• Pagina 1 din 2
  • 1
  • 2
  • »
Vreau sa schimb adresa sitului sa Nu mai apara Ucoz in url
Ice0Age
Postări: 130
Reputație: 1
Mesaj # 1 | 2:08 PM
Vreau sa schimb adresa sitului sa Nu mai apara Ucoz in url adica sa ai fac domeniu direct.
e vreo optiune in ucoz pt asa ceva ? fara sa fie nevoie sa postez toate materialele postate dinou..

WWW.BLEZINGSTAR.RO O_o
Suntem Romani si trebuie sa avem un link cat casa la semnatura :X
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 2 | 2:17 PM
Ice0Age, cumparati domeniu si dupa il atasati, sau cumparati oricare pachet uCoz pe un an si primiti unul gratis.
Ice0Age
Mesaj # 3 | 3:30 PM
E greu de atasat un domeniu pe ce am eu ucoz? si merge si pe .ro ?
WWW.BLEZINGSTAR.RO O_o
ArtyRo
Mesaj # 4 | 3:48 PM
Ice0Age, puteti atasa orice Domeniu, chiar si .xxx daca aveti 190$ pentru un an biggrin
Devil
Postări: 1235
Reputație: 54
Mesaj # 5 | 9:09 PM
Ice0Age, aici poti urmari un tutorial despre cum iti poti atasa un domeniu.
Ice0Age
Mesaj # 6 | 0:36 AM
ok dupa ce fac cum este spus in acel tutorial, o sa am nevoie de un Host? sa pot posta
WWW.BLEZINGSTAR.RO O_o
ArtyRo
Mesaj # 7 | 1:03 AM
Ice0Age, hostul e gratis la uCoz
Ice0Age
Mesaj # 8 | 2:01 AM
Ok e bine de stiut ar mai fi o intrebare odata ce cumpar un domeniu il atasez de situl care il am . Peorma voi putea depilda pune un template creat de mine cu tot felul de chesti care inainte ucozul nu le permitea? Si va ramane acelas panou de control ?
WWW.BLEZINGSTAR.RO O_o
ArtyRo
Mesaj # 9 | 2:34 AM
Ice0Age, uCoz nu permite PHP-ul daca nu platesti, ce altceva nu permite? Deci cu noul Domen totul ramane ca pe vechi, doar adresa se schimba. Spatiul de disc (hostul), panoul de control, regulie totul ramane.
Ice0Age
Mesaj # 10 | 2:57 AM
Ok o ultima intrebare dupa atasarea domeniului de site pot sa renunt la aceasta atasare si sa iau alt host? Reclama va disparea de la ucoz aia de sus? daca atasez un domeniu?
WWW.BLEZINGSTAR.RO O_o
Material modificat de Ice0Age - Joi, 15/03/2012, 3:27 AM
SkipY
Postări: 495
Reputație: 24
Mesaj # 11 | 11:45 PM
Ice0Age, numai daca cumperi cel putin pachetul de baza poti scoate acele reclame. Si nu vad ce motive ai avea sa renunti la ucoz !
Ice0Age
Mesaj # 12 | 3:55 PM
pai numi place reclama aia daca ati fi puso si voi altfel sa nu ma incurce era altceva, plus ca wodpresul se indexeaza mai bine pe google si poti folosi php gratis plus ca sunt mai multe teme mult mai complrexe astea ar fi motivele mele SkipY.
WWW.BLEZINGSTAR.RO O_o
ArtyRo
Mesaj # 13 | 4:23 PM
Ice0Age, wordpres are si CP mai bun si module mai multe si host de 400 mb care creste in dependenta de vizitele pe site....?

In ce priveste templateurile, ucoz permite adaptarea, si este tutorial cum sa adaptati un template in Ucoz, pentru wordpres e nevoie sa cunoasteti PHP-ul.

Ce cred eu despre wordpres..? eu mai degraba as alege joomla sau dle, dar stop.. pentru aceste 2 platforme trebuie mai multi bani si multe cunostine pentru rezultate asemanatoare cu uCoz.

Faceti-va un site(blog) pe wordpres si veti vedea diferenta...

iar in ce priveste reclama, de ce uCoz ar trebui sa ofere atatea servicii gratuite fara sa primeasca ceva in schimb? Credeti ca lumea sa inghesuie sa cumpere pachetele uCoz, marea mojoritate de utilizatori nu au nevoie de ele pentru ca sunt multumiti de ce se ofera gratis.

http://www.youtube.com/watch?v=ade326SknKA&feature=related

Ice0Age
Mesaj # 14 | 4:37 PM
Păi crezi că o să aibe efect o reclamă ? dacă nu a luat nimeni acest pachet ucoz înseamnă că nu a fost interesat sau poate nu a avut bani să cumpere unul.
Eu zic să căutați altă metodă prin care puteți face asta . Că nu cred că sunt singuru care nu-i convin reclamele în plus pe un site. Nu o zic cu răutate dar zic să căutați o metodă mai subtilă de a vă face reaclamă . Plus că reaclamă zic că aveți destulă de îndată ce lumea se înregistrează pe ucoz la un site cum am eu depildă sau strâns vreo 600 și ceva de useri pt ucoz

WWW.BLEZINGSTAR.RO O_o
Material modificat de Ice0Age - Vineri, 16/03/2012, 4:39 PM
ArtyRo
Mesaj # 15 | 4:53 PM
Ice0Age, Cu reclama se discuta, si imi zici o alta metoda de a face bani? este una.. micsorarea serviciilor gratuite.. e o metoda.
si ce daca la tine pe site sau inregistrat 600 de useri? ce are uCoz de la asta? nimic, absolut nimic.

• Pagina 1 din 2
  • 1
  • 2
  • »
Căutare: