• Pagina 1 din 1
  • 1
Comunitatea uCoz » Altele » Comunicarea dintre utilizatori » Editor Vizual cu probleme (Inceput de site)
Editor Vizual cu probleme
alex2912
Postări: 4
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 9:07 PM
Buna. Sunt nou aici. Incerc de cateva zile sa imi fac un site si m-am blocat la personalizarea designului. Mi-am ales template-ul si am incercat sa modific un pic cate ceva acolo .Problema este ca nu pot folosi Editorul VIzual . Tot ce imi apare acolo sunt doar litere si cifre. Prima data cand am incercat imi aparea exact situl si puteam schimba pe acolo una alta. Aveti idee care este problema? Am incercat cu mai multe navigatoare: Crome, IE, Mozilla, Uran si nimic, tot asa imi apare. In aceste conditii eu nu pot sa lucrez la site, pt ca nu cunosc limbaj de programare.

Va rog putin ajutor?
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 2 | 3:49 AM
alex2912, screen la litere si cifre. Totusi te sfatui sa folosesti editorul HTML. cand editezi in Vizual, faci mai multe greseli.
alex2912
Postări: 4
Reputație: 0
Mesaj # 3 | 1:54 PM
Site-ul meu
$WDAY$, $DATE$, $TIME$
V-aţi autentificat ca $USERNAME$ | Grup "$USER_GROUP$" | RSS
Principală Profilul meu Deconectare

asa imi apare in Editorul vizual cand incerc sa personalizez Partea Superioara a Sitului.
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 4 | 2:14 PM
alex2912, stii ce e un screen ? http://en.wikipedia.org/wiki/Screenshot

Citat Muşatinu ()
screen la litere si cifre.

alex2912
Postări: 4
Reputație: 0
Mesaj # 5 | 5:06 PM
cu tot respectul, nu imi dau seama cum sa postez in raspuns un screenshot al problemei mele. banuiesc ca pe butonul imagine, insa nu am nici un link cu printscreenul respectiv. Nu cunosc programare, ca sa folosesc limbajul Html, am nevoie doar de un site de prezentare pentru un Cabinet de Avocat -al meu. Din cate am vazut aici, acesta ar fi cel mai bun Ucoz pentru situri gratuite.

Daca ma poti ajuta cu mai multe informatii, sunt recunoscator .
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 6 | 7:03 PM
alex2912, rau, invata bazele de lucru la calculator.
Ce pot sa-ti zic.. aceste teguri asa si trebuie sa apara. Tie ti se prezinta doar aspectul general al paginii (segmentul de pagina) Totusi te sfatui sa treci un curs rapid de programare web. Nu e nevoie de cunostinte avansate pentru a edita o simpla pagina de prezentare.

alex2912
Postări: 4
Reputație: 0
Mesaj # 7 | 7:34 PM
Chiar prima data cand am intrat pe Editorul Vizual mi-a aparut chiar pagina pe care doream sa o modific, si am modificat fonturile exact cum doream sa fie. Dupa aceea nu imi mai apare, doar scris. Nu cred ca asa se foloseste acel Editor Vizual, din cate inteleg trebuie sa apara exact ceea ce se vere WYSIWYG .Care ar mai fi ideea lui atunci? Am crezut ca pot sa imi fac si eu un site, avand ajutor tot felul de editoare vizuale (gen situl webnode) . Daca ar trebui sa invat programare, atunci mai bine ii dau unui programator sa faca situl. Arata-mi tu faca poti cum iti apare tie pe Editor Vizual o pagina de site.
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 8 | 9:25 PM
alex2912, Editorul WYSIWYG este în proces de actualizare de aceea, te rugăm să ne scrii aici toate modificările pe care ai dorit să le faci și care nu s-au concretizat prin intermediul editorului. Nu trebuie să ai neapărat cunoștințe de HTML/CSS, trebuie, de cele mai multe ori, să urmărești instrucțiunile de modificare de pe forum, fară utilizarea neapărată a Editorului.

De exemplu, dacă dorești să personalizezi modifici "Site-ul meu" din partea superioară a site-ului, găsești aici soluția (click).

Dacă vrei să modifici imaginea de fundal (background-ul), urmează pașii de aici (click) cu precizarea că numele imaginii respective pe care trebuie să o identifici este diferit de cel din exemplu.

Atunci când vrei să atașezi un domeniu propriu site-ului tău gratuit uCoz, ai toți pașii necesari aici.

Dacă ai nevoie de informații pe care nu le găsești pe Forum, în urma unui Search, lasă-ne aici întrebările și te vom ajuta.

Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
Comunitatea uCoz » Altele » Comunicarea dintre utilizatori » Editor Vizual cu probleme (Inceput de site)
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: