• Pagina 1 din 1
  • 1
Comunitatea uCoz » Altele » Comunicarea dintre utilizatori » Problema pc(hardware)
Problema pc(hardware)
Gravedigger
Postări: 239
Reputație: 17
Mesaj # 1 | 9:59 AM
Salut! Stiu ca acest forum este destinat problemelor ucoz dar as avea si eu o intrebare care nu are nici o legatura cu tema forumului.
In ultimul unul dintre pc-uri imi merge foarte greu adica sta in jur de 5-7 minute pana se incarca windows, uneori cand stau mai mult la el se face ecranul albastru(exact ca in bios) apare o eroare si se restarteaza si un ultim "sindrom" ar fi faptul ca atunci cand deschid windows-ul nu mai imi apare acea tema clasica xp(cea cu bara albastra si etc), imi apare tema windows clasic style(stiti voi aceea cu bara alba, cea de pe windows 95).
In urma cu ceva timp mergea perfect statea maxim 10 sec cand il aprindeam.Din punct de vedere al software-ului sta perfect.
Poate isi da seama cineva ce componenta cauzeaza aceste probleme.Eu ma gandeam la placa video sau la procesor.
Astept pareri.Ms anticipat!

Devil
Postări: 1235
Reputație: 54
Mesaj # 2 | 4:02 AM
Gravedigger, si eu am avut o problema aproape ca a ta, mi se restarta sau se bloca, altadata nu pornea de loc si se incarca foarte greu, la mine a fost arsa sursa. Eu iti recomand sa duci pc-ul la cineva care se pricepe la calculatoare sau o firma care repara calculatoare.
Gravedigger
Postări: 239
Reputație: 17
Mesaj # 3 | 5:07 AM
Devil, sursa nu are absolut nici o problema, este aproape noua.Si eu ma gandeam la sursa dar atunci cand se reseteaza nu este vorba ca are loc o cadere de tensiune sau ceva de genul asta.Arata o eroare din bios dar nu prea apuci sa citesti ca se reseteaza.
Danny
Postări: 670
Reputație: 31
Mesaj # 4 | 12:29 PM
Gravedigger, am auvut si eu genul acesta de problema ... la mine a fost din cauza procesorului , se supra incalzea si intra in protectie restartandu'se de fiecare data.
Solutia a fost:
- a trebuit sa curat procesorul de pasta termoconductoare veche si sa ii pun pasta noua .
E doar o optiune nu iti pot spune exact ca ai aceasta problema.
SkipY
Postări: 495
Reputație: 24
Mesaj # 5 | 2:02 PM
Gravedigger, şi eu am avut această problemă, la mine se arsese coolerul de la placa video. Vezi dacă merg toate coolerele cand e pornit şi apucă-te să îl cureţi de tot praful, asta cauzează mult. Dacă tot nu rezolvi dute şi vorbeste cu cineva de la tine din oraş care are magazin cu piese calculatoare, ei de obicei mai şi repara calculatoare şi altele.
yonutz
Postări: 417
Reputație: 7
Mesaj # 6 | 3:04 PM
Gravedigger, probabil ai windos din bucati ...sau erori la hard...cam astea ramn la restart si ecran albastru daca...nu ai un mic virusel ce tia ca bulit nitel bios-ul sau hard-ul si sar putea cand schimbi windows-ul sa nuti mai ia driverele pe xp..daca este asa ai loat virus
Gravedigger
Postări: 239
Reputație: 17
Mesaj # 7 | 5:24 PM
Danny, cred ca ai dreptate, si eu m-am gandit la pasta termoconductoare dar nu eram prea sigur am sa incerc.
Dar sa iau in calcul si varianta cu biosul, ca acum cateva zile cand am bagat windows de fiecare data nu imi copia diverse fisiere, pana am dat restore la bios.

Material modificat de Gravedigger - Joi, 12/07/2012, 5:30 PM
Comunitatea uCoz » Altele » Comunicarea dintre utilizatori » Problema pc(hardware)
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: