|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Editorul de pagini Problema comentarii.. (Problema comentarii..) |
Problema comentarii.. |
Salut!
As vrea si eu sa stiu cum pot adauga rubrica de comentarii pe o pagina care nu e modul... Adica dupa ce postez ceva sa poata ceilalti sa comenteze...exact cum e la pagina principala... Am incercat sa pun codul de la casuta de comentarii, dar apare doar caseta de comentarii, daca scriu ceva nu se posteaza.. |
Eu as vrea totusi sa pun rubrica de comentarii...
|
Enigma-Dreams, se poate face dar îţi trebuie PHP pentru a folosi un script pentru adăugare comentarii si reţinerea lor după postare.
|
Si cum pot sa fac asta, Muşatinu?:D
|
Enigma-Dreams, iti faci cont facebook (cred eu ca deja ai) intri aici http://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/comments/
acum: in prima celula pui adresa site-ului tau sau adresa paginii unde vei pune comentariile in celula 2 vei pune numaru de comentarii directe. subcomentariilenu se ia in calcul in celula trei pui largimea in px in celula 4 alegi culoarea alba sau neagra in celula 5 ceri codul... in fereastra aparuta alegi codulpentru HTML5 si urmaresti instructiunile |
| |||
| |||