|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale FTP Account (Nu functioneaza) |
FTP Account |
Buna seara, am intampinat astazi o problema la FTP Account. In moment ce doresc sa ma conectez cu Filezilla intampin o eroare.
Nu stiu sigur de la ce poate initia aceasta eroare, dar pentru a ma informa va las mesajul erorii: "Stare: Rezolv adresa IP pentru rms-samp.do.am Stare: Conectare la 217.199.217.102:21... Stare: Tentativa de conectare cu "ECONNREFUSED - Connection refused by server" a eșuat. Eroare: Nu mă pot conecta la server" Am incercat "Vrajitorul de configurare a retelei", dar nu imi este de nici un folos. Va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine. Cu stima. |
TheBusiness, cel mai probabil a fost introdusă greșit parola de conectare la FTP. Detalii mai multe despre aceasta găsești aici. (urmărește cu atenție tutorialul). Dă-ne de știre dacă îți mai putem fi de ajutor.
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
Va multumesc, acum functioneaza. Probabil nu trecuse atunci cele 2 ore "vechime" la site, iar eu eram in dilema.
Va sunt recunoscator pentru ca ma ajutati. Cu respect, TheBusiness |
| |||
| |||