Mesaj # 1 | 3:01 PM
Există mai multe modalităţi de a încărca fişierelor pe server, în cadrul uCoz servicii web.

Încărcare cu Managerul de fisiere

Cel mai convenabil mod de a încărca fişiere pe server, este prin intermediul Managerul de fisiere. În acest fel, veţi putea vedea lista de fişiere, să creaţi foldere, căuta şi încărca mai multe fişiere într-un anumit director simultan. De asemenea, este convenabil pentru gestionarea fişierelor încărcate (edita, vizualiza, redenumi, elimina, etc).
Note cu privire la utilizarea Managerul de fisiere:
  • Lungimea maximă a numelui fişierului cu extensia, este de 45 de caractere
  • Mărimea maximă a fişierului încărcat este de 15 Mb
  • Cel mult 200 de fişiere şi foldere pot fi situate pe un singur nivel de imbricare
  • Numele fişierului poate conţine doar litere latine, cifre, simboluri flatworm şi minus
  • fişierele cu nume identice vor fi re-salvate (substituite)
  • legătura într-un fişier poate fi obţinută printr-un clic pe numele acestuia
  • Când eliminaţi directorul, conţinutul său este prea îndepărtat

Încărcarea prin FTP

Încărcarea de fişiere prin intermediul FTP are o serie de avantaje. Primul şi cel mai mare avantaj, este că puteţi încărca fişiere mari prin FTP. Puteți încărca fișiere în dosare, prin intermediul FTP.

Dar FTP-ul are unele limitări, de asemenea.
  • Nu este posibilă încărcarea fişierelor cu extensia .html prin intermediul FTP
  • este necesar un program terţ pentru a lucra prin FTP (FTP client )

Vedeţi mai multe despre conexiunea FTP aici: http://forum.ucoz.com/forum/37-2500-11129-16-1225288770

File-arhiva sau echipament pentru intrări

Această caracteristică poate fi activată în Panoul de Control-> modulul Setări-> Domenii de un formular de intrare nou (director de fişiere, jocuri online, Panoul de Anunțuri ). După verificarea setărilor necesare acolo, o caracteristică pentru ataşarea fişierelor la intrare va apărea în modul.

Limitările fişierului ataşat sunt aceleaşi ca și pentru File Manager.
Fişierele ataşate au o particularitate. Ele nu pot fi văzute în Managerul fişiere după încărcare. Aceasta înseamnă că editarea sau eliminarea de fişiere va fi imposibilă prin intermediul File Manager. Puteţi şterge anexa la dosarul de intrare, numai la editarea sau eliminarea acestei intrări!

Vorbind despre FTP sau Managerul de fisiere, este de la sine înţeles că utilizatorii nu trebuie să aibă permisiunea de a încărca fişiere. Unii utilizatori ar putea avea o astfel de permisiune. Deoarece nu există nicio modalitate de a monitoriza automat tipul de utilizator care încărca fişiere, cea mai bună soluţie este pre-moderarea, pentru grupurile care au permisiunea de a ataşa fişiere.

Nota : La descărcarea fişierelor cu extensia exe , va apărea un mesaj de avertizare. Acesta este modul în care sistemul reacţionează la aceste fişiere. Utilizatorii pot efectua în continuare, în condiţii de siguranţă, procesul de descărcare. Desigur, ei pot refuza, în cazul în care doresc să facă acest lucru.

Fişierele torrent - sunt modificate după ataşarea la intrări (sistemul adaugă alte valori). Fişierele Torrent - încărcate prin FTP nu sunt modificate. Fișierele torrent - încărcat prin intermediul Manager fişiere pot fi redenumite în cazul unor modificări.

Acest video în limba engleză vă va ajuta să lucrați cu Managerul de fișiere: