• Pagina 1 din 2
  • 1
  • 2
  • »
Comunitatea uCoz » Informaţii generale » Anunţuri » Compensații pentru utilizatorii Premium (în cazul atacurilor DDoS, defecțiunilor serverelor, etc)
Compensații pentru utilizatorii Premium
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 1 | 8:16 PM
Pentru că extindem constant serviciile și funcționalitățile, intrăm din ce în ce mai mult în atenția exterioară, fiind sensibili și la potențiale amenințări.

Dat fiind acest context, avem câteva vești bune pentru voi.

Dacă server-ul pe care website-ul vostru Premium este găzduit, va fi căzut cel puțin 48 de ore, din cauza unui atac DDoS sau o problemă tehnică, vă vom oferi o lună gratuit, în plus la planul plătit curent. Ca o regulă clară, în mod normal nu oferim compensații în cazul atacurilor DDoS, deoarece acestea nu se produc ca urmare a unei responsabilități asumate, directe a uCoz. Dar, cu toate că nu suntem responsabili în cazul atacurilor DDoS, suntem deosebit de preocupați de utilizatorii noștri și vom oferi compensații în următoarele cazuri: atacuri DDoS, probleme tehnice ale serverelor care cauzează inaccesibilitatea completă. Regula de mai sus nu se aplică în cazul evenimentelor de forță majoră, cum ar fi blocarea unui IP de către un ISP (Furnizor servicii internet), precum și inaccesibilitatea pentru o perioadă mai mică de 48 ore. Pentru a obține compensația, trebuie să completați formularul de mai jos după care, în maxim 72 de ore cererea va fi analizată și un răspuns va fi oferit.



Vă asigurăm că echipa noastră lucrează constant la îmbunătățirea constantă a securității sistemului astfel încât să puteți valorifica potențialul platformei uCoz în orice context, profesional sau personal.

Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
TheGame
Postări: 376
Reputație: 7
Mesaj # 2 | 10:42 AM
yce
Postări: 155
Reputație: 2
Mesaj # 3 | 11:23 AM
Sper ca ce scrie mai sus nu va insemna ca servul 57 nu va functiona 48 de ore.
In fiecare weekend cade serverul 57, ca doar un server are ucoz,doar ala pe care am nimerit eu,dupa fiecare cadere stau cate 2 zile pe site,aproape non-stop,sa-l fac sa-si revina in urma caderii,sa recuperez din trafic, mi-au scazut veniturile cu 72 %,in cazul meu zilele de varf pentru site-ul meu sunt in weekend,si nu am mai prins un weekend profitabil de cateva saptamani,de aceea va zic,platesc si eu,cred ca si alti utilizatori vor plati pentru un pachet mai mare,numai sa faceti acest server-ul mai sigur.

Acum poate ca va inteleg si pe voi,poate chiar sunt nebuni ce va trimit atacuri,poate chiar asa e,eu sunt mai necredincios.Peste tot se intampla astfel de atacuri,dar cele mai multe hostinguri,nu isi permit caderi in halul asta,pentru ca imediat renunta toate companiile la el. Faptul ca la voi nu se poate muta site-ul este un lucru bun pentru voi,dar ganditi-va pe viitor la un uptime mai mare.
In 2014 vreau sa incep treaba cu o echipa,sa lucram la cateva proiecte si vreau sa le fac in ucoz,pentru ca sunt pe ucoz de 7 ani si imi place tot sistemul si nu vreau sa renunt la el. Dar voi avea salarii de platit,spatiul si multe altele,iar aceste caderi nu cred ca ajungi prea departe.

Nu ma astept sa citeasca administratia din rusia,daca nu ma insel,insa cred ca atunci cand va fi intrebat administratorul nostru roman,despre probleme cu utilizatorii nostri,va adauga si problema unui uptime mai bun. Va multumesc,nu o sa iau niciodata pachete gratis de la voi,am sa incerc sa sprijin sistemul cu plati mai mari in fiecare luna..poate doar asa se va rezolva aceasta problema..
wapnet
Postări: 3
Reputație: 0
Mesaj # 4 | 12:38 PM
Iar nu merge serverul s57 eu am un pachet premium cumparat de la voi acums a vad daca imi acordati 1 luna in plus ca este iar cazut site-ul acum. Problema mare nu este asta. Mai bine as prefera sa platesc decat sa am site-ul down , lucrul acesta imi afecteaza mie veniturile inclusiv pozitia in motoarele de cautare si altele. Apoi cu greu isi mai revine site-ul in locul initial, asta daca isi mai revine.
yce
Postări: 155
Reputație: 2
Mesaj # 5 | 9:25 PM
Exact la ce ma asteptam,defapt mesajul de mai sus zice asa... Site-ul nu va functiona 48 de ore,dar stati linistiti,va vom restitui cei 3 $ !!
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 6 | 8:42 PM
TheGame, mulțumim pentru apreciere, noi vrem să fiți mulțumiți, acesta este obiectivul nostru.

yce, am considerat că este de datoria noastră să fim mai preocupați de utilizatorii noștri și de satisfacția lor în utilizarea uCoz. Ce am menționat mai sus nu are legătură cu perioada respectivă pentru că, în cazuri extrem de rare serverul va fi căzut 48 de ore, cum a fost în cazul atacului DDoS major de la începutul anului. Crede-mă, absolut toate tipurile de sugestii și chestiuni pe care le ridicați, sunt văzute aproape imediat de Top Managementul din Rusia pentru că, momentan și eu sunt în această echipă. Între altele, una dintre prioritățile noastre pe termen mediu-lung este creșterea uptime-ului. Dat fiind situația temporară cu S57, ai putea, în cazul în care dorești să demarezi un nou proiect să creezi un alt profil, pentru că sunt șanse ca website-urile nou create să fie stocate pe un alt Sever.

wapnet, facem tot posibilul să identificăm soluții secundare pentru prevenirea atacurilor de tip DDoS (motivul cel mai frecvent pentru care site-urile sunt down) însă tipul acesta de atac este foarte greu, aproape imposibil de prevenit. Cu toate acestea cred că încet, încet vom identifica și implementa tehnologia prevenției acestor tipuri de atacuri.

Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
yce
Postări: 155
Reputație: 2
Mesaj # 7 | 1:02 AM
Singura problema majora in sistemul ucoz este treaba cu uptime-ul,dar ma bucura faptul ca spuneti ca va doriti un uptime mai mare,doar faptul ca va doriti si incercati,inseamna ceva si eu cred ca veti reusi sa faceti fata acestor atacuri,pentru ca va doriti si din cate stiu, ati reusit sa faceti tot ceea ce v-ati propus.Am incredere in acest sistem si in echipa si stiu ca nu este usor deloc sa realizezi ce ati realizat voi.
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 8 | 8:34 PM
yce, este una dintre prioritățile uCoz aceasta, alături de următoarele actualizări majore cum ar fi noul Design al Panoului de Control!
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
kollyma
Postări: 42
Reputație: 0
Mesaj # 9 | 9:50 PM
Serverul s104 www.radiokollyma.com este cazut de azi dimineata sper ca pana maine sa se rezolve cry
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 10 | 1:37 AM
kollyma, cu siguranță se va rezolva, doar puțină răbdare :). Mulțumim de înțelegere
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
kollyma
Postări: 42
Reputație: 0
Mesaj # 11 | 3:23 PM
bai fratilor cand rezolvati cu Serverul s104 site-ul meu www.radiokollyma.com nu merge de ieri dimineata angry
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 12 | 9:39 PM
kollyma, este funcționabil de câteva ore, situația neprevăzută apărută a fost remediată. Verifică te rugăm din nou!
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
Joe
Postări: 771
Reputație: 41
Mesaj # 13 | 5:54 PM
Raver, când aş dori să treimit mesajul, apare Acces interzis. (browser: Uran)
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 14 | 12:41 PM
bigblog, dacă nu are legătură directă cu Thread-ul actual, te-aș ruga să folosim altă temă de discuție. Mulțumesc!
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
Joe
Postări: 771
Reputație: 41
Mesaj # 15 | 1:08 PM
Raver, mă referam la forma din această temă de discuţie: http://forum.ucoz.ro/forum/2-3140-18575-16-1386951389
Comunitatea uCoz » Informaţii generale » Anunţuri » Compensații pentru utilizatorii Premium (în cazul atacurilor DDoS, defecțiunilor serverelor, etc)
  • Pagina 1 din 2
  • 1
  • 2
  • »
Căutare: