Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Cum primesc cadoul pentru aplicatia "Y love you Ucoz" (Y love you Ucoz) |
Cum primesc cadoul pentru aplicatia "Y love you Ucoz" |
Am vazut undeva ,daca nu ma insel pe site-ul Maxrom,un linck pentru un concurs sau campanie de promovare numit Y love you Ucoz ,in care se cerea sa aplici pe peretele facebook un linck si sa strangi un numar de LIKE pentru a primi unul dintre cadourile oferite de catre UCOZ .Am reusit sa adun un numar de like-uri si as dori sa stiu cui si unde trebuie sa ma adresez pentru a primi cadoul care mi se cuvine .Daca stie cineva il rog sa imi spuna si mie .
O zi buna tuturor . |
marius15, premi in functie de like-uri:
La 10 Like-uri - discount la achizitia unor sevicii premium La 25 de Like-uri - pachet de servicii pentru o luna gratuit La 50 Like-uri - pachet de servicii pe 3 luni ca si cadou La 100 de Like-uri - un domeniu ca si certificat gratuit Ai primit raspuns? daca nu lasa link-ul care l-ai trimis la ei cu like-uri. |
Primesc de la ei acest mesaj :
Hello, Form name: Contact Us ======================================== Link to the message "I Love uCoz" on your Wall: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=324842667554617&id=1 Review on the promotional offer: ----------------- 25 "Like" - package of services for a month as a gift! http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=324842667554617&id=1779170712 ----------------- IP: 2.137.180.27 Date: 17.02.2012, 00:15 ======================================== Best regards. Hello! Please provide a direct link to your personal web-site in the system of ucoz -- With best regards, web service ucoz Ce vrea sa imi zica prin asta???Ce am mai gresit si acum??? |
Mai e valabil concursu?
|
Muşatinu, imi lasi te rog un link unde pot afla toate detalile concursului?
|
Quote (Muşatinu) marius15, pai da.. si trebuie sa dai link la site pentru care sa adauge acel pachet gratuit... ca de unde ei sa stie site-ul tau? Pai da Musatinu asta am inteles si de fiecare data le-am trimis linck-ul de la site ,nu mai inteleg nimic cred ca ei fac undeva o greseala deoarece eu le-am trimis mereu formularul complet . Si de fiecare data mi-au raspuns cu mesajul de sus:))) Uitati-va si voi ca am facut un print ca sa vada toata lumea cum fac si sa vedeti unde gresesc : Deci asa am completat formularul exact asa cum se vede aici : Dupa aceea am dat click pe Done si imi apare mesajul ca a fost trimis bine . Unde credeti ca am gresit fiindca eu exact ca nu mai inteleg ce imi tot cer din mesajul de mai sus ,mereu imi cer sa le trimit linck dar le trimit si se repeta mesajul:)) |
| |||