|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Editorul de pagini Butonul adauga intrare stiri pe celelalte pagini din Meniu (AJUTOR!!!) |
Butonul adauga intrare stiri pe celelalte pagini din Meniu |
Vreau sa adaug butonul ,,adauga stiri noi''si pe celelalte pagini alea meniului.Am inteles ca trebuie sa fac o pagina dinamica....am adaugat o pagina dinamica cum ar trebui dar degeaba!!!!!!!nu apare butonul de adaugare intrere stiri pe pagina aceea!!!Va rog nu imi mai spuneti ca nu amf acut bine pt ca am facut insa nu apare butonul!!idul meu este:fara id-uri de messenher pe forum (totul se discuta aici nu pe messenger) va rog ajutatima!!!
|
tenisan adaugi urmatorul cod unde vrei sa iti apara butonul cu adauga stiri.
Code <?if($ADD_ENTRY_LINK$)?><div style="text-align:right;padding-bottom:3px;">[ <a href="$ADD_ENTRY_LINK$">Adăugare intrare ştiri</a> ]</div><?endif?> |
CosminSpaceMusic, citeste toate postarile cand dai un raspuns deoarece sa raspuns deja cu aceasta solutie
Quote (Danny) |
Danny ok,imi cer scuze.
|
(Danny) tenisan, o poti face adaugand acest cod <?if($ADD_ENTRY_LINK$)?><div style="text-align:right;padding-bottom:3px;">[ <a href="$ADD_ENTRY_LINK$">Adăugare intrare ştiri</a> ]</div><?endif?>1 2 in fiecare pagina. Tot in pagina principala se posteaza....... |
| |||
| |||