• Pagina 1 din 1
  • 1
Unele limitari ale modulelor uCoz
Remus
Postări: 286
Reputație: 5
Mesaj # 1 | 6:58 PM
Aici puteți găsi câteva informații despre unele mici limite ale sistemului uCoz. Cu toate acestea, de cele mai multe ori nu se ajunge la acestea în cazul majoritatății site-urilor, și nici în ipostaza în care administratorii nu pot face ceva din cauza limitărilor sistemului.


Spaţiu pe disc

Imediat după înregistrare primiți 400 Mb, iar după un an de la creearea site-ului, spațiul crește cu 100-150 MB. Desigur, nu veţi putea încărca filmele HDTV, dar acest spaţiu este suficient pentru a plasa o mulţime de informaţii pe site-ul dvs. - texte, fotografii, videoclipuri. Limita maximă de spaţiu pe disc pe care o puteţi cumpăra este de 10 Gb. Dacă site-ul este foarte interesant şi de calitate ridicată, uCoz poat lua în considerare posibilitatea de a mări spaţiul pe disc pentru acest website definit. Dar, desigur, aceasta nu se referă la site-urile warez şi cele similare.În momentul de faţă cel mai mare site-ul web uCoz ocupă 15 GB spaţiu pe disc.Există, de asemenea, o limită privind numărul de fişiere pe un site web. Pentru spaţiul de pe disc de 10 Gb, există aproximativ circa 655 mii fişiere.Forum:

- Maximum 1000 de forumuri şi secţiuni
- Un fir de execuție nu poate avea mai mult de 10.000 de posturi
Unul dintre cele mai mari forumuri uCoz are aproximativ 1,5 milioane de posturi.Sugestie: împărţiţi subiectele foarte mari în mai multe categorii. De exemplu, o discuţie despre luna septembrie poate fi împărţită în discuţiile de anotimpuri separate.File Catalog, Publisher, Site Catalog:

- Nu mai mult de 80.000 înregistrăriÎn ciuda acestui fapt, există limită de site-uri care depăşesc această limită, de exemplu, unul dintre acestea are aproximativ 200.000 de intrări.Sugestie: în cazul în care site-ul dvs. ajunge la limita, contactați administraţia uCoz pentru ajutor.Page Editor:

- Numărul de pagini - nelimitat
- Dimensiunea de pagină - nu mai mult de 130,000 de caractere (70.000 pentru design + 60000 pentru conţinut)Sugestie: nu copiaţi texte din Microsoft Word în mod direct, copiaţi un text la Notepad în primul rând, şi apoi la pagina necesară. În acest fel vei scapa de formatare inutile generate de Word.
Publish texts in .doc or .pdf files – they are also indexed well by search engines.Site News:

- Numărul maxim de ştiri - 80000 de caractere
- Lungimea maxima a textului integral de intrare - 60.000 de caractereBlog:

- Numărul maxim de intrări - 80000 de caractere
- Lungimea maximă a unei intrări - 60.000 de caractereAd Board, Photo Albums, Online Games, Guestbook, FAQ:

- Max. 80000 înregistrări din 1000 secţiuni şi categoriiE-mail Forms:

- Nu mai mult de 50 de forme de e-mail.
- Dimensiunea maximă a unui fişier ataşat - 10 MbComentarii:

- Numărul este nelimitatDe exemplu, unul dintre site-urile uCoz are aproape 150.000 de comentarii în acest moment.Cele mai multe dintre aceste limite sunt de neatins pentru majoritatea site-urilor web. Pe langă faptul că sistemul se dezvoltă tot timpul, dar şi limitele se modifică de asemenea.

Sunt luate în considerare numeroase elemente. De exemplu, se adaugă 20 de ştiri pe zi. Pentru a ajunge la limita de 80.000 va fi nevoie de 4000 zile sau aproximativ 10 de ani.
Chiar dacă se adaugă un post pe minut pe forumul dumneavoastră (ceea este foarte bine), veţi avea nevoie de mai mult de 2 ani pentru a ajunge la 1 milion de posturi.Şi chiar dacă se ajunge la o limită - contactati administraţia uCoz.


MoniZ
Postări: 3
Reputație: 0
Mesaj # 2 | 3:52 PM
Pentru modulul Magazin online, care e numarul maxim de produse care se pot pune pe site?
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 3 | 4:15 PM
MoniZ, se poate introduce un număr nelimitat de produse și categorii în Magazinul Online.
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
MoniZ
Postări: 3
Reputație: 0
Mesaj # 4 | 4:23 PM
Multumesc pentru raspuns!
digitalphoto
Postări: 1
Reputație: 0
Mesaj # 5 | 2:03 AM
Ca si trafic la website , exista vreo limita pentru vizitatorii zilnici / lunar .. etc .. ?
Stiu ca la alti exista .
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 6 | 2:07 PM
digitalphoto, fără limitări. Ai trafic nelimitat, oricâte website-uri ai creea de pe același cont.
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
Florin0205
Postări: 44
Reputație: -2
Mesaj # 7 | 7:27 PM
Am sters din Direcor de fisiere doar categoriile fara fisierele din el; si spatiul de pe disc nu s-a golit, iar fisierele care au fost adaugate nu le mai gasesc nicaieri. Ce as putea face ca sa imi ramana spatiul de pe disc gol?
Joe
Postări: 771
Reputație: 41
Mesaj # 8 | 8:55 PM
Florin0205, este o mică întârziere în ceea ce priveşte contorizatorul de spaţiu. În scurt timp ar trebui să revină la normal. Dacă nu se întâmplă acest lucru în maxm 48 de ore, revino cu un feedback.

P.s: Te rog, nu postează acelaşi mesaj în mai multe teme de discuţie.
Florin0205
Postări: 44
Reputație: -2
Mesaj # 9 | 9:25 PM
Citat bigblog ()
este o mică întârziere în ceea ce priveşte contorizatorul de spaţiu. În scurt timp ar trebui să revină la normal. Dacă nu se întâmplă acest lucru în maxm 48 de ore, revino cu un feedback.

P.s: Te rog, nu postează acelaşi mesaj în mai multe teme de discuţie.

Bine. Am postat in mai multe locuri ca sa primesc un raspuns cat mai repede; dar daca aici am primit raspuns, o sa scriu doar aici
Joe
Postări: 771
Reputație: 41
Mesaj # 10 | 11:03 PM
Florin0205, cu repetarea mesajelor nu vei primi un răspuns mai rapid. Vom vedea mesajul tău şi dacă postezi doar odată.
altmarius1
Postări: 1
Reputație: 0
Mesaj # 11 | 8:02 AM
Abia de ieri am descoperit comunitatea uCoz si am citeva nedumeriri, legate mai ales de faptul ca timp de 7 ani am fost membru al comunitatii Ning (care isi are serverele in USA) si functioneaza un pic diferit. Prima nedumerire este legata de inexistenta unei pagini principale, care sa faca introducerea in tot continutul site-ului propriu. Aceasta pagina ar fi utila pentru toti vizitatorii, si ma refer la o prezentare foarte scurta a tuturor activitatilor de pe site (postari, bloguri, forumuri, grupuri, fotografii, muzica, etc). O a doua problema este ca nu am gasit modalitatea de a prezenta aceste postari (indiferent unde se afla ele) pe Facebook, Twitter, etc). In prezentarea pachetelor, ati indicat si posibilitatea achizitionarii cu numai 8 $ a unui pachet cu 20 GB inclusi. Ori, aici ati spus ca nu pot fi depasiti 15 GB. Pe Ning am folosit timp de 7 ani putin peste 10 GB, asa incit cel putin deocamdata nu-mi fac probleme... Insa daca voi achizitiona pachetul maxim, vreau sa am certitudinea ca am spatiu suficient! Voi reveni si cu alte probleme!
Joe
Postări: 771
Reputație: 41
Mesaj # 12 | 7:37 PM
altmarius1, mesajul tău trimis către Asistenţa Tehnică a fost răspuns.
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: