• Pagina 1 din 1
  • 1
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Chestiuni generale » indexare google
indexare google
Xpress
Postări: 10
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 0:58 AM
Nu stiu daca ma poate ajuta cineva, dar nu am nimic de pierdut.

Mi s-au dezindexat cam toate articolele de pe site. Articole vechi care apareau normal in google (si de unde aveam si vizitatori).

http://xpresstuning.ucoz.com

Tot ce am facut inainte e sa schimb titlul site-ului, si sa adaug sectiunea aceea din mijloc 'Ultimele Articole'. M-a vizitat google bot deja dupa ce am facut aceste modificari, si problema a ramas. Inainte, totul era ok. Deja a trecut ceva vreme de atunci.

Continutul este unic, scris de mine.

Asta ma distrus, si demoralizat complet, va imaginati si voi cat de disperat sunt.
Devil
Postări: 1235
Reputație: 54
Mesaj # 2 | 1:08 AM
Xpress, vad ca toate fisierele sunt indexate (asa arata robots.txt), si in google ai 420 de pagini indexate. Nu stiu care ar fi problema in acest caz. Sa se dezindexeze un site nu am auzit pana acuma, daca site-ul este activ.
Xpress
Postări: 10
Reputație: 0
Mesaj # 3 | 2:47 AM
Si eu is total confuz..

Inainte, cand scriam in google titlul la un articol, imi aparea articolul normal. Si stiu ca asa gaseau si vizitatorii site-ul, scriau cuvintele cheie in google, exemplu "Top 10 jocuri gen racing 2000", si aparea articolul meu.

Acum, daca scriu asa, apare site-ul, deci pagina principala, si atat. Uneori apare alta pagina. Si am cautat ceva timp, nu mai exista articolele mele pe google, cum era inainte.
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 4 | 9:10 PM
Xpress, uneori, Google schimbă algoritmul de indexare a paginilor și, implicit al boților, de aceea pot apărea schimbări în căutări. În plus, dacă există alte site-uri, să spunem similare, care au o optimizare SEO mai bună, acestea apar afișate înaintea site-ului tău, la rezultate. De exemplu la căutarea:
"Top 10 jocuri gen racing 2000", site-ul tău este pe poziția a 5-a.
Dacă într-o zi site-ul este pe poziția 1 la căutarea "Top 10 jocuri gen racing 2000", să zicem, nu înseamnă că așa va fi întotdeauna. E o continuă schimbare.

Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Chestiuni generale » indexare google
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: