• Pagina 1 din 1
  • 1
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Configurarea design-ului » Ajutor constructie design (Aspect site)
Ajutor constructie design
DeathShadow
Postări: 16
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 1:40 PM
Inainte de toate, vreau sa transmit intregii echipe UCoz, cu ocazia sarbatorilor de iarna, care ne bat la usa, Craciun Fericit si un NOU AN 2015 cu si mai multe impliniri si realizari, atat in plan profesional, cat si in viata personala.
Acum doresc sa cer un mic ajutor de la cei care se pricep mult mai bine.
Am construit un site, cu mult timp in urma, dar abia acum am observat ca designul acestuia este diferit, adica pe computer fix si portabil cu diagonala mai mare se vede bine, dar cand intru pe el de pe portabil cu diagonala mica sau dispozitive Andriod se vede aiurea. Nu reusesc sa sincronizez CSS de la Continut cu CSS-ul de la Ucoz. Partea de body e mai mare decat header si footer. Incerc de 3 zile o rezolvare si nu reusesc mai nimic. Am incercat sa pun valoare fixa la width body, dar fuge cu totul in stanga si tot nu rezolv nimic. Pls help.
In plus, am observat ca si reclama introdusa de Ucoz arata urat tare. Nu puteti sa introduceti un banner publicitar cat de cat mai adaptat? Cum e acum nu da bine de loc. Zic eu ! Scuza daca gresesc.
Am uitat, siteul este asta.
http://wwwebdigitaltv.do.am
Material modificat de DeathShadow - Vineri, 19/12/2014, 2:14 PM
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 2 | 6:36 PM
DeathShadow, ce vrei tu i se zice responsive template, si nu e chiar asa usor de facut.
Trebu sa ai cunostinte vaste in css3 si html5 pentru un asa template, nu doar dorinta. sau sa cumperi http://ucoztemplates.com/

ps unele template adaugate ieri sunt din astea, cel putin partial.

Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 3 | 3:56 PM
DeathShadow, mulțumim pentru cuvintele frumoase! Sperăm să ai parte de un 2015 așa cum ți-l dorești, dar mai ales plin de fericire!
O soluție pentru situația ta pot fi cele 32 de șabloanele responsive proaspăt lansate și care, alături cele 28 de șabloane existente, înseamnă un total de 60 de template-uri responsive.

Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
CreareWebsite
Postări: 910
Reputație: 4
Mesaj # 4 | 8:12 PM
Citat DeathShadow ()
In plus, am observat ca si reclama introdusa de Ucoz arata urat tare. Nu puteti sa introduceti un banner publicitar cat de cat mai adaptat?


Mai bine de atat nu cred ca poate fi ... asta e cea mai buna varianta de banner publicitar de la ucoz ... o bara orizontala sus! Nu cum era acum ceva timp un banner patrat in dreapta sus....care iti acoperea 30% din site!

Parerea mea .. dry

Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Configurarea design-ului » Ajutor constructie design (Aspect site)
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: