• Pagina 1 din 1
  • 1
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Configurarea design-ului » Generare trailer auto
Generare trailer auto
marius1577
Postări: 98
Reputație: 1
Mesaj # 1 | 3:48 PM
In acest moment am pe pagina mea de filme un cod pentru a pune trailer-ul filmului de pe youtube,insa de fiecare data cand adaug un film trebuie sa caut pe youtube trailer-ul.Stiu ca exista un cod care genereaza player-ul automat insa nu stiu care este acest cod .
Credeti ca as putea modifica acest cod pe care il am acum???
Cod
<?if($AUTHOR_NAME$)?><br/><span style="font-size: 14px; color: yellow;">Trailer</span><br/>
<object width="425" height="350" type="application/x-shockwave-flash" data="http://cinemax-online.com/swf/Inlocuire_youtube.swf?file=http://www.youtube.com/watch?v=$AUTHOR_NAME$">  
<param name="movie" value="http://cinemax-online.com/swf/Inlocuire_youtube.swf?file=http://www.youtube.com/watch?v=$AUTHOR_NAME$" />  
<param name="wmode" value="transparent" />
<param name="skin" value="http://cinemax-online.com/player/skins.zip" />  
<param name="allowfullscreen" value="true"/>  
<param name="allowScriptAccess" value="always" />  
</object><?else?><?if($SOURCE_URL$)?><br/><span style="font-size: 14px; color: yellow;">Trailer</span><br/>
<object width="425" height="350" type="application/x-shockwave-flash" data="http://cinemax-online.com/swf/Inlocuire_youtube.swf?file=http://www.youtube.com/watch?v=$SOURCE_URL$">  
<param name="movie" value="http://cinemax-online.com/swf/Inlocuire_youtube.swf?file=http://www.youtube.com/watch?v=$SOURCE_URL$" />  
<param name="wmode" value="transparent" />
<param name="skin" value="http://cinemax-online.com/player/skins.zip" />  
<param name="allowfullscreen" value="true"/>  
<param name="allowScriptAccess" value="always" />  
</object><?endif?><?endif?>
</div></div> <!-- romania -->

Andrw
Postări: 70
Reputație: 2
Mesaj # 2 | 7:55 PM
Poftim, un cod mult mai simplu si functional. Bafta!
Cod
<iframe width="640px" height="360px" src="http://www.youtube.com/embed/?listType=search&list=$ENTRY_TITLE$&showinfo=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

marius1577
Postări: 98
Reputație: 1
Mesaj # 3 | 0:30 AM
Imi puteti spune va rog ce anume trebuie schimbat din codul care il am acum sau unde anumite sa adaug codul oferit de Andrw.
Multumesc anticipat.

CreareWebsite
Postări: 909
Reputație: 4
Mesaj # 4 | 0:39 AM
Citat Andrw ()
width="640px" height="360px

marius1577, cifrele alea trebuiesc schimbate .... adica lungimea si inaltimea clipului!

Codul se baga in sursa html!

marius1577
Postări: 98
Reputație: 1
Mesaj # 5 | 10:44 PM
Da il bag in sursa asta stiu insa cum il bag ca sa imi apara videoclipul acolo unde am butonul Vezi Trailer.
Si vreau sa stiu daca acest cod pe care eu l-am postat mai sus ,,,daca se poate modifica si sa imi genereze automat trailer-ul fara sa mai adaug eu cod de pe youtube.

Joe
Postări: 770
Reputație: 41
Mesaj # 6 | 10:48 PM
marius1577, chiar crezi ca e posibil sa afiseze ceva fara sa dai date? Ceva tot trebuie sa faci si tu, ca altfel nu are cum sa apara.
Andrw
Postări: 70
Reputație: 2
Mesaj # 7 | 11:09 PM
marius1577, se poate sa introduci codul dat de mine in scriptul tau foarte simplu, si da trailerele vor fi generate automat.
Daca nu ai reusit inca, contacteaza-ma sau lasa aici un mesaj.

Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Configurarea design-ului » Generare trailer auto
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: