|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Forum Ultimele intrebarii |
Ultimele intrebarii |
AdryanAdy, 1. Da. Trebuie să faci în felul următor:
A. In Panoul de Control: Administrare Design –> Forum –> Aspectul general a paginilor forumului trebuie șters următorul cod: Cod <a class="fNavLink" href="$BOARD_RULES_LINK$" rel="nofollow"><!--<s5166>-->Regulamentul forumului<!--</s>--></a> · B. In Panoul de Control -> Forum –> Regulamentul forumului, aici poți șterge/modifica regulile forumului. 2. Dacă te referi la dimensiunea textului din cadrul Temei de discuție, poți să faci asta din Administrare Design -> Forum -> adaugă Cod .posttdMessage {font-size:20px;} Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
Raver am intrat si-am sters Forum > Regulametul Forumului , am intrat si-n Forum > Aspect general al forumului si-am sters
Cod <a class="fNavLink" href="$BOARD_RULES_LINK$" rel="nofollow"><!--<s5166>-->Regulamentul forumului<!--</s>--></a> · De ce oare ? |
AdryanAdy, trebuie să intri în Panoul de Control -> Design -> Administrare Design-ului (șabloane) -> Secțiuni globale -> Partea inferioară a site-ului.
Acolo, trebuie să ai: Cod <div class="footer"><!-- <copy> -->Copyright MyCorp © $YEAR$<!-- </copy> --><br>$POWERED_BY$</div> Dacă nu, trebuie introdus, bineînțeles, altfel riști blocarea website-ului Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
| |||
| |||