|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale domeniu |
domeniu |
as vrea sa sa-mi cumpar domeniu .net sau .ro pt siteu meu ucoz si as vrea sa va cer parerea cam ce firme imi recomandati?
|
moviestime, poți achiziționa un domeniu de la uCoz, de tipul com, net sau org, printre altele, sau chiar primi unul cadou dacă achiziționezi un pachet plătit pentru 1 an. Detalii complete despre cum poți achiziționa sau primi un domeniu cadou găsești chiar aici iar, dacă vrei să afli cum poți să-l atașezi, găsești informații aici.
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
Raver, Nu am gasit informatiile pe care vroiam as vrea o firma unde sa platesc odata pe an domeniu
|
moviestime, mergi aici https://domain.ucoz.com/ (schimbă limba în engleză din partea dreaptă sus), și urmează instrucțiunile care ți-au fost prezentate anterior aici (click). Poți achiziționa o multitudine de domenii pe 1 an, cu excepția .ro sau .eu.
AdyAdryan, cum a zis și Muşatinu, momentan nu. Poți să le achiziționezi direct de pe Rotld, de exemplu, dacă vrei. Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
Raver, unde sunt preturile? sau 450.00p este pretul daca da cat inseamna 450.00p
|
dj_mazz, daca nu cumpar domeniu de la ucoz si cumpar de exemple de pe namebox are ceva?
|
| |||
| |||