|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Forum Legat de facebook ! (uCoz blocat !) |
Legat de facebook ! |
In urma cu ceva timp Facebook a bagat domeniul ucoz la spam ! Cred ca stiti cu totii asta ! Nu se mai putea face share de materiale sau like-uri sau orice fel de reclama utilizand facebook . Le-am trimis un mesaj celor de la asistenta tehnica de la facebook si le-am spus ca u coz este un site serios si nu toate site-urile create prin acesta contin materiale spam. In urmatoarele 24 de h am incercat sa postez un link de la site pe facebook : Surpriza ! Nu mai aveam site-ul blocat ! Daca inca m,ai aveti probleme cu facebook-ul trimite-ti-le si voi un mesaj ! Ajuta-ti uCoz !
|
O alta modalitate de a ajuta la redobandirea dreptului de a distribuii materiale pe facebook este sa da ti like materiiilelor voastre de pe site si sa confirmati like-ul ! Va pot ajuta si prietenii ! Succes !
Adăugat (01/02/2014, 2:04 PM) |
Crazyness, mulțumiri pentru informații, au ajuns chiar când am reușit să rezolvăm. Cu siguranță aceasta va fi prima și ultima oară când am avut o inactivitate prelungită a posibilității de distribuire a știrilor pe Facebook.
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
CreareWebsite, ca să facem un copy/paste...situația e în curs de remediere și până la sfârșitul săptămânii tragem tare să o remediem.
Muşatinu, orice e posibil dar am vrea să credem că lucrurile stau altfel.. Crazyness, e foarte greu de spus dacă este vorba de o persoană sau mai multe. Cert e că există două motive principale: conținutul anumitor website-uri și anumiți utilizatori care emulează adrese de site-uri când expediază mesaje mail nesolicitate și care sunt catalogate drept spam. Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
| |||
| |||