• Pagina 1 din 1
  • 1
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Configurarea design-ului » Templeate Design Adaptiv , Mobil-friendly
Templeate Design Adaptiv , Mobil-friendly
Mag-Total
Postări: 149
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 3:05 PM
Salut,
Detin magazinul http://www.magtotal.ro/ si de cca. 1 luna i-am instalat un templeate adaptiv PRO respectiv acesta http://utemplate.pro/shop/427/desc/elegant
Daca verific in Google Webmaster Tools cu intrumentul https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/ pe varianta Desktop imi arata corect adica templeate-ul cel NOU instalat dar pe varianta Mobil imi arata templeate-ul cel vechi.
Ca drept urmare din partea google tools am primit urmatorul mesaj:
"Sistemele Google au testat 55 de pagini din site-ul dvs. și am constatat că 100% dintre ei au erori critice uzabilitate mobile. Erorile de pe aceste pagini 55 afecta grav modul în care utilizatorii de telefonie mobilă au posibilitatea de a experimenta site-ul dumneavoastră. Aceste pagini nu va fi văzut ca mobil-friendly de căutare Google, și, prin urmare, vor fi afișate și pe locul corespunzător pentru utilizatorii de smartphone-uri."
Ce trebuie facut ca si pe dispozitivele mobile sa se vada templeate-ul cel NOU instalat?

Multumesc.
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 2 | 4:18 PM
Dezactivează opțiunea "Activează şabloanele PDA" din Panoul de Control -> Setări standard
Good things come to those who wait!
yce8326
Postări: 25
Reputație: 0
Mesaj # 3 | 10:08 PM
Accelasi mesaj l-am primit si eu pentru toate site-urile, chiar daca cateva nu sunt adaptabile pentru mobil, eu personal nu am umblat la nici o setare in ultimul timp. Probabil niste modificari facute de voi au dus la aceste erori.

Sistemele Google au testat 4.010 (de) pagini de pe site-ul dvs. și au detectat că 100% dintre acestea prezintă erori critice de utilizare mobilă. Erorile de pe aceste 4.010 (de) pagini afectează grav modul în care utilizatorii mobili vă pot folosi site-ul. Aceste pagini nu vor fi văzute de Căutarea Google ca fiind adecvate pentru mobil, prin urmare, vor fi afișate și clasate corespunzător pentru utilizatorii de smartphone-uri.
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 4 | 7:30 PM
yce8326, așa cum spune și mesajul afișat de Google, "problema" e faptul că site-ul tău nu este optimizat pentru mobil. Google și-a schimbat în ultimele luni standardele, punând accentul, în primul rând, pe utilizatorii mobili. În acest sens: a creat eticheta "Pentru mobil" ce informează utilizatorii care realizează o căutare de pe un dispozitiv mobil dacă site-ul este sau nu optimizat, a prezentat un set oficial de criterii pentru site-urile optimizate și a lansat și un instrument de testare ce îți permite să afli dacă site-ul tău îndeplinește criteriile Google.

În plus, recent a anunțat și faptul că, începând cu data de 21 Aprilie, va extinde utilizarea aspectului “optimizat pentru mobil” ca și criteriu de ranking pentru rezultatele căutărilor realizate prin intermediul dispozitivelor mobile.

Așadar, îți recomand utilizarea unui design responsive - în acest sens noi am prezentat în luna decembrie șabloane noi, majoritatea fiind responsive iar în curând urmează să fie lansate variante noi.

Opțiunea specificată mai sus se referă strict la alegerea șablonului ce va fi afișat pe dispozitivele mobile: cel instalat recent (și care în cazul de față este responsive) sau cel PDA.

Good things come to those who wait!
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Configurarea design-ului » Templeate Design Adaptiv , Mobil-friendly
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: