Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Google Ads Policy |
Google Ads Policy |
Bine de stiut Adăugat (22/09/2015, 9:50 PM) --------------------------------------------- codul <?if(!$USER_LOGGED_IN$)?> marcheaza conditia ca doar oaspetii sa poata vedea continutul respectiv. Am crezut ca e codul <?if($USER_LOGGED_IN$)?> Material modificat de MitzZa - Marţi, 22/09/2015, 9:54 PM
|
Am incercat si eu acest cod insa am introdus codul oferit de ei si nu se intampla niimic.
Cod <!-- Begin Cookie Consent plugin by Silktide - http://silktide.com/cookieconsent --> <script type="text/javascript"> window.cookieconsent_options = {"message":"Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.","dismiss":"Accept!","learnMore":"More info","link":null,"theme":"dark-top"}; </script> <script type="text/javascript" src="//s3.amazonaws.com/cc.silktide.com/cookieconsent.latest.min.js"></script> <!-- End Cookie Consent plugin --> Ma puteti ajuta si pe mine sa rezolv aceasta problema¿Am introdus codul oferit de ei intre <?if(!$USER_LOGGED_IN$)?> si <?endif?>. Siteul meu se numeste cinemax-online.com |
marius1577, poate există un conflict cu celelalte script-uri pe care le ai pe site. Codul este corect și ar trebui să meargă - eventual încearcă să-l adaugi pe un alt site (de test) - dacă acolo funcționează corect înseamnă că celelalte script-uri sunt problema.
Good things come to those who wait!
|
| |||