|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Editorul de pagini Fereastra cind intri (Um pic de ajutor ?) |
Fereastra cind intri |
Am vazut la unii ca cind intri la ei in site apare o fereastra medie unde scrie like sau altceva .
Exemplu aici Imi trebuie ceva de genu de inregistrare Pentru site-ul meu Material modificat de -xF-Fox[:X] - Joi, 25/04/2013, 7:56 PM
|
-xF-Fox[:X], adauga codul asta in header(partea superioara a site-ului) sau in footer(partea inferioara a site-ului) sau daca nu in paginile unde vrei sa apara
Cod <?if($USER_LOGGED_IN$)?><?else?><script type="text/javascript">window.onload = function () {new _uWnd('site','',-275,-70,{align:'center',header:0,resize:0,nomove:1,modal:0},'<div>Pentru vizionarea filmelor, gratis,<br>înregistrează-te sau conectează-te!</div><hr><a href="/index/3">Înregistrare</a> | <a href="javascript://" onclick="_uWnd.close(\'site\');new _uWnd(\'LF\',\' \',-250,-110,{autosize:0,closeonesc:1,resize:1},{url:\'/index/40\'});return false;">Autentificare</a> | <a href="javascript://" onclick="_uWnd.close(\'site\')">Închide fereastra</a><hr>');}</script><?endif?> il modifici si tu dupa bunul plac o sa apara ceva de genul: |
Am facut cum ai zis dar nu merge
|
aa ok ms
|
| |||
| |||