|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Înregistrarea Cum să modificaţi titlul "Site-ul Meu" |
Cum să modificaţi titlul "Site-ul Meu" |
Există două variante pentru a modifica titlul "Site-ul Meu" de pe website-ul dvs – o variantă mai uşoară şi o variantă mai complexă. Haideţi să începem cu varianta cea mai ușoară:
1. Autentificați-vă pe website-ul dvs ca şi administrator. 2. Găsiți Bara de Administrator (o bară de meniu amplasată în partea de sus), dați click pe Constructor -> Activare Constructor. 3. Apoi, dați click pe titlul "Site-ul Meu" şi înlocuiți-l cu textul dorit. 4. Acum, trebuie să salvați modificările. Mergeți la Bara de Administrator -> Constructor -> Salvare modificări. Şi asta este tot! Cea dea doua variantă este ceva mai complexă, dar de asemenea vă oferă şi mai multe opțiuni: înlocuirea textului cu o imagine, modificarea culorii textului, etc. 1. Mergeți la Panoul de Control -> Personalizați Design-ul. De regulă, titlul "Site-ul Meu" este în șablonul "Partea superioară a site-ului". 2. Găsiți "Site-ul Meu" în șablon, ar trebui să fie între tag-urile Cod <!-- <logo> -->Site-ul Meu<!-- </logo> --> Când ați găsit acest text, puteți să îl modificați după cum doriți, ex:
Cum să modificaţi titlul "Site-ul Meu" Good things come to those who wait!
|
Buna, eu mi-am ales tema 789, si degeaba parcurg toti pasii de mai sus, pt ca atunci cand intru la Activare constructor imi dispar imaginile, si copacul pe care scria initial site-ul meu si totul ....nu stiu de ce? am incercat si a doua metoda, dar nu merge la mn....sigur am gresit eu undeva....
|
Musatinu iti multumesc, am reusit!
Vreau sa va intreb daca se mai pot adauga logouri pe design? Ma refera aici la partea de sus al paginii. http://artizanat.ucoz.com/ Nu stiu de ce altii nu o pot deschide? sunt blocata? Multumesc Material modificat de Hand-made - Vineri, 07/02/2014, 2:49 PM
|
Hand-made, mergi în Panoul de Control -> Design -> Administrare design (Șabloane) -> Secțiuni globale (Global blocks) -> Partea superioară a site-ului, unde modifici exact ca aici click ().
Mare atenție, logo-ul trebuie deja să fie pregătit! Cât despre website, acesta funcționează și poate fi accesat în mod normal. Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
| |||
| |||