Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Video » Modulul Video (Detalii, funcții, posibilități ale acestuia)
Modulul Video
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 1 | 7:16 PM
Astăzi avem plăcerea să vă anunțăm că am lansat noul nostru modul - Video. Acesta a fost creat în strânsă colaborare cu utilizatorii noștri, care au avut posibilitatea să-şi publice sugestiile cu privire la acest modul, iar multe dintre acestea au fost puse în aplicare. Scopul nostru nu a fost doar să creăm un nou modul, ci să creăm un produs actual, care să cuprindă tendințele moderne precum şi următoarele caracteristici, absente în alte module. Inovațiile pe care le veți găsi în cadrul modulul Video vor fi în curând implementate şi în modulele existente.


Utilitatea


Gradul de utilitate reprezintă ușurința în utilizare şi învățare a unui obiect creat de om. Obiectul utilizat poate fi o aplicație software, un website, o unealtă, o mașină, un proces sau orice element cu care un om interacționează.


În cadrul acestui modul, am încercat o nouă abordare a utilității. Toate interfețele pentru adăugarea intrărilor, a descrierilor acestora etc. sunt ușor de utilizat şi chiar şi bunica dvs ar putea adăuga un video pe un website cu ușurință smile Noi vom respecta acest principiu în toate inovațiile şi actualizările viitoare.


Particularități şi caracteristici ale modulului Video • Motoare de Căutare prietenoase cu URL-urile
  Această caracteristică este implementată atât pentru canale cât şi pentru paginile cu video. • Adăugarea de noi video-uri
  Un video nou poate fi adăugat în trei moduri:
  — specificând codul html al unui video;
  — specificând link-ul către un video (un link este transformat automat într-un cod şi toate informațiile video sunt adăugate automat!);
  — încărcarea unui video pe YouTube (OAuth 2.0) direct de pe website-ul dvs.  Coduri HTML Video
  Pot fi: iframe, obiect, script, multimedia din Bara Admin.

  Tehnologii OEmbed
  Un exemplu simplu cu privire la ce este şi de ce aveți nevoie de aceasta: dacă doriți să încărcați un video cu ajutorul următorului link: http://youtu.be/ade326SknKA. Doar copiați acest link în tab-ul “Adăugare link”. Toate informațiile disponibile cu privire la acest video vor fi încărcate automat, iar dvs nu va trebui decât să alegeți o categorie şi să dați click pe “Adăugare video”. Vă va salva din timpul dvs şi nu va trebui să depuneți nici un efort.

  Încărcarea unui video pe YouTube
  Un video va putea fi încărcat direct pe YouTube prin intermediul website-ului dvs. Pentru a utiliza această metodă, trebuie să aveți un cont YouTube şi un canal în cadrul acestuia. Această caracteristică este implementată cu ajutorul OAuth 2.0, ce vă va permite să vă autentificați direct în contul dvs YouTube fără a transfera informații inutile şi fără a fi nevoie să vă autentificați prin introducerea numelui de utilizator şi a parolei dvs de fiecare dată.


 • Evaluare Video
  Caracteristica de evaluare a fost modificată pentru acest modul. Acum nu mai este legata de cookies ci de un anumit utilizator. Vizitatorii nu pot evalua video-urile.

 • Canalele
  Modulul dispune de canale, ceea ce reprezintă o practică obișnuită pentru video. Când adăugați un nou video, un utilizator poate alege locul în care acesta va fi adăugat – pe canalul lui sau nu. Este posibil să adăugați nu doar canale personale pentru utilizator – noi canale pot fi adăugate prin intermediul Panoului de Control.

 • Aspectul intrărilor şi a paginilor video • Structuri de tip arbore pentru categorii
  Modulul nu conține secțiuni, poate doar să conțină categoria principală şi subcategorii. Îmbinarea acestora este nelimitată. • Câmpurile adiționale
  Modulul conține 15 câmpuri, fiecare dintre ele putând fi modificate în funcție de nevoile dvs.

 • Șablonul "Adăugare intrare/formular editare"
  Șablonul vă va permite implementarea de soluții interesante, ex: adăugarea video-urilor cu plată.

  Acestea, însă, nu sunt toate caracteristicile acestui modul. Le puteți testa chiar şi în acest moment! smile
  Puteți instala modulul prin Panoul de Control → Inactive → Video → Instalați modulul . Acesta va fi disponibil prin intermediul adresei .http://yoursite.ucoz.ro/videoAcesta este doar începutul. Vom continua dezvoltarea modulului şi adăugarea de caracteristici interesante, ce nu au fost incluse în cadrul acestei variante. Dacă, întâmplător, găsiți erori în cadrul modulului, vă rugăm să le publicați aici.

Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 31 | 8:59 PM
marius1577, eu vad o pagina distrusa http://filmeonlinexxl.com/video
ai instalat corect template-ul?

marius1577
Postări: 98
Reputație: 1
Mesaj # 32 | 0:16 AM
Nu stiu cat de corect am instalat template-ul insa pot fi sigur ca dupa instalare aveam pagina video acolo la locul ei si ca aveam 36 de video introduse in pagina .Astazi am vrut sa mai introduc un video si am observat ca dupa introducerea linck-ului de la video nu se intampla nimic ,mai bine spus nu mai functiona nici un buton .Am incercat sa dezactivez modulul video dupa care l-am reinstalat ,probabil atunci am pierdut video-urile introduse insa pagina nu isi mai revine asa cum era inainte.
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 33 | 1:00 AM
marius1577, pai asta e si problema, ai instalat incorect de aia nu se vede, intra in CP >> modulul video >> Entry management (Administrarea intrărilor) si te vei convinge ca paterialele sunt.
maryan60
Postări: 1
Reputație: 0
Mesaj # 34 | 2:29 PM
Raver, Salut sunt administratorul site-ului http:best-blue.ucoz.ro si am adaugat un cod http pentru site-ul orange free sim prin intermediul constructorului-adauga o noua intrare si acum dupa ce am salvat ma delogat de pe site si nu ma mai pot loga nici de pe calculator nici de pe mobil si as vrea sa stiu daca pot sa modific cumva din panoul de control ca sa pot sterge aceast block sau daca imi stergeti voi aceasta. Va multumesc si astept raspuns pe adresa de e-mail yoz_men_13@yahoo.com sau pe site-ul http://best-blue.ucoz.ro. Tin sa mentionez ca am dat mesaj si la asistenta dar nu mi sa oferit nici un raspuns. cry cry cry cry cry cry cry maryan60
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 35 | 2:33 PM
maryan60, da, in CP poti sterge

CP >> Customize design (Personalizaţi design-ul) >> The first container (Primul recipient)

cauti continutu acestui block, si-l stergi

marius15
Postări: 265
Reputație: 9
Mesaj # 36 | 11:04 PM
Salutare din nou.
Am si eu o problema care am depistat-o acum ,cand am incercat sa adaug un nou video .
Introduc linck-ul de video si imi proceseaza video ,apoi imi cere "Selectioneaza categoria".Aici apare si problema ,dau click pe acea sageata pentru a selectiona categoria insa nu se deschide nimic absolut nimic cu toate ca eu am 3 categorii create pentru video(funny,muzicale si video-urile mele )
Care poate fi motivul de nu pot deschide acea caseta sa selectionez o categorie ?? Din acest motiv nu mai pot adauga niciun video nou pe site .
Multumesc anticipat .

Crazyness
Postări: 331
Reputație: 6
Mesaj # 37 | 11:45 AM
marius15, probabil ai adaugat un alt script pe site ( mai recent si pozitionat incorect in html ), de aceea s-ar putea sa nu ti apara categoriile wink Am patit si eu acelasi lucru la modulul video si am fost nevoit sa modific cu totul pagina pentru adaugarea intrarilor Link

Adăugat (12/01/2013, 9:45 AM)
---------------------------------------------
Pentru cei cu aceeasi problema modificati ce se afla intre
Citat
<head> si </head> (pagina pentru adaugarea sau modificarea intrarii )
cu
Cod
   
   <link type="text/css" rel="StyleSheet" href="http://s105.ucoz.net/src/layer6.css" />
<script type="text/javascript" src="http://s105.ucoz.net/src/jquery-1.3.2.js"></script><script type="text/javascript" src="http://s105.ucoz.net/src/uwnd.js?2"></script><style type="text/css">.UhideBlock {display:none}</style>

   


Valabil doar pentru modulul video !


Material modificat de Crazyness - Sâmbătă, 12/01/2013, 11:47 AM
marius15
Postări: 265
Reputație: 9
Mesaj # 38 | 1:39 PM
Am facut ceea ce ai spus ,insa din pacate nu merge si in schimb imi strica pagina ,am incercat sa scot si meta-tagurile pe care le introdrusesem acolo insa tot degeaba nu vrea sa imi deschida la selectarea categoriei si pace .
Nu stiu ce as mai putea face poate mai are si altcineva vreo idee.
Multumesc anticipat si totodata multumesc Crazyness, pentru raspunsul dat .

yce
Postări: 155
Reputație: 2
Mesaj # 39 | 7:21 PM
Citat (marius15)
Nu stiu ce as mai putea face poate mai are si altcineva vreo idee.
Multumesc anticipat si totodata multumesc Crazyness, pentru raspunsul dat .


sterge ultimele categorii adaugate
marius15
Postări: 265
Reputație: 9
Mesaj # 40 | 8:04 PM
Am incercat si acest lucru insa tot degeaba ,in plus nu aveam foarte multe categorii erau 3 atat
Poate cineva citeste mesajul meu si isi poate da seama despre ce este vorba .

ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 41 | 4:05 PM
marius15, sunt sigur ca design-ul nu e uCoz. prin urmare adaptarea e gresita.
Crazyness
Postări: 331
Reputație: 6
Mesaj # 42 | 5:27 PM
Publică textMuşatinu, m-am uitat eu la html de la acea pagina si am impresia ca nu sunt bune scripturile si/sau css-ul de pe serverul pe care are host ul wink s101 sau care e ca numai stiu Nu are leg cu sablonul site-ului mai pe scurt smile

Adăugat (20/01/2013, 3:27 PM)
---------------------------------------------
Am si eu o intrebare smile Am vazut un topic cu un script care adauga tag-uri automat la majoritatea modulelor . Pentru modulul video pot gasii asa ceva ?ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 43 | 6:40 PM
Crazyness, modulul dat e inca nou. eu nu am vayut asa script.
marius15
Postări: 265
Reputație: 9
Mesaj # 44 | 7:55 PM
Muşatinu, sablonul il am de ceva timp si nu am avut niciodata aceasta problema pe care o am acum in modulul Video.
Aceasta problema mi-a aparut de cateva zile ,deci asa cum am spus nu pot adauga niciun video deoarece nu pot deschide acea caseta unde trebuie selectionata o categorie pentru video.Nu cred ca este din cauza sablonului ,poate daca ar fi fost din acest motiv nu as fi putut adauga niciun video .
Altceva sa intamplat insa nu imi pot da seama ce .
Ar mai fi inca ceva care nu cred ca are rost sa deschid un alt topic si voi nota in aceasi tema aici,e cumva vreo problema la sablonul forumului ,deoarece mie nu imi maI apare semnatura aici pe forum:))nu stiu care ar fi motivul

Material modificat de marius15 - Luni, 21/01/2013, 8:19 PM
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 45 | 3:51 PM
marius15, problema la sigur e in CSS eu tot m+am intalnit cu asa ceva la acest template adaptat http://destination.ucoz.org/

Din cate tin minte la modulul news i blog nu apare aceasta problema, doar la celelalte....

aici pe forum ai pus o imagine gresita, link+ul e acesta http://img685.imageshack.us/img685/606/cooltext888045524.png

Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Video » Modulul Video (Detalii, funcții, posibilități ale acestuia)
Căutare: