• Pagina 1 din 1
  • 1
Comunitatea uCoz » Informaţii generale » Anunţuri » Lansarea Magazinului uCoz Templates
Lansarea Magazinului uCoz Templates
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 1 | 10:14 PM


Ne bucurăm să vă anunţăm de lansarea website-ului actualizat uCoz Templates (Magazinul de șabloane)!

Șabloane uCoz este magazinul oficial de unde puteţi achiziţiona sabloane pentru website-ul dvs uCoz, dar şi găsi unele în mod gratuit. Iar dacă vă pricepeţi la crearea de şabloane, vă puteţi comercializa propriile variante în cadrul magazinului, obţinând astfel venituri suplimentare!

Puteţi citi mai multe informaţii în cadrul acestei teme. Aici puteţi adresa şi eventualele nelămuriri/întrebări pe care le aveţi.

De asemenea, utilizând tutorialul de mai jos puteți instala template-ul descărcat de pe uCoz Templates pe website-ul propriu:



Good things come to those who wait!
Denisa
Postări: 71
Reputație: 0
Mesaj # 2 | 6:27 PM
Si ce pasi trebuie urmati pentru a putea comercializa propriile sabloane ?
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 3 | 8:10 PM
Denisa, exhipa de designeri deja exista. poti incerca contactand administratia site-ului. dar sa stii ca nu vor accepta site-uri existente care le-ai tradus din rusa sau cu buguri..
saw_bis74
Postări: 2
Reputație: 0
Mesaj # 4 | 3:12 PM
Buna ziua,de vreo 2 zile tot incerc sa imi dau seama ce se intampla cu templateul meu.Pntru ca in unele cazuri am grezut ca fac eu vreo greseala si urmarit tot ce se intampla si pe videul de mai sus..ba chiar mai mult am luat templateul care il specifica in tutorial ;feel the muzic'
Am facut totul ca la carte si chiar am repetat aceasi chestie de nu stiu cate ori,am cautat greseli si nu imi apare nimik care sa imi indice vreo greseala..deci fac upload la imagine si js..si restul designului..
Ei cand termina toate cele mie nu imi apare imaginea la site...desi iam dat upload si imi apare ca sa uploadat...in rest totul este ok..in afara de faptul ca totul este negru si fara imagine...restul imi apar forum..toate chestiile care le are situl..ce trebuie sa fac ca sa am imaginea..de ex cu fata aia care asculta la casti.....Multiumesc mult
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 5 | 3:55 PM
saw_bis74, 1 se interzicea folosirea bbcodurilor in intreg mesaj.
eu pur si simplu nu-ti pot citi mesajul cand e bold
2. daca aveti probleme cu un template procurat, trebuie scrieti acolo de unde l-ati luat, pentru ca acest topic este strict informativ.

Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 6 | 4:37 PM
saw_bis74, sigur ceva nu este făcut corect pentru că toate Template-urile sunt verificate. Sfatul meu este să alegi un alt template standard uCoz, salvezi modificarea, după care să repeți procedura cum este explicat în video.
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
Time
Postări: 6
Reputație: 0
Mesaj # 7 | 0:29 AM
tare
Comunitatea uCoz » Informaţii generale » Anunţuri » Lansarea Magazinului uCoz Templates
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: