|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Nu se mai conecteaza (Nu se mai conecteaza) |
Nu se mai conecteaza |
Am facut mai devreme un edit la o stire, si am bifat o optiune de genul, Conţinutul paginii este indisponibil temporar pentru vizualizare.. SI acum nu pot intra nici in control panel nici pe site, si nimeni altcineva! Cum fac sa debifez casuta aceea?? www.shogun-karate.ucoz.ro este site-ul!
Material modificat de Vitas - Sâmbătă, 17/03/2012, 10:10 PM
|
La 20-30 de refresh-uri intra pe site, dar daca ii dau pe editare sau ceva, se blocheaza iar. Are niste fragmente cand intra doar pe site si atat, mai mult nu pot face. Cat despre server, nu stiu daca a cazut. Mai am un site facut pe acest cont, si pe acela lucrez fara probleme!
|
Fa-ma sa inteleg, yonutz! Primul meu site pe uCoz merge. Celalalt, am probleme cu el(specificat pana acum), acum am incercat sa fac altul, aceiasi problema. De ce al primul site nu merge? Cand cade serverul nu cad toate site-urile facute pe uCoz?
Material modificat de Vitas - Duminică, 18/03/2012, 2:12 AM
|
Vitas, fiecare site are propriul lui server adica acel hosting pentru site oferit de ucoz daca ar fi tote pe acel servar ar inseamna daca pica un site sa pice toate pe banda rulanta si asta ar strica afacerea fiecare site are servarul lui
dute pe celalat site si o sa vezi aja Denumire server: [ s56] P-ul Server-ului:193.xxx.xxx.xx astea nu le vei avea la fel pe nici un site ceia ce insemna ca servarul de la celalt este jos maine va fi in fuctiune te asigur daca este de la servar ca nu dureaza mai mult de 15-24 de ore o mai patesc si eu din cand in cand In general are un de la relogarile pe panel repetate cade servarul Material modificat de yonutz - Duminică, 18/03/2012, 2:18 AM
|
| |||
| |||