• Pagina 1 din 2
  • 1
  • 2
  • »
Comunitatea uCoz » Altele » Instrumente şi Script-uri » script surse multiple embed (site anime)
script surse multiple embed
admin9894
Postări: 125
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 1:40 AM
Salut! stie cineva un script de genul asta?


ma refer la butoanele acelea cu sursa1,sursa2,sursa3,etc si cand dai click pe unul dintre ele apare video-ul de pe alta sursa...
eu am un script de genul ala dar se pot face doar 2 surse:
Cod
<style>
.first-tab, .second-tab {
float: left;
margin: 5px;
padding: 5px;
border: 1px solid blue;}

.tab1, .tab2 {
margin: 5px;
padding: 5px;
border-radius: 3px;
border: 1px solid blue;}
</style>

<div class="first-tab">Sursa1</div>
<div class="second-tab">Sursa2</div>

<br><br><br>

<div class="tab1">Cod Embed1</div>
<div class="tab2" style="display: none;">Cod Embed 2</div>

<script>
  $(".first-tab").click(function(){
  $(".tab1").show();
  $(".tab2").hide();
  });

  $(".second-tab").click(function(){
  $(".tab1").hide();
  $(".tab2").show();
  });

</script>


ar fi bun si asta daca l-ati putea modifica sa pot pune macar 3 sau 4 surse. si daca ati putea face sa imi apara cursorul normal cand trec cu el peste buton, ca mi-l arata de parca ar fi un text pe care-l pot edita...

ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 2 | 7:36 AM
A mai fost aceasta intrebare, sunt 2 variante pe forum. Cauta.
admin9894
Postări: 125
Reputație: 0
Mesaj # 3 | 9:51 PM
ok. poti sa-mi dai un link ca eu inca nu am gasit nimic de genul...
asa degeaba vi si spui ca este. spune-mi numele topic-ului sau da-mi si tu un link. acum nu ma apuc sa caut in fiecare topic.

Adăugat (06/04/2013, 7:51 PM)
---------------------------------------------
chiar nu ma poate ajuta nimeni?


Material modificat de admin9894 - Sâmbătă, 06/04/2013, 1:49 PM
Felicia
Postări: 1316
Reputație: 55
Mesaj # 4 | 3:18 PM
admin9894, pe ce site ai instalat scriptul de mai sus?
Good things come to those who wait!
admin9894
Postări: 125
Reputație: 0
Mesaj # 5 | 3:00 PM
scriptul nu se instaleaza. il folosesc cand postez o intrare sa o pun pe 2 surse, dar eu am nevoie de 3-4 surse...
daca conteaza asa mult site-ul meu, e acelasi din semnatura, si din profil adica: http://animesage.ucoz
pana acum nu l-am folosit decat la 2 intrari, adica am multe de adaugat si nu am timp sa caut mai multe surse acum dar pe viitor va fi util. de asemenea poate fi util si pentru un modul cu 3 sau 4 informerii...

Adăugat (08/04/2013, 1:00 PM)
---------------------------------------------
ma poate ajuta cineva?


Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 6 | 6:21 PM
admin9894, folosește acest script și anunță-ne te rugăm dacă a funcționat:

Cod
<style>  
.first-tab, .second-tab, .th-tab, .fo-tab {  
float: left;  
margin: 5px;  
padding: 5px;  
border: 1px solid blue;}  

.tab1, .tab2, .tab3, .tab4  {  
margin: 5px;  
padding: 5px;  
border-radius: 3px;  
border: 1px solid blue;}  
</style>  

<div class="first-tab">Sursa1</div>  
<div class="second-tab">Sursa2</div>  
<div class="th-tab">Sursa2</div>  
<div class="fo-tab">Sursa2</div>  
<br><br><br>  

<div class="tab1">Cod Embed1</div>  
<div class="tab2" style="display: none;">Cod Embed 2</div>  
<div class="tab3" style="display: none;">Cod Embed 2</div>  
<div class="tab4" style="display: none;">Cod Embed 2</div>  

<script>  
   $(".first-tab").click(function(){  
   $(".tab1").show();  
   $(".tab2").hide();  
   $(".tab3").hide();  
   $(".tab4").hide();  
   });  

   $(".second-tab").click(function(){  
   $(".tab1").hide();  
   $(".tab2").show();  
   $(".tab3").hide();  
   $(".tab4").hide();  
   });  

   $(".th-tab").click(function(){  
   $(".tab1").hide();  
   $(".tab2").hide();  
   $(".tab3").show();  
   $(".tab4").hide();  
   });  

$(".fo-tab").click(function(){  
   $(".tab1").hide();  
   $(".tab2").hide();  
   $(".tab3").hide();  
   $(".tab4").show();  
   });  

</script>

Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
admin9894
Postări: 125
Reputație: 0
Mesaj # 7 | 8:05 PM
da functioneaza:


crezi ca poti sa-i modifici si cursorul atunci cand il pun pe buton, ca imi apare de parca editez un text...
si daca s-ar putea ca butonul de la sursa selectata sa fie in alta culoare, de exemplu sa fie albastru cu textul alb...

Material modificat de admin9894 - Luni, 08/04/2013, 8:07 PM
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 8 | 4:54 PM
admin9894, pentru a schimba cursorul:

http://www.w3schools.com/cssref/pr_class_cursor.asp
http://www.javascriptkit.com/dhtmltutors/csscursors.shtml

Pentru a modifica culorile, trebuie să înlocuiești:

Cod
.first-tab, .second-tab, .th-tab, .fo-tab {   
float: left;   
margin: 5px;   
padding: 5px;   
border: 1px solid blue;}   


cu:

Cod
.first-tab, .second-tab, .th-tab, .fo-tab {   
float: left;   
margin: 5px;   
padding: 5px;   
border: 1px solid blue
background: CULOAREA DORITĂ;
color: CULOAREA DORITĂ}

Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 9 | 5:31 PM
Cod
<style>
  button.minimal {
  background: #e3e3e3;
  border: 1px solid #bbb;
  -moz-border-radius: 3px;
  -webkit-border-radius: 3px;
  border-radius: 3px;
  -moz-box-shadow: inset 0 0 1px 1px #f6f6f6;
  -webkit-box-shadow: inset 0 0 1px 1px #f6f6f6;
  box-shadow: inset 0 0 1px 1px #f6f6f6;
  color: #333;
  font-family: "helvetica neue", helvetica, arial, sans-serif;
  font-size: 12px;
  font-weight: bold;
  line-height: 1;
  padding: 8px 0 9px;
  text-align: center;
  text-shadow: 0 1px 0 #fff;
  cursor: pointer;
  }
   
  button.minimal:hover {
  background: #d9d9d9;
  -moz-box-shadow: inset 0 0 1px 1px #eaeaea;
  -webkit-box-shadow: inset 0 0 1px 1px #eaeaea;
  box-shadow: inset 0 0 1px 1px #eaeaea;
  color: #3398C1;
  cursor: pointer;
  }
   
  button.minimal:active {
  background: #d0d0d0;
  -moz-box-shadow: inset 0 0 1px 1px #e3e3e3;
  -webkit-box-shadow: inset 0 0 1px 1px #e3e3e3;
  box-shadow: inset 0 0 1px 1px #e3e3e3;
  color: #000;
  cursor: pointer;
  }
   
  #playerc {
  display:none;
  background: #E5E7EB;
  border: 1px solid #3398C1;
  padding:3px;
  width:940px;
  -webkit-border-radius: 5px;
  -moz-border-radius: 5px;
  border-radius: 5px;  
  margin-top:10px;
  }</style>

<br><br><br>

   
<a class="btn_test" onclick="schimbare_sursa(1);">
  <button class="minimal">
Titlu
</button></a>
  <textarea style="display:none" id="1">
Continut
  </textarea>
   
  <a class="btn_test" onclick="schimbare_sursa(2);">
  <button class="minimal">
Titlu
</button>
</a>
  <textarea style="display:none" id="2">
Continut
  </textarea>

  <a class="btn_test" onclick="schimbare_sursa(3);">
  <button class="minimal">
Titlu
</button></a>
  <textarea style="display:none" id="3">
Continut
  </textarea>

  <a class="btn_test" onclick="schimbare_sursa(4);">
  <button class="minimal">
Titlu
</button></a>
  <textarea style="display:none" id="4">
Continut
  </textarea>

  <a class="btn_test" onclick="schimbare_sursa(5);">
  <button class="minimal">
Titlu
</button></a>
  <textarea style="display:none" id="5">
Continut
  </textarea>

  <div id="playerc"></div>


Cod
<a class="btn_test" onclick="schimbare_sursa(1);">
  <button class="minimal">
Titlu
</button></a>
  <textarea style="display:none" id="1">
Continut
  </textarea>
e unu din taburi, pentru adaugarea unui tab nou, schimbi cifra 1 in ambele locuri. Schimbi Titllu si continutu fiecarui tab.

Link functioneaza perfect

admin9894
Postări: 125
Reputație: 0
Mesaj # 10 | 2:35 PM
la mine nu functioneaza: http://animesage.ucoz.ro/load/demon_king_daimao/demon_king_teste/15-1-0-429
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 11 | 2:44 PM
admin9894, uitasem si asta trebu adaugat
Cod
<script type="text/javascript" src="http://maxrom.ucoz.com/js/btnbuton.js"></script>

admin9894
Postări: 125
Reputație: 0
Mesaj # 12 | 5:58 PM
da, functioneaza acum, inca ar mai fi o problema...
vreau ca prima data cand intru in post(intrare) sa imi arate direct prima sursa fara sa fiu nevoit sa dau click pe buton... doar ca sa schimb sursa, sa dau click.

Adăugat (11/04/2013, 5:51 PM)
---------------------------------------------
deci, poti sa-l modifici putin? sa faci cum era la scriptul pe care l-am postat eu sa apara primul tab direct...

Adăugat (12/04/2013, 5:59 PM)
---------------------------------------------
Muşatinu, poti modifica putin codul la prima sursa sa apare direct fara sa dau click pe ea, adica atunci cand intru in intrare sa apara direct pe sursa 1, restul surselor sa fie doar cand le schimb.

Adăugat (14/04/2013, 3:58 PM)
---------------------------------------------
poate cineva sa modifice codul acela putin?


Material modificat de admin9894 - Miercuri, 10/04/2013, 2:53 PM
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 13 | 10:31 PM
admin9894, nimeni no sa-ti modife scriptul. acest forum e pentru ajutorul cu problemele in cadrul sistemului uCoz si nici intr-un caz cu resursele externe ( sxripturi, template-uri externe)
admin9894
Postări: 125
Reputație: 0
Mesaj # 14 | 10:54 PM
angry angry angry
ok, atunci stie cineva unul asemanator la care cand intru in intrare/articol etc sa apara primul tab direct?

ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 15 | 10:56 PM
admin9894, cauta pe net TABS, eu personal am gasit o varianta pe care o vrei, da nu-ti dau link pentru ca daca vrei ceva, cauta si lucreaza.
Comunitatea uCoz » Altele » Instrumente şi Script-uri » script surse multiple embed (site anime)
  • Pagina 1 din 2
  • 1
  • 2
  • »
Căutare: