Mesaj # 1 | 3:13 PM
Ştergerea în masă a utilizatorilor poate fi realizată prin Panoul de Control » Pagina principală » Utilizatori » Transferul/eliminarea utilizatorilor în masă

Caracteristica Eliminarea în masă a utilizatorilor ar trebui utilizată pentru ştergerea din baza de date a utilizatorilor inactivi (aceia care nu mai vizitează website-ul dvs).


Utilizatorii sunt selectaţi după data de înregistrare/ultimei vizite, grup, activitate şi confirmarea e-mail-ului.


Atenţie! Din momentul ştergerii utilizatorilor, informaţiile acestea nu vor mai putea fi recuperate!

Activitate mică înseamnă mai puţin de 10 mesaje în cadrul forum-ului şi mai puţin de 4 comentarii pe întregul site.
Daţi click pe "Caută utilizator" pentru a vedea lista celor ce îndeplinesc criteriile selectate. Apoi daţi click pe "Aplică" pentru a şterge utilizatorii selectaţi.

Caracteristica Transferul utilizatorilor în masă este utilizată pentru transferul majorităţii utilizatorilor dintr-un grup în altul. Utilizatorii sunt selectaţi după aceleaşi criterii.

Singura diferenţă este că veţi selecta "Transfer" în cadrul câmpului "Acţiune". De asemenea, va trebui să indicaţi grupul în care doriţi să fie transferaţi utilizatorii.

Daţi click pe "Caută utilizator" pentru a vedea lista celor ce îndeplinesc criteriile selectate. Apoi daţi click pe "Aplică" pentru a transfera utilizatorii selectaţi.

Good things come to those who wait!