|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Înregistrarea inregistrarea membrilor |
inregistrarea membrilor |
salut...as vrea sa stiu daca se poate schimba acel regulament care scrie pe pagina de inregistrare a membrilor si ce anume trebuie sa sterg pentru a disparea si "avatar","poza personala","city",si asa mai departe....vreau sa fac sa fie mai putine....precum:
nume prenume parola verificare parola varsta sex |
Control Panel -> Users -> Module settings si de acolo ar trebui sa te descurci.
|
am debifat pe acolo...si tot degeaba...cand intru la inregistrare,tot apar :|
si daca se poate sa imi zicicum sa scot acest mesaj:daca este voie Quote Atenţie! Acest site face parte din sistemul uNet. Vă recomandăm înregistrarea în sistemul uNet, completând formularul de mai jos. Astfel, veţi putea să vă autentificaţi pe toate site-urile deţinute prin intermediul uNet (în sistem sunt aproximativ 1 000 0000 de site-uri, pe care le puteţi indentifica prin insigna la forma de autentificare), dar şi să primiţi diferite facilităţi. Pentru o autentificare sigură şi eficientă pe toate site-urile, este recomandat să se folosească bara de intrumente, sau un buton special de autentificare pentru FireFox, Chrome, Internet Explorer. |
rotundupaul, Main » Users » Module settings si bifeaza Local users [?]
|
am schimbat pe acolo...am debifat am "invartit" pe acolo si nici o schimbare....nu vor sa dispara =)))
|
Quote (rotundupaul) am schimbat pe acolo...am debifat am "invartit" pe acolo si nici o schimbare....nu vor sa dispara =))) Oare de ce tind sa cred ca la 80% din cazuri e de vina utilizatorul si nu sistemul . Ti-as desena sincer dar nu ma pricep la grafica deloc "just kidding" . |
nu e nimik...lasa ca o sa gasesc eu odata si odata...ce e drept nu prea ma pricep asa bine la sistemul ucoz...dar voi invata pe parcurs .. mc oricum
|
Quote (rotundupaul) .as vrea sa stiu daca se poate schimba acel regulament care scrie pe pagina de inregistrare a membrilor si ce anume trebuie sa sterg pentru a disparea si "avatar","poza personala","city",si asa mai departe....vreau sa fac sa fie mai putine....precum: nume prenume parola verificare parola varsta sex Trebuie sa fii utilizator Premium (adica sa cumperi ceva pe acolo) |
| |||
| |||