• Pagina 1 din 1
  • 1
Probleme
kukoolcrivat
Postări: 28
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 9:20 PM
Salut.De cateva zile nu mai pot adauga nici-un material pe site...se pare ca atunci cand intru in control panel,dau la Administrarea categoriilor,IMI ALEG CATEGORIA ,dau pe adauga o intrare noua,imi adaug materialul asa cum adaug de cand am creat acest site,dupa ce am terminat dau pe butonul "Adauga" si nu se intampla nimic ramane asa...asta mi se intampla de 3-4 zile nu mai pot adauga nici-un material.Va rog sa imi lasati si mie un raspuns cu ce se intampla ori este o eroare de la dvs,ori sunt banat sa nu mai adaug materiale pe site fara ca eu sa stiu.Un raspus astept si eu de la dvs,mentionez ca am incercat sa adaug material pe site cu 3 Browsere Opera,Firefox si chrome,si mai nou cu browserul dvs de pe site Уран,toate imi da aceasi "eroare".
Danny
Postări: 670
Reputație: 31
Mesaj # 2 | 9:29 PM
kukoolcrivat, un link spre site te rog
kukoolcrivat
Mesaj # 3 | 9:31 PM
http://movieplex.ucoz.com/ asta este siteul
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 4 | 10:10 PM
kukoolcrivat, specifica te rog si modulul la care iti apare aceasta problema.

PS: Avand in vedere si numarul considerabil de scripturi utilizate, e posibil sa apara un conflict si din cauza acestora.

Good things come to those who wait!
kukoolcrivat
Mesaj # 5 | 11:34 PM
modulul Director de fisiere...v-am mai scris si mai sus pana acum cateva zile nu aveam probleme azi am instalat windowsul din nou crezand ca este de la windows dar degeaba.Pe site nu am mai adaugat efecte javascript sau alte tampeni este asa de cand am instalat templatu nu mi-a facut nici-o figura pana acum cateva zile.

Adăugat (12/03/2014, 10:34 PM)
---------------------------------------------
mai devreme am mai creat un site tot movieplex se numeste iar pe acel site pot adauga continut numai pe siteul movieplex.ucoz.com nu pot adauga continut.

Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 6 | 0:12 AM
kukoolcrivat, te rog sa incerci din nou - ar trebui sa functioneze acum.
Good things come to those who wait!
kukoolcrivat
Mesaj # 7 | 0:24 AM
Va multumesc din suflet acum functioneaza perfec ca inainte...Nu stiu care a fost problema de nu mai puteam adauga material pe site dar ma bucur ca sa rezolvat,inca o data va multumesc din suflet.
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: