care altcineva va răspunde acelei teme.
Atașamente: 7681617.jpg (36.2 Kb) · 2644871.jpg (13.7 Kb)

Good things come to those who wait!