• Pagina 1 din 1
  • 1
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Utilizatorii site-ului » Blocarea IP-ului (Ce trebuie să faceți)
Blocarea IP-ului
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 1 | 10:16 PM
Am stabilit setările de securitate astfel încât să mă pot autentifica în Panoul de Control doar de la adresele IP şi subreţelele specificate. Dar între timp, adresa mea de IP a fost schimbată. Ce ar trebui să fac?

Contactați Asistenţa Tehnică: http://www.ucoz.com.ro/contact . Furnizați răspunsul la întrebarea dvs secretă şi motivul pentru care adresa dvs IP a fost schimbată. Oferiți, de asemenea, adresa website-ului şi adresa IP inițială, dacă v-o mai amintiți, bineînțeles.

Înainte de modificarea setărilor de securitate, astfel încât să fie posibilă autentificarea doar de la adresele IP specificate, asigurați-vă că adresa dvs IP este una statică! Dacă nu știți ce este aceasta sau cum puteți să verificați acest lucru, nu stabiliți autentificarea în Panoul de Control doar de la adresele IP specificate. Dacă adresa dvs de IP se modifică sau veți dori să accesați website-ul de la un alt calculator, acest lucru nu va fi posibil!

IP-ul meu este blocat temporar. Ce ar trebui să fac?

Aceasta este o situație standard.
Dacă încercați să vă autentificați şi introduceți parola greșit de 5 ori succesiv, sistemul de securitate – blocarea temporară a IP-ului – este activat. IP-ul este deblocat într-o oră. Această măsură vă ajută să vă protejați website-ul împotriva persoanelor care ar încerca să vă spargă website-ul prin verificarea tuturor parolelor posibile (un atac de forță brută). Orice încercare de introducere a parolei (inclusiv pe cea corectă) în cadrul acestei perioade va prelungi blocarea accesului la website.
După ce IP-ul dvs a fost deblocat, asigurați-vă că ați introdus parola corectă şi încercați din nou să vă autentificați.
Dacă parola tot nu este cea corectă, vă rugăm să folosiți formularul pentru reamintirea parolei http://www.uid.me/remind/ .

Am primit mesajul: "IP-ul dvs a fost blocat temporar din cauza fluxului mare de cereri". Ce aş putea face?

Pentru a vă putea proteja sistemul de o utilizare irațională a script-urilor (în special a cererilor "Postează"/"Obține"), uCoz blochează adresele IP ale utilizatorilor, care trimit mai mult de două cereri pe minut către server.
Asigurați-vă că nu aveți script-uri activate pe website care trimit mai mult de o cerere pe minut către server deoarece un utilizator efectuează mișcări ale cursorului sau el/ea este prezentă pe website. Puteți utiliza 1 (maxim 2 astfel de cereri), care încep să funcționeze după ce pagina a fost încărcată. În alte cazuri, folosiți Informatorii.
Perioada pentru blocarea adresei IP este 3,5 ore.
Vă sugerăm să verificați website-ul de script-uri şi optimizați-le activitatea (numărul şi frecvenţa cererilor trimise către server), pentru a evita blocarea.

Good things come to those who wait!
SORIN
Postări: 13
Reputație: 0
Mesaj # 2 | 11:12 PM
Pur si simplu lucram in el si verificam modificarile si mi-a aparut IP-ul dvs. a fost blocat temporar din cauza fluxului ridicat de accesări. Recunosc ca am accesat site-ul foarte des, dar de cateva zile ma tot chinui sa-i dau de cap "sondajului" si "chatului" care nu functineaza.
Domino
Postări: 6
Reputație: 0
Mesaj # 3 | 10:45 AM
Si eu ma chinui de cateva zile sa intru in CP si nu pot.Imi retrimit parola pe mail,poate am uitat-o..si degeaba tot nu-mi recunoaste parola.incerc mereu sa intru in CP stiind care e parola si tot nu mi-o recunoaste...mi s-a blocat ip-ul,am asteptat mi s-a deblocat,iar am incercat sa intru in CP...nu ma mai lasa...
Material modificat de Domino - Luni, 23/06/2014, 9:39 PM
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 4 | 9:27 PM
Domino, în urma verificărilor s-a constatat că adresa de mail cu care încercai să te autentifici era diferită de cea asociată website-ului, de unde și problema respectivă biggrin
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
Domino
Postări: 6
Reputație: 0
Mesaj # 5 | 9:36 PM
Raver, Multumesc oricum...am rezolvat problema pana la urma...nu era vorba de mail....nu aveam acces la Autentificare in Panoul de Control...dar am reusit sa intru.

Adăugat (23/06/2014, 8:36 PM)
---------------------------------------------
O sa modific Propietarul site-ului pe cealalta adresa pe care o utilizez acum ca sa nu mai am probleme... smile
Material modificat de Domino - Luni, 23/06/2014, 9:38 PM
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Utilizatorii site-ului » Blocarea IP-ului (Ce trebuie să faceți)
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: