Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Google Ads Policy |
Google Ads Policy |
De curand, Google a trimis acest mesaj tuturor celor care lucreaza cu Adsense. Intrebarea mea este daca Ucoz se va ocupa de aceasta actualizare, sau fiecare isi face aceste setari pe cont propriu ? Daca da, as dori si putin ajutor deoarece nu am experienta in asa ceva. Multumesc.
Citat Consultați noua noastră politică privind consimțământul utilizatorilor din UE, în cel mai scurt timp posibil. Conform acestei politici, trebuie să obțineți consimțământul utilizatorilor finali din UE privind stocarea și accesarea cookie-urilor și a altor informații, precum și privind activitățile de culegere, trimitere și utilizare a datelor, desfășurate în cadrul utilizării produselor Google de către dvs. Nu este afectată nicio prevedere privind calitatea de proprietar al datelor din contractul dvs. Vă rugăm să asigurați respectarea acestei politici în cel mai scurt timp posibil, cel târziu începând cu 30 septembrie 2015. Dacă site-ul sau aplicația dvs. nu include un mecanism de exprimare a consimțământului în conformitate cu această politică, trebuie să implementați acum un astfel de mecanism. Pentru a simplifica acest proces pentru dvs., am reunit câteva resurse utile la cookiechoices.org. Această modificare a politicii are la bază cerințele privind reglementarea și cele mai bune practici emise de autoritățile însărcinate cu protecția datelor în Europa. Aceste cerințe sunt ilustrate de modificările efectuate recent și pe site-urile deținute de Google. |
yce8326, această modificare a fost deja luată la cunoștință de către echipa uCoz - actualmente se stabilesc opțiunile existente în acest caz. Vom reveni cu detalii în momentul în care se va lua o decizie în acest sens.
Good things come to those who wait!
|
Ok, multumesc mult !
Adăugat (02/09/2015, 1:40 PM) |
yce8326, încearcă acest serviciu online: https://silktide.com/tools/cookie-consent/ Este foarte uşor de folosit, şi funcţionează bine. Îti recomand să pui codul pe care îl primeşti între codurile
Cod <?if(!$USER_LOGGED_IN$)?> şi <?endif?> |
| |||