Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Editorul de pagini Butonul "adauga stiri noi" (Butonul "adauga stiri noi") |
Butonul "adauga stiri noi" |
Vreau sa adaug butonul "adauga stiri noi''si pe alte pagini alea meniului.Am incercat si sa fac o pagina dinamica, dar degeaba....
Am incercat si cu codul <?if($ADD_ENTRY_LINK$)?><div style="text-align:right;padding-bottom:3px;">[ <a href="$ADD_ENTRY_LINK$">Adăugare intrare ştiri</a> ]</div><?endif?> , dar posteaza stirea noua in pagina principala, si nu in pagina in care vreau eu... Va rog ajutati-ma!!! |
tot nu inteleg....mai detaliat explica-mi daca poti:D
|
Enigma-Dreams arata-ne pagina pe care vrei sa pui butonul cu stiri.
|
Pai as vrea pe toate paginile si subpaginile....
De exemplu pagina asta:D http://enigma-dreams.ucoz.ro/index/religie/0-5 |
Enigma-Dreams tu nu ai nici un mod instalat ( /news,/load,/publ,/board,/dir ... etc) in pagini /index nu poti adauga stiri cu acel buton.
In pagina care miai dat-o http://enigma-dreams.ucoz.ro/index/religie/0-5 poti adauga acel buton dar nu poti adauga stiri,le adaugi prin Editare. Daca instalezi modul /load de ex iti va aparea acel buton. |
si cum, ma rog instalez acel modul pe pagina?
p.s. scuze pt atatea intrebari,dar sunt incepator:d |
Uite aici
Daca vrei sa instalezi alt mod nui nici o problema. |
aoleu...deci tot nu inteleg.....
Deci mofulul stirile site-ului e instalat deja.. Dar cum sa fac sa pot adauga stiri pe pagina aia??eu asta vreau defapt....in caz ca nu ati inteles:D |
Enigma-Dreams, ca să poţi adăuga ştiri trebuie să apeşi în bara de admin pe Adăugare > Ştirile site-ului sau să apeşi pe [ Add news entry ] în pagina cu ştirile.
|
Da,dar daca fac asa, stirea apare in pagina principala, nu in pagina care vreau eu...
|
Enigma-Dreams, ai zis pe pagina cu ştirile, aceea este setată implicit ca pagină principală.
|
Sau de exemplu, pot pune modulul blog de doua ori?:)cu numele schimbat?
|
Enigma-Dreams, nu. Nu poţi avea mai multe module decât ai la început doar dacă cumva mai implementează uCoz altul.
|
| |||