Mesaj # 1 | 3:37 PM
1. Aceasta sectiune este destinata pentru intrebari si sfaturi cu privire la modul de promovare a unui site pe Internet (discutii legate de motoare de cautare, PR, ridicare in SERP's etc), si nu pentru publicitate pentru site-urile dvs..

2. Nu postati aici link-uri catre site-urile dvs. cu cereri de inregistrare sau pentru a vizita site-ul tau. Toate subiectele care contin reclame ale site-urilor voastre vor fi eliminate! (exceptand urmatorul topic http://forum.ucoz.ro/forum/20-679-1 cu conditia - "Nu incurajam promovarea site-urilor pornografice, violente, rasiste sau xenofobe.")

3. Nu incurajam postarea de materiale warez, cu copyright, programe, teme, soft-uri sparte, sau alte resurse ilegale.
Optional: In caz ca ai folosit anumite metode de promovare care au dat randament, poti sa le impartasesti cu noi (nu spam).Prin aceasta sectiune, e posibil sa gasesti si colaboratori, sau persoane care vor sa faca link exchange.

4. Inainte de a posta un nou topic/thread, asigura-te ca subiectul nu a fost discutat de alti useri in prealabil. Foloseste optiunea CAUTARE pentru a fi sigur ca nu incalci regulamentul. Adminii si Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge sau inchide un asemenea topic.

5. Orice post considerat total off-topic va fi sters de moderatori, fara avertizare prealabila.

6. Pentru a posta in acest topic => Promovarea site-urilor reclama pentru site-ul tau, ai nevoie de 20 posturi minim in alte topicuri din forum. Cele 20 de posturi, trebuie sa foloseasca un limbaj adecvat, si sa fie posturi informative sau de ajutor pentru membrii uCoz.

2012 - Update Danny