|
Comunitatea uCoz » Altele » Comunicarea dintre utilizatori » Ce parere aveti de acest template? (reazlizat de mine 100%) |
Ce parere aveti de acest template? |
Acesta este primul meu template unul simplu dupa multe incercari mai am de lucrat de el la partea estetica si sa ii dau mai multa viata .
Ce parere aveti ? sfaturi Vizualizare Update Pentru o vizualizare buna va recomand unul dintre browserele urmatoare Opera,Google Chrome,Mozilla Firefox Material modificat de BluePixel - Sâmbătă, 10/09/2011, 8:36 PM
|
Interesant , tu l-ai facut ?
Iti fac o mica recomandare , ar arata mai bine daca ai schimba putin culorile ![]() ![]() |
culorile sunt provizorii...lucrez mai mult la structura acum,o sa gasesc si conbinatia de culori potrivita
bogdannn96, da eu l-am facut Material modificat de BluePixel - Duminică, 11/09/2011, 3:29 PM
|
trebuie sa ai cunostinte de HTML si CSS plus photoshop sau gimp si dreamweaver...eu am invatat in 3 luni da trebuie sa exersezi mult si nu am avut timp,o sa fac un tutorial video pe site
![]() si mai am multe de invatat si de exersat :| Material modificat de BluePixel - Miercuri, 14/09/2011, 4:14 PM
|
Poti sa creezi un site doar cu dreamweaver...dar cel mai bine cu notepad(sau notepad++) inveti mai bn HTML si CSS si o sa ai un cod HTML curat daca lucrezi bine se afiseaza fara erori in browser.Eu acum lurez in notepad sa scriu eu codul de "mana" si sa vad ce scriu asa e mult mai bine :D,la tema de pe site-ul meu nu mai lucrez momentan incerc sa invat mai multe lucruri.
Adăugat (18/09/2011, 0:28 Am) Adăugat (16/10/2011, 0:57 Am) Material modificat de BluePixel - Joi, 15/09/2011, 0:07 AM
|
| |||
| |||