|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Problemă CP (?) |
Problemă CP |
Tocmai m-am înregistrat şi am urmat totţi paşii, doar că atunci când vreau să intru în control panel sau să accesez site-ul creat, îmi apare următorul mesaj:
˝Requested site is not registered at uCoz Web Services Site NOT found˝ Ce se întâmplă sau ce am greşit? |
nu am schimbat nimic... pur şi simplu am urmat toţi paşii, m-am conectat la unet, apoi m-au trimis la webtop, m-am conectat şi când dau în dreptul site-ului click pe CP imi da eroarea de mai sus.
|
ionutpetraru, încearcă din nou. A avut loc un atac de tip DDoS asupra S63 unde probabil este găzduit noul tău site creat. Dacă încă mai întâmpini probleme în accesarea Panoului de Control, lasa aici, te rog, adresa site-ului tău pentru a o investiga. Merci
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
În urma problemelor survenite, am optat pentru crearea unui blog în wordpress. Întrebare: există cumva posibilitatea de a transfera blogul în sistemul ucoz, adică să am parte de un cms si facilitatile unui site real?
|
| |||
| |||